O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično-astrološke karte 6.del
Tea:
--- Quote from: cvetka on July 14, 2016, 12:02:26 PM ---Tudi jaz bi en splošen pokuk, prosim.
--- End quote ---
Strelec
Predvsem je čas, da se osvobodiš Cvetka, da zadihaš, da živiš svoje sanje, da veruješ VASE!
Kirona imaš na Lunci in Saturn kvadrat Sonce in Neptun je gor. Pošlji ga v tri krasne - ne dovoli si imeti občutka, da si za vse sama
Jaz vidim Kirona na Luni prav v smislu, da nehaš bit mama koklja vsem in da živiš to Luno kot vladarico 10 - ustvari si neke vrste "novo kariero" - saj imaš dovolj znanja in veš s čim!
Mars pa bo zdaj popustil in boš lažje občutila svoje vrednote in vrednosti. Samo TI si pomembna.
Iz srca in prve roke .......:)
bilka:
--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 12:34:01 PM ---
--- Quote from: bilka on July 14, 2016, 10:34:31 AM ---Tudi jaz bi prosila za splošen nasvet, en vpogled...
HVala :*
--- End quote ---
Daj si duška in bodi ženska .... čas za lepoto, manikuro, pedikuro, frizerja, maserja, vrtnarja - ups .... no ljubimca itd....
pleši, poj, pa kakšno prijateljico povabi na klepet in naredita dobr žur
--- End quote ---
Hvala :) :-*
cvetka:
--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 12:47:30 PM ---
--- Quote from: cvetka on July 14, 2016, 12:02:26 PM ---Tudi jaz bi en splošen pokuk, prosim.
--- End quote ---
Strelec
Predvsem je čas, da se osvobodiš Cvetka, da zadihaš, da živiš svoje sanje, da veruješ VASE!
Kirona imaš na Lunci in Saturn kvadrat Sonce in Neptun je gor. Pošlji ga v tri krasne - ne dovoli si imeti občutka, da si za vse sama
Jaz vidim Kirona na Luni prav v smislu, da nehaš bit mama koklja vsem in da živiš to Luno kot vladarico 10 - ustvari si neke vrste "novo kariero" - saj imaš dovolj znanja in veš s čim!
Mars pa bo zdaj popustil in boš lažje občutila svoje vrednote in vrednosti. Samo TI si pomembna.
--- End quote ---
Tea, hvala. Bom delala na tem, da bodo tvoje besede meso postale :-*
bilka:
--- Quote from: cvetka on July 14, 2016, 12:51:21 PM ---
--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 12:47:30 PM ---
--- End quote ---
Strelec
--- End quote ---
Tea, hvala. Bom delala na tem, da bodo tvoje besede meso postale :-*
--- End quote ---
Cvetka, jaz ti pa sporočam sporočilo morskih deklic - BOŽANSKA MAGIJA - prev zdaj obkroža tebe in dogajanje v tebi posebna magična energija. PRičakuj čudeže!
Maja:
--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 12:32:20 PM ---
--- Quote from: Maja on July 14, 2016, 09:04:50 AM ---Jaz bi prosila samo za splošen nasvet oz. kaj moram vedeti. :-*
--- End quote ---
Po moje že preveč veš, ali pa misliš da veš. Na tisto kar si mislila, ni treba da kaj veš, najbolje je, da NIČ NE VEŠ .... obrni list, začni znova
--- End quote ---
Mislila sem na življenje na splošno, na prihodnost. Mogoče je res bolje, da nič ne vem, čeprav mislim, da vem. Ali pa samo mislim, da vem. :blank:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version