O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (56/70) > >>

Tea:

--- Quote from: Maja on July 14, 2016, 09:04:50 AM ---Jaz bi prosila samo za splošen nasvet oz. kaj moram vedeti.  :-*

--- End quote ---

Po moje že preveč veš, ali pa misliš da veš. Na tisto kar si mislila, ni treba da kaj veš, najbolje je, da NIČ NE VEŠ .... obrni list, začni znova

Tea:

--- Quote from: bilka on July 14, 2016, 10:34:31 AM ---Tudi jaz bi prosila za splošen nasvet, en vpogled...
HVala :*

--- End quote ---

Daj si duška in bodi ženska .... čas za lepoto, manikuro, pedikuro, frizerja, maserja, vrtnarja - ups .... no ljubimca itd....

pleši, poj, pa kakšno prijateljico povabi na klepet in naredita dobr žur

Tea:

--- Quote from: Nena on July 14, 2016, 10:36:09 AM ---Jaz bi tudi prosim...Drug teden grem na krajse potovanje oz. na obisk k eni zenski osebi...imam mesane obcutke...kaj lahko od tega pricakujem? Hvalaaaa  :-*

--- End quote ---

škorpijon - globoko

vsekakor pa je zadeva precej v tvojih rokah in psihičnih sposobnostih .... kot bi rekla, bo tako, kot si boš ustvarila

drugač pa ja, lahko pričakuješ veliko /pa naj si bo to karkoli/

Tea:

--- Quote from: Tejka on July 14, 2016, 11:45:37 AM ---Tudi jaz bi en splošen pokuk. Itak sem zmeda neptunska in tavam v megli...

--- End quote ---

Merkur - ja akcija pupa - od misli v dejanja - si na pravi poti, komuniciraj, sporočaj svoje zamisli, pojdi po nasvet, deluj - sam premikaj se. Ne spat. Prižgi meglenke, saj tudi v megli se lahko premaknemo naprej. Korak za korakom se tud daleč pride.
Megla je zato, ker imaš preveč stvari naenkrat v glavi. Naredi spisek in lepo po vrsti in prioritetah. Tisto kar je oddaljeno ni treba iskat zdaj, vzemi tisto, kar imaš pred nosom.

Nena:

--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 12:35:20 PM ---
--- Quote from: Nena on July 14, 2016, 10:36:09 AM ---Jaz bi tudi prosim...Drug teden grem na krajse potovanje oz. na obisk k eni zenski osebi...imam mesane obcutke...kaj lahko od tega pricakujem? Hvalaaaa  :-*

--- End quote ---

škorpijon - globoko

vsekakor pa je zadeva precej v tvojih rokah in psihičnih sposobnostih .... kot bi rekla, bo tako, kot si boš ustvarila

drugač pa ja, lahko pričakuješ veliko /pa naj si bo to karkoli/

--- End quote ---

Hvala Tea. Bom se nastelala tako, da vzamem tisto kar mi rabi ☺

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version