Tea, lepo prosim za vpogled.
1. Česa me uči huda življenska izkušnja, ki se mi je dogodila en mesec nazaj?
6 hiša
2. Z partnerjem se odločava o novem poizkusu glede nosečnosti pa naju zanima ali bo tokrat vse OK ali je bolje še malo počakati???
Ok bo
Tea, če lahko, prosim za malo pojasnitve tole s 6 hišo. Nisem preveč poučena o astrologiji. Sem bolj za preproste odgovore. Hvala.
tole piše na moji strani ........... kaj lahko iz tega potegneš, katera prva misel ti pade na pamet ....
6.hiša
Vsakodnevno življenje, delo, odnos do njiju ter s tem povezano zdravje.
Devičina hiša
Ta hiša pokaže delovni značaj človeka. Naše vsakodnevno življenje je zgrajeno iz neštetih drobnih, a nujno potrebnih opravil, ki jih moramo opraviti. Zato kaže na celotno področje človekovih navad, njegovega odnosa do dela in njemu lastne način, s katerim delo opravlja. Prav tako kaže tudi odnos do sodelavcev in kakšno so le-ti.
Z delom in vsakodnevnimi opravili pa je zelo intimno povezano tudi naše zdravje, še posebej v holističnem smislu. S tem, da smo "ozemljeni" tj. da spoštujemo svoje vsakodnevne obveznosti, opravljamo karmično funkcijo v svojem zemeljskem življenju. Prvi znak, da je nekaj z našim vsakodnevnim življenjem narobe, se pokaže s slabim počutjem.