NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jane, mene pa zanima, če se bo začelo razvijati kaj v realnem svetu, med mano in moškim, s katerim si intenzivno dopisujeva, ampak se še nisva srečala ? kako kaže ? HVALAA.
Jane, tudi mene zanima razplet trenutne situacije...:)v zadnjem tednu se je kar nekaj zgodilo...
Quote from: bilka on January 27, 2016, 12:04:10 PMJane, tudi mene zanima razplet trenutne situacije...:)v zadnjem tednu se je kar nekaj zgodilo...Zgleda, da gre nekaj h kraju, saj v taki obliki ne more več obstajati. Torej ali čisti konec, ali pa začetek totalno na novo. Po starem ne bo šlo več.
Quote from: Jane on January 28, 2016, 08:26:22 AMQuote from: bilka on January 27, 2016, 12:04:10 PMJane, tudi mene zanima razplet trenutne situacije...:)v zadnjem tednu se je kar nekaj zgodilo...Zgleda, da gre nekaj h kraju, saj v taki obliki ne more več obstajati. Torej ali čisti konec, ali pa začetek totalno na novo. Po starem ne bo šlo več. ah...jao jao:S
No dopisovanja bo še kar nekaj in to zelo intezivnega, kot kaže pa daj ti predlog za srečanje, zgleda kot bi se on nekaj nazaj držal. Če bo kaj...trenutno sicer neka čustva, vendar še precej nestabilno vse skupaj.
A lahko se jaz,prosim?...je izbor ok zame in kaj mi prinasa? Hvalaa
Jane,če nisem tečna. In če boš utegnila.Mogoče podvprašanje oz. namig, kaj bi lahko spremenila oz. kaj je tukaj sploh na meni?Hvala ti!
Quote from: Nena on January 28, 2016, 11:27:58 AMA lahko se jaz,prosim?...je izbor ok zame in kaj mi prinasa? Hvalaa Ja, je...jupiter v dvanajsti...darilo od boga, angelov...
Quote from: Pika on January 27, 2016, 11:15:40 AMJane,če nisem tečna. In če boš utegnila.Mogoče podvprašanje oz. namig, kaj bi lahko spremenila oz. kaj je tukaj sploh na meni?Hvala ti! A lahko jaz še enkrat tole pomolim? Hvala!
Quote from: Pika on January 29, 2016, 08:46:58 AMQuote from: Pika on January 27, 2016, 11:15:40 AMJane,če nisem tečna. In če boš utegnila.Mogoče podvprašanje oz. namig, kaj bi lahko spremenila oz. kaj je tukaj sploh na meni?Hvala ti! A lahko jaz še enkrat tole pomolim? Hvala! Lahko narediš edino to, da se predstaviš v najboljši luči in da poveš zakaj si nekaj zaslužiš. Da deluješ žensko.