Če kdo želi intuitivni preblisk vprašajte. 
Vprašanje naj bo dolgo max 6 besed. 

Z veseljem se priključujem.
Nekdo mi je pripravljen poslovno pomagati.
6-besedno vprašanje:
Bo sodelovanje prineslo zame pozitiven rezultat?
Hvala! :*
Kaj pa ti misliš, ga bo?
Ne vem, kaj si misliti.
Zato pa vprašam. 
Misliš da bo,
misliš da ne bo,
zgodilo se bo točno to
to kar misliš,
to kar si želiš,
to česar se bojiš,
to o čemer razmišljaš,
to o čemer premišljaš,
napišeš ker si želiš,
pa zbrišeš in nekaj drugega natipkaš, ker se bojiš.
Prodaja ali pač ne
odloči se. 
Napiši, zbriši, nariši, prepiši …
Najdi mir v hiši svojega srca.
To ti največ moči da.
Hvala, Nensi! :*
Zdaj se bom pa jaz malo kregala.

Odločila sem se za prodajo, kar pa še ne pomeni, da se prodalo tudi BO.
Je marsikaj odvisno od mene, zelo veliko, vse pa spet ne.
Pišem, ne brišem. Napisano je še vedno napisano.
Če bi se bala, se tega sploh ne bi šla. 
Sem bila 1000% prepričana, da se bo v Münchnu prodajalo ko utrgano. In se tudi bi, če bi bil folk. Pa ga ni bilo. In niti pomislila nisem na to, da ga ne bo. Neeeee, neobiska sejma nisem zmanifestirala jaz, domov sem se namenila vrniti s polno denarnico.
Bilo je napisano, narisano, zvizirano, zmodelirano, pa sem se vrnila skupaj z zapisi in modeli.
No če mi bo kolega pomagal in našel kliente, je to terna. Na to računam. 
Ko me kolegi vprašajo, kako je bilo na sejmu, jim odgovorim:
"Žal sem premalo denarja s sabo prinesla, da bi lahko kaj kupila." 
Super, da si izbruhnila in vse to ven iz sebe dala.
Te bom dalje provocirala, ti pa lahko sprejmeš ali pa tudi ne 
No če mi bo kolega pomagal in našel kliente, je to terna. Na to računam. 
Kako že gre tista dobra stara vraža:
Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal ….
Najbolje in najbolj učinkovito so postavljeni tisti cilji, kjer se med drugim zanesemo nase in jih postavimo tako, da so odvisni od nas, ker nase lahko vplivamo, na druge težje ali težko ali pa sploh ne, če nič drugega smo pa odvisni … mogoče smo pa radi odvisniki 
Vedno ko sem ključne stvari predajal v roke drugih in se zanašala da bodo nekaj naredili namesto mene, sem se naučila, da tako ne gre, da moram za svoje ključne projekte največ narediti in za realizacijo poskrbeti kar sama, pomoč in podpora drugih je pa lahko dobrodošla podpora in vitaminski dodatek in
pika na i.

ja, srboritost si v meni prebudila.
Čeprav čisto mirno za mizo sedim.
Sem trn v peti ljudem, ker se PREVEČ ZANAŠAM SAMO NASE in se potem počutijo nekoristne. Kot da nobenega ne rabim.
Tista nemogoča baba, ki misli, da vse zmore sama.
Tale pomoč kolega se itak ne more zgoditi, dokler sama ne naredim vsega, kar potrebuje, da me bo lahko tržil naokrog. To je njegov poklic.
Potebujem tudi njegovo priporočilo, Nemec je.
Pa ne bom zdaj na dolgo in široko, da Slovencu žal tujci ne zaupajo. Sem že doživela, da so se na sejmu končale vse debate v trenutku, ko sem povedala, od kod sem in kje so izdelki narejeni. Pa naj se sliši še tako nemogoče, nisem doživela samo enkrat in tisti tujci, ki so mi bolj prijatelji, so mi to tudi že iskreno povedali. To, da sem iz Slovenije, je (lahko) minus. Žal. In lahko se na glavo postavim.
"Izbriši "Made in Slovenija"" so mi tudi že svetovali.
Slabšalni prizvok v ušesih mnogih.
Na sejmu so bili npr. prepričani, da so izdelki skandinavski. Je že navdušeno in očarano vlekel tip denarnico ven, potem pa jo pospravil, ko sem povedala, da so izdelki slovenski. V trenutku niso bili več dovolj dobri.
Pa niti zdaleč zdaj ne trdim, da je od tega vse odvisno in edini pogoj, daleč od tega.
Ne, nisem odvisnik od drugih. Imam prej "težave" z drugimi, ker se zanašam predvsem in samo nase.