Author Topic: Karmično-astrološke karte 6.del  (Read 37271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: Karmično-astrološke karte 6.del
« Reply #330 on: July 28, 2016, 11:31:10 AM »
Tea, če še kaj gledaš: kako bo v avgustu?
hvala;)

Osnovna info je premislek ... nadaljujeva pa z komunikacijo, sporočanjem, gibanjem, premikanjem - pa na kateremsikoli področju ;)

Ne obremenjuj se s tem, da moraš nekaj zagotovo vedeti, ali pa zagotovo zaključiti. Češnjica na vrhu smetane še ne bo sedla, bo treba še malo počakati. Do takrat pa uživaj v trenutku, pa tudi če se bo ta spreminjal iz ure v uro in tvoji načrti tudi. Pusti odprto, zabavaj se, smej se. Nič zato, če nečesa ne končaš, nič zato, če se ne držiš urnika, nič zato, če bodo drugi imeli občutek, da si nezanesljiva..... fora je prav v tem, da si v tem mesecu čisto z lahkoto taka, dovoli ........pa zabavaj se ob tem. Kaj si mislijo drugi, je pa njihov problem
Hvala Tea. Tole je pa tako na mestu da kar joj.  :o ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #331 on: July 28, 2016, 11:43:53 AM »
Tea, če še kaj gledaš: kako bo v avgustu?
hvala;)

Osnovna info je premislek ... nadaljujeva pa z komunikacijo, sporočanjem, gibanjem, premikanjem - pa na kateremsikoli področju ;)

Ne obremenjuj se s tem, da moraš nekaj zagotovo vedeti, ali pa zagotovo zaključiti. Češnjica na vrhu smetane še ne bo sedla, bo treba še malo počakati. Do takrat pa uživaj v trenutku, pa tudi če se bo ta spreminjal iz ure v uro in tvoji načrti tudi. Pusti odprto, zabavaj se, smej se. Nič zato, če nečesa ne končaš, nič zato, če se ne držiš urnika, nič zato, če bodo drugi imeli občutek, da si nezanesljiva..... fora je prav v tem, da si v tem mesecu čisto z lahkoto taka, dovoli ........pa zabavaj se ob tem. Kaj si mislijo drugi, je pa njihov problem
Hvala Tea. Tole je pa tako na mestu da kar joj.  :o ;D

:) uživaj
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #332 on: July 29, 2016, 01:31:36 PM »
Lepo prosim, če bo katera pri teh čudovitih karticah, bi vprašala glede napredovanja v službi. Detajlov še ne vem, danes sem izvedela nekaj več - z novim letom imam možnost napredovanja. Ali bo šlo in kako naj postopim, da bom maximalno povečala možnosti?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #333 on: July 29, 2016, 01:51:33 PM »
Jaz v to ne dvomim, brez da pogledam  :)

Solarna karta je na tvoji strani in napredovanje "napoveduje"

Tudi karmično astrološke karte pravijo da bo tako
Kaj je treba naredit. Nič posebnega, oz. nič takega, kar že ne delaš. Vsekakor te imajo za domačo "hči" ali kako naj se izrazim in računajo nate.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #334 on: July 29, 2016, 01:58:51 PM »
Jaz tudi zaupam v svoje delo in mislim, čisto objektivno, da si to nekako zaslužim.
Ampak šefica ima v natalu  :So :kon :U in je res spremenljivega karakterja - včasih lahko ena malenkost, ki sploh ni nujno, da je resnična, vpliva ogromno na njeno mnenje.
Tega se malo bojim.
Nočem si že vnaprej lastit nečesa, kar (še) ni moje.

Ja, da sem domača, drži. S poštenostjo, pridnostjo in srčnostjo ne morem zgrešit in tako bom delala naprej. Vem, da bi se radi pravilno odločili, ampak vem pa tudi, da ne bi razočarala.

Želim si, da se mi meša!

Hvala, Tea!
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #335 on: July 29, 2016, 02:09:38 PM »
Jaz tudi zaupam v svoje delo in mislim, čisto objektivno, da si to nekako zaslužim.
Ampak šefica ima v natalu  :So :kon :U in je res spremenljivega karakterja - včasih lahko ena malenkost, ki sploh ni nujno, da je resnična, vpliva ogromno na njeno mnenje.
Tega se malo bojim.
Nočem si že vnaprej lastit nečesa, kar (še) ni moje.

Ja, da sem domača, drži. S poštenostjo, pridnostjo in srčnostjo ne morem zgrešit in tako bom delala naprej. Vem, da bi se radi pravilno odločili, ampak vem pa tudi, da ne bi razočarala.

Želim si, da se mi meša!

Hvala, Tea!

kje ima pa Luno
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #336 on: July 29, 2016, 02:13:36 PM »
Haha, v  :st, tako, kot jaz.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #337 on: July 29, 2016, 02:16:36 PM »
Haha, v  :st, tako, kot jaz.

to je pa super
Za strelca velja poštenje /če ma pa še jupitra dobrega, pa sploh/

tisti aspekt s soncem je bolj, da sama sebe prehiteva, sicer pa konjunkcija ni tak bavbav
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #338 on: July 29, 2016, 02:26:38 PM »
Ja, kakšen  :kv bi bil slabši.
Optimistično pogledam na stvar, kot oseba z :Lu:st. :laugh:
Ima pa to  :Lu:kon:Sa::)
Zanimivo, jaz imam  :So :kon :Sa in  :Lu :kon :U, ona pa  :So :kon :U in  :Lu :kon :Sa:o
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #339 on: July 30, 2016, 08:52:52 PM »
Tea, saj vem, da bi kar vsi imeli neke smernice za avgust,...če boš imela čas in energbijo, še poglej prosim zame :)
:-*

Nekaj končuješ in obenem tudi začenjaš - te je strah, čutiš globoko v sebi nelagodje, ker ne veš točno, kaj to zate pomeni ....
Ne boj se, dovolj si močna, če zaupaš sebi.
Bodi pa nekoliko pozorna na manipulacije. Včasih nekdo želi, da zgleda, kot da je odgovornost na naši strani. Odločno se postavi zase.

Lahko samo se vprasam, na katero podrocje se to nanasa?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #340 on: July 31, 2016, 05:41:11 AM »
Tea, saj vem, da bi kar vsi imeli neke smernice za avgust,...če boš imela čas in energbijo, še poglej prosim zame :)
:-*

Nekaj končuješ in obenem tudi začenjaš - te je strah, čutiš globoko v sebi nelagodje, ker ne veš točno, kaj to zate pomeni ....
Ne boj se, dovolj si močna, če zaupaš sebi.
Bodi pa nekoliko pozorna na manipulacije. Včasih nekdo želi, da zgleda, kot da je odgovornost na naši strani. Odločno se postavi zase.

Lahko samo se vprasam, na katero podrocje se to nanasa?

to pa ne vem - to pa veš ti ;)

Zastavi novo vprašanje, tole je šlo že mimo mene
www.Astro-Star.net

Offline bilka

• Mojster
« Reply #341 on: July 31, 2016, 06:39:09 AM »
MA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #342 on: July 31, 2016, 06:44:02 AM »
MA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... :)

Bom pogledala malo kasneje, zdaj pa te prosim, če lahko obnoviš svojo astro karto v podpisu - je stara že 6 let hehe
www.Astro-Star.net

Offline bilka

• Mojster
« Reply #343 on: July 31, 2016, 07:10:17 AM »

Bom pogledala malo kasneje, zdaj pa te prosim, če lahko obnoviš svojo astro karto v podpisu - je stara že 6 let hehe

Ok, sem uspela. Po mukah zaradi nekih sprememb z emailom  :D

Hvala

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #344 on: July 31, 2016, 08:07:52 AM »

Ok, sem uspela. Po mukah zaradi nekih sprememb z emailom  :D

Hvala

No tkolelel - ti bom odgovorila na astrološkem delu. Ker vidim, da si ravno v fazi res večjih sprememb in te šejka ;)
www.Astro-Star.net