NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: bilka on July 31, 2016, 07:10:17 AMQuote from: Tea on July 31, 2016, 06:44:02 AMQuote from: bilka on July 31, 2016, 06:39:09 AMMA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... Bom pogledala malo kasneje, zdaj pa te prosim, če lahko obnoviš svojo astro karto v podpisu - je stara že 6 let heheOk, sem uspela. Po mukah zaradi nekih sprememb z emailom HvalaNo tkolelel - ti bom odgovorila na astrološkem delu. Ker vidim, da si ravno v fazi res večjih sprememb in te šejka
Quote from: Tea on July 31, 2016, 06:44:02 AMQuote from: bilka on July 31, 2016, 06:39:09 AMMA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... Bom pogledala malo kasneje, zdaj pa te prosim, če lahko obnoviš svojo astro karto v podpisu - je stara že 6 let heheOk, sem uspela. Po mukah zaradi nekih sprememb z emailom Hvala
Quote from: bilka on July 31, 2016, 06:39:09 AMMA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... Bom pogledala malo kasneje, zdaj pa te prosim, če lahko obnoviš svojo astro karto v podpisu - je stara že 6 let hehe
MA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo...