No takole sem gledala
Mogoče bi šlo 4.oktobra:
- Luna je rastoča, sicer je res šele četrti dan po mlaju
- Luna je v škorpijonu - čemur se sicer izogibam pri dajanju datumov, vendar pa je škorpijonska tema povezana z denarjem in bankami, posojili in dobički - mogoče bi šlo
- ta dan je Sonce sekstil Saturn - kar bi dajalo ugoden vpliv na organizacijo in urejanje zadev, pa tudi gradnjo na dolgi rok
Če bi se odločili za 6. oktober
- rastoča luna v strelcu /dobro za rast in razvoj, tujino/
- vendar pa do 14. ure po našem času ni ugodnih aspektov
- šlo bi torej po 14 uri, ko se luna in sonce dotakneta v sektilu /po vaše torej dve uri prej, če sem razumela dobro/
- ni mi pa všeč, da je merkur v prazbnem teku od 5. oktobra do 7 oktobra, ko gre v tehtnico
Potem 10 oktober
- rastoča luna v vodnarju /se pravi bi morale bit to res neke revolucionarske zadeve, čist vse na novo, da bi teklo/
- Luna ima trigon z merkurjem in trigon z Jupitrom ta dan, kar je meni zelo všeč: merkur dodaja možnost komunikacije, jupiter pa se navezuje tako na tujino, kot tudi na bančništvo in denar - še posebno, če bo vse skupaj organizirano tako, da bo v zasebnih rokah - v več zasebnih rokah. Kot bi šlo za majhne delničarje, ki imajo veliko moč, ko so združeni
Prav tako je dober datum 11 oktober
- luna še kar v vodnarju
- aspekti so dobri
- vendar pa mora projekt sloneti, kot sem že za dan prej rekla na medsebojni podpori, pomoči in sodelovanju. Nekoliko futuristično in tudi idealistično, predčasno, pa vendarle na trdnih temeljih - saj je ta dan luna v kontaktu tudi s Saturnom.
Sama bi izbrala zadnje dva predlagana datuma, če so osnovne vrednote projekta v tako smer.
Raje bi sicer videla kakšno luno v biku - ampak ni možno, ker takrat pa že upada