Tea, ravno sem razmišljala, da bi želela kak reading od tebe.
Kariera na splošno.
Hvala!
Pravzaprav Pika je razlika med tvojo lastno karierno potjo in službo
Meni je prišepnilo takole, da se vse preveč ukvarjaš z domom in družino, pa tistim, na kar si navezana "preveč", služba pa ti sama po sebi sicer nosi nek občutek varnosti, po drugi strani pa te preveč utruja in na nek način je zate to res samo "služenje denarja" oz. rutina, ki jo pač sprejemaš ker je pač tako kot je. Morebiti sama sebi postavljaš tudi prevelike omejitve, tudi na tem področju. Morebiti je pa tudi to pot, na kateri lahko dosežeš neko pomembno stopnjo, se iz tega nekaj naučiš. Način, kako pristopaš k tej zadevi je mogoče tudi glavni razlog, da se ne počutiš dobro in da ne vidiš posebnih priložnosti oz. tukaj ti karte vsekakor svetujejo nek drugačen pristop. Ker način kako deluješ je vedno nek vzorec, je vedno enak, če pa želiš boljše rezultate, je pa potrebno zamenjati nekaj načinov ....
Kot sem rekla, te službe so lahko dolgoročne, vzorci pa tudi ......... če dovoliš
Lahko pa so dolgoročne in lahko pri tem dobiš neko javno, družbeno priznanje, nagrado ali če drugega ne, sama svoje zadovoljstvo v zrelosti in modrosti, ki jo kot učitelj lahko podeliš z drugimi. Vsekakor vredno razmisleka - je vezano tudi na tvojo karmo /malo se pozabavaj s karmičnimi vozli v tvoji astro karti/
Tvoja kariera, ki se pa tiče tvoje samostojne poti je pa tvoja moč, če smem temu tako reči. Kakorkoli gredo stvari, na koncu seveda zmagaš in dosežeš svoje /karkoli že naj bi to zate bilo/. Je pa v fazi sprememb in transformacij, kar je logična posledica tega, da se tudi tvoje ostale življenjske situacije spreminjajo.
To je neke vrste tvoje življenje, tvoja ljubezen, varnost in smisel ......... neguj