9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on March 09, 2016, 07:20:13 PMCestitke Nensi Kaj mi ima povedati tvoj intuitivni preblisk Hvala No tko je pa zate preblisknilo:sanjalka, novih idej tkalkaideje zase, za drugekako se živi, da lepše ti je,kako te življenje brusi in najlepše v tebi medi. Zaupaj v ideje, dane so tida z njimi si najprej sebiin potem še vsem namživljenje se osvetli in razsvetli. Ideje ideje,zlate odeje
Cestitke Nensi Kaj mi ima povedati tvoj intuitivni preblisk Hvala
Quote from: Missy on March 09, 2016, 10:47:31 AMDraga Nensi, hvala za povezavo! In se pridruzujem z zeljo po sporocilcu.Nič ti ne manjka, da ti uspe, kar si si zamislila, zamisli se edinole, zakaj imaš tak občutek.Kako bi pa bilo, če bi imela, vse, pa ne bi bilo treba da te skrbi?
Draga Nensi, hvala za povezavo! In se pridruzujem z zeljo po sporocilcu.
Quote from: Gloria82 on March 09, 2016, 10:45:30 AMČestitke Nensi Bravo!Za sporočilce pa itak lepo lepo lepo prosim.Sporočila posebnega ni, sporočilo si ti, vse kar misliš, vse kar narediš, vsakemu nekaj s tem sporočiš.Sporočilo tebi je, ostaniv svojem centru le, le tako čutila boš, kaj je prav da naredila boš Uživaj
Čestitke Nensi Bravo!Za sporočilce pa itak lepo lepo lepo prosim.
Nezaupanje, nestrpnost, neučakanost …… so močni rušilci notranjega miru in stabilnosti. Prej ko sprejmemo, da so del nas in če ne bežimo pred soočenjem z njimi, nam lahko, če želimo, pokažejo, kakšno je pa nasprotje, lažje nam bo in hitreje bomo spet v svojem ravnovesju in miru. Strpen in zaupljiv dan
Ko spoznamo in sprejmemo, da nismo duša, um in telo, ampak "duša-um-telo", da smo enost, ne ločenost in parcialnost, se nam odpre novo obzorje čutenja, zaznavanja, dojemanja sebe in svoje realnosti.
Draga Nensi, ne bos verjela ampak prva beseda, ki mi pade na pamet je 'LIST'. Spomladansko ciscenje, yeah!
O, z veseljem, Nensi.Na misel mi pade: HČI.Hvala!