Author Topic: Biokibernetika gledana skozi astrologijo  (Read 24136 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Biokibernetika gledana skozi astrologijo
« Reply #30 on: May 06, 2015, 09:19:53 PM »
Po dobrega pol leta lahko rečem, da se mi zdi, da nekatere zadeve iz astrološke karte veliko hitreje ozavestiš. Kot da bi par zadevc odpadlo, ali kako naj se izrazim...

Sasa.  To se dogaja s povečanjem možganskega potenciala. Stvari, ki so nam bile prej težke, naenkrat postanejo čisto lahko doumljive. Seveda pa ne za vse, temveč za tisto kar nam je položeno, da smo sposobni delati.

Andres

Ja, zelo močno opažam, kako nekaj kar samo od sebe mi gre. Oziroma mi gre čedalje bolje. To sem opazila predvsem pri petju in pri branju not, poslušanju sozvočij in na splošno tudi ostalega.
9ZK 674

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: May 07, 2015, 04:15:39 AM »
Zdaj boš odkrila še kakšen talent za katerega do sedaj nisi vedela.   To bo prišlo v roku šestih mesecev ali več.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: May 07, 2015, 09:11:53 AM »
Bom poročala.  :)
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: June 08, 2015, 08:37:47 AM »
Glede na aspekte, ki sem jih preživljala zadnje čase, sem zelo vesela, da imam Bk zrihtano
Zdaj se lahko iz srca zahvalim Andresu, da je vztrajal z mano vsa leta in me usmeril na pravo pot. Hvala  :-*

Zanimivo pa mi je, da opažam, ko me ljudje kontaktirajo, v zadnjem času z hudimi boleznimi /rak ipd/ - da jih v tako resno bolezen "spravi" že samo en prehod: ali Saturna ali pa transpersonalnih planetov.

Sem pa izvedela tudi nekaj zelo dobrih novic, od tistih, ki so si uredili zadevo, ko je bil lani jeseni Andres v Sloveniji.

Globoko svetujem vsem, ki še niste, da si uredite Bk domači alfa poligon.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: June 08, 2015, 09:04:32 AM »
Jaz sem ravno vceraj razmisljala da saturn, ki spravi na povrsje strahove govori o tem kje te lahko beta tolce. Ni zdaj saturn slab, ce imas "poslihtano" se hitro zaves kam pes taco moli, ce ne te pa seka kot hudic.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #35 on: June 08, 2015, 09:31:36 AM »
Jane, se strinjam. Če imaš pošlihtano tudi pri sebi, te Saturn ne bo toliko "usekal", drugače pa... Mene je ravno takrat usekalo, itak, kaj drugega kot Luna... Pa če ne bi imela alfe in tega, da se bolj zavedam, kje padem v film, bi pomoje še kar travmirala...
9ZK 674

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: June 10, 2015, 05:33:41 AM »
Jaz sem ravno vceraj razmisljala da saturn, ki spravi na povrsje strahove govori o tem kje te lahko beta tolce. Ni zdaj saturn slab, ce imas "poslihtano" se hitro zaves kam pes taco moli, ce ne te pa seka kot hudic.

Kaj pa vem. Moj saturn je v osmi hiši malo blesavo postavljen. Kot da se ni mogel drugam premaknit.  Baje je bil porod težek. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: June 10, 2015, 07:05:29 AM »
Andres ti imas strah da bos ostal brez seksa  :P hec mora bit :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #38 on: June 10, 2015, 08:47:21 AM »

Kaj pa vem. Moj saturn je v osmi hiši malo blesavo postavljen. Kot da se ni mogel drugam premaknit.  Baje je bil porod težek. :)

Andres

Andres jaz imam tudi saturna v 8. hiši ;)
V partnerstvu se nama pojavljajo omejitve, težko pride do pravega prepletanja, saturn tukaj postavlja meje, ne pusti, da drugi pride zares do nas ali pa da mi zares pridemo do drugega.
Tudi skupne finance so lahko tukaj problem. Težko prideš do financ partnerja, ob ločitvi lahko ostaneš brez vsega.
Po drugi strani pa lahko od partnerja tudi veliko financ dobiš, ampak zato moraš plačati visoko ceno. Nič ni zastonj, saturn vse zaračuna :)
Hm, sex, tudi tukaj znajo biti omejitve ali pa popolna razuzdanost.... ;)
Pravzaprav se učimo v parnerstvu kako s partnerjem deliti-sebe, finance.
Moj prvi porod je bil izjemno težek, tudi zdravniki niso vedeli ali bom preživela ali ne.
Seveda gre tudi za vprašanje smrti in naše notranje psihološke globine, zelo nas zanima vse kar je povezano s smrtjo, s psihologijo, vse kar je podtalno, prikrito, tukaj hočemo videti do kam lahko gremo, preizkušanje meja...Če gremo predaleč nas saturn ustavi ;) Možna so srečanja s smrtjo.
V partnerstvu doživimo kar veliko preprek, učimo se ponižnosti.
Drugače pa naj bi bil to pokazatelj visoke starosti, tako da Andres verjamem, da se srečava še čez 50 let in kakšno rečeva na temo biokibernetike, astrologije ali še česa novega ;)
Moj saturn je v ovnu, po eni strani se  moram naučiti deliti s partnerjem, po drugi strani pa se moram naučiti postaviti se zase, biti vodja v partnerstvu, no pol se pa pejt ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: June 10, 2015, 09:51:48 AM »

:laugh: :laugh: :laugh:

Zelo resnično.
9ZK 674

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: June 12, 2015, 08:17:30 AM »

Andres

Andres jaz imam tudi saturna v 8. hiši ;)
V partnerstvu se nama pojavljajo omejitve, težko pride do pravega prepletanja, saturn tukaj postavlja meje, ne pusti, da drugi pride zares do nas ali pa da mi zares pridemo do drugega.
Tudi skupne finance so lahko tukaj problem. Težko prideš do financ partnerja, ob ločitvi lahko ostaneš brez vsega.
Po drugi strani pa lahko od partnerja tudi veliko financ dobiš, ampak zato moraš plačati visoko ceno. Nič ni zastonj, saturn vse zaračuna :)
Hm, sex, tudi tukaj znajo biti omejitve ali pa popolna razuzdanost.... ;)
Pravzaprav se učimo v parnerstvu kako s partnerjem deliti-sebe, finance.
Moj prvi porod je bil izjemno težek, tudi zdravniki niso vedeli ali bom preživela ali ne.
Seveda gre tudi za vprašanje smrti in naše notranje psihološke globine, zelo nas zanima vse kar je povezano s smrtjo, s psihologijo, vse kar je podtalno, prikrito, tukaj hočemo videti do kam lahko gremo, preizkušanje meja...Če gremo predaleč nas saturn ustavi ;) Možna so srečanja s smrtjo.
V partnerstvu doživimo kar veliko preprek, učimo se ponižnosti.
Drugače pa naj bi bil to pokazatelj visoke starosti, tako da Andres verjamem, da se srečava še čez 50 let in kakšno rečeva na temo biokibernetike, astrologije ali še česa novega ;)
Moj saturn je v ovnu, po eni strani se  moram naučiti deliti s partnerjem, po drugi strani pa se moram naučiti postaviti se zase, biti vodja v partnerstvu, no pol se pa pejt ;D

Tole bo kar držalo. Oboje, glede financ in tudi smrti. Partnerstvo..  Saj ko si sam nevezan so ženske izključno objekt.  Navadno samo koristijo. Kot nebi imel Saturna v karti, kakšno partnerstvo neki..   Nenazadnje se jaz pogosto ob nevarnostih gibljem. Mogoče je ta saturn v osmi hiši tudi pokazatelj zakaj sem od nekdaj hotel biti vojni fotograf. Še danes bi šel dol  v Sirijo, ampak ne kar tako na svojo roko. Nekdo bi me moral poslat.  In vem, da se mi nič nebi zgodilo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: June 12, 2015, 08:53:15 AM »
Vojni fotograf? Zanimivo ja :)

Moja astro karta

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #42 on: June 18, 2015, 02:59:13 AM »

Ah straha nimam, ampak bila bi to res velika tragedija, če bi ostal brez seksa.  Nenazadnje imam srečp. Ne zaradi seksa, ampak zaradi žensk.  Vedno je v moji okolici ena skupina celotno zavoženih žensk, nekih pak feminističnih, descev s pošvedranimi čevlji in premajhnim modrcom.  Druga skupina je protiutež in so to neke v redu babnice.  Ta skupina mi najpogosteje kar sama od sebe zaupa stvari, ki jih množici drugim ne.    Samo t niveč povezano s Saturnom in tudi ne z Biokibernetiko.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858