Nensi, a bi lahko lepo prosim še zame intuitivno sporočilce?
Hvala. 
Niso bistvo sporočila, že navsezgodaj, od zajtrka do kosila.
Point je drugje, če čutimo, al' le slutimo se?
Velikokrat si naspidirana in vzhičena, se hitro za kaj vnameš, pol pa vnema izgori in kupček žalosti za sabo pusti.
tvoje učenje je začutiti, kako se umiriš.
Drugače izgoriš. Nič ne narediš. Ko okrog bezljaš in neprestano kao nekaj delaš.
Velikokrat je manj več.
Nauči se tega, drugače te bo naučilo življenje.
Po svoje, ne bo po tvoje.
Naredi to raje po svoje, dokler še lahko.
Srečno.
Draga Nensi, najlepša hvala. Res je, velikokrat, včasih kar preveč krat se za kaj ali nad čim navdušim, ampak me žal res vztrajnost mine še preden pridem do cilja. 
Nisem prav razumela, na kakšen način naj vzamem stvari v svoje roke. To, da naj se samo za eno stvar
odločim in poskušam priti do cilja, pa šele nato vzeti v plan drugo stvar?
Trenutno sem zelo zagreta (že par mesecev) za eno stvar, vse bi naredila za cilj, se pa bojim, da ga ne bom mogla doseči, ker dvomim, da je cilj zame uresničljiv.
Hvala še enkrat za sporočilce. 
Hja deklica mlada, kaj bi zdaj rada, da ti predpišem kaj naredi. Bi bilo preenostavno zate, a ne, pa prekomplicirano zame.
Kaj in kako boš naredila, boš že prej ali slej ugotovila, se naučila. Zato pa so življenjske lekcije, zgode in prigode, da se iz njih kaj naučimo.
Ko jih sami doživimo, se jih zapomnimo.
Ko nam jih kdo prišepne, nasvete namreč, se le ti ponavadi hitro v vetru izgubijo, zbledijo.
Vse bi naredila za cilj.
Mogoče lahko za začetyek ugotoviš, kaj konkretno moraš pa res narediti in kdaj, da cilj realiziraš.
Posploševanja tipa "vse" so neproduktivna, ko govorimo o ciljih moramo biti čimbolj detajlni ...
Zadnji obarvan stavek pa pove še največ o tem cilju in koliko je trenutno zate sploh izvedljiv.
Kar se mene tiče NIČ, ker če že sami dvomimo, da je sploh uresničljiv ta cilj, potem to NI.
Cilje si moraš vedno postavljati tako, da so tebi popolnoma zamisljivi in uresničljivi. To je prvi pogoj. Potem še vse ostalo.
Ker če ti dvomiš, se ne bo nič zgodilo, ker je to tvoj cilj.
No tako nekako.
Bodi lepo in prečekiraj svoj cilj