NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kaj bi rada vedela?
Oooo, Jane, če jih imaš slučajno pri roki, bi se jaz malo priparazitila ... Renovacija stanovanja se bo začela - kako bo šlo skozi? Finančno in odnosi. In še za eno drugi stvar bi vprašala, kam se bo razvila in v kakšnem času?
Quote from: Jane on February 04, 2016, 01:09:39 PMKaj bi rada vedela?v torek sem glede neke zadeve šla v akcijo, dala sem ji brco, pa me zanima, če sem zadela v polno ali mimo
Quote from: Maja on February 04, 2016, 01:20:27 PMOooo, Jane, če jih imaš slučajno pri roki, bi se jaz malo priparazitila ... Renovacija stanovanja se bo začela - kako bo šlo skozi? Finančno in odnosi. In še za eno drugi stvar bi vprašala, kam se bo razvila in v kakšnem času?Renovacija stanovanje - kot kaže bo finančno kar velik zalogaj. Odnosi pa hja, načeloma OK, skregati bi se znali le glede financ. Ker bodo zgleda malo večje od načrtovanih in bi se malo kresala mnenja, če je kaj res potrebno. Druga stvar - v neko partnersko sodelovanje/odnos....ampak pazi, da ne bo to prevelika obsesija ali kaj manipulativnega.
Quote from: bilka on February 04, 2016, 01:27:05 PMQuote from: Jane on February 04, 2016, 01:09:39 PMKaj bi rada vedela?v torek sem glede neke zadeve šla v akcijo, dala sem ji brco, pa me zanima, če sem zadela v polno ali mimo Jupiter - je bila prava brca
Joj, Jane, se parazitim še jaz. Moji "privat profi" projekti. Kako se bo odvijalo? Bom s temle novim podprojektom zadela v polno? Bo ok?Hvala!
Quote from: Pika on February 04, 2016, 01:45:48 PMJoj, Jane, se parazitim še jaz. Moji "privat profi" projekti. Kako se bo odvijalo? Bom s temle novim podprojektom zadela v polno? Bo ok?Hvala!Nekaj ne bo šlo ravno po planu, kot da projekta ne bi znala ali dati v javnost ali ga prikazati v pravi luči.
Jane, a te lahko prosim za eno karto?Me zanima a bo nekaj šlo skozi?