NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on October 05, 2016, 11:15:35 PMSenčko starta na mojem točno, ritlaufira po 9 in potaca natalnega boš imela pestro
Senčko starta na mojem točno, ritlaufira po 9 in potaca natalnega
Quote from: Andres on October 06, 2016, 02:27:07 AMQuote from: Tea on October 05, 2016, 08:12:26 AMKako je fajn, ko nimamo R - razen Urana, ki je pa itak generacijski Dobri smo do decembra, ko bo spet R Merkur, ki bo najbolj ponagajal KozorogomNe čutim, da bi bilo vse razen Urana direktno, prej obratno. Čudno. Ponavadi take stvari opazim. AndresPa saj, kolikor vem, tebi vse laufa
Quote from: Tea on October 05, 2016, 08:12:26 AMKako je fajn, ko nimamo R - razen Urana, ki je pa itak generacijski Dobri smo do decembra, ko bo spet R Merkur, ki bo najbolj ponagajal KozorogomNe čutim, da bi bilo vse razen Urana direktno, prej obratno. Čudno. Ponavadi take stvari opazim. Andres
Kako je fajn, ko nimamo R - razen Urana, ki je pa itak generacijski Dobri smo do decembra, ko bo spet R Merkur, ki bo najbolj ponagajal Kozorogom
Mojmu descu bo delala kvadrat na marsa in saturna v prvi ter konjunkcija merkur v 11 hisi. Meni pa kvadrat na venero v dvanajsti in neptun na DC.
Tu na mojem koncu bodo volitve 28. oktobra. Me malo zanima če bo nova vlada kaj bolj uspešna in če bo ostala do konca. Prejšnje volitve so bile sedem dni po mrku, če se dobro spomni in vlado so sestavili en dan pred drugim mrkom. Ni zdržala do konca zaradi panamskega pranja denarja. Andres
Quote from: Andres on October 08, 2016, 02:17:12 AMTu na mojem koncu bodo volitve 28. oktobra. Me malo zanima če bo nova vlada kaj bolj uspešna in če bo ostala do konca. Prejšnje volitve so bile sedem dni po mrku, če se dobro spomni in vlado so sestavili en dan pred drugim mrkom. Ni zdržala do konca zaradi panamskega pranja denarja. Andrestudi 28 oktobra smo dva dni pred mlajemDrugač pa luna v raku in dobri aspekti - razen potem že aplikativnega marsovega kvadrata na Uran - kar pomeni še ena revolucija v nadaljevanju
Quote from: Tea on October 08, 2016, 05:00:12 AMQuote from: Andres on October 08, 2016, 02:17:12 AMTu na mojem koncu bodo volitve 28. oktobra. Me malo zanima če bo nova vlada kaj bolj uspešna in če bo ostala do konca. Prejšnje volitve so bile sedem dni po mrku, če se dobro spomni in vlado so sestavili en dan pred drugim mrkom. Ni zdržala do konca zaradi panamskega pranja denarja. Andrestudi 28 oktobra smo dva dni pred mlajemDrugač pa luna v raku in dobri aspekti - razen potem že aplikativnega marsovega kvadrata na Uran - kar pomeni še ena revolucija v nadaljevanjuPotem bo pa podobno kot v zdajšnjem mandatu. Spet bo en kup škandalov in zato revolucija. Čisto možno je, da bodo kreteni že tretjič isto vlado izvolili, ki je vse pokradla. Meni to pomeni, da ne bo do konca mandata vlada zdržala. Andres
Tisto vprašanje je bilo napačno, ker se mi je zapisalo. Pri nas niso volitve 28, ampak 29. oktobra, ker takrat je sobota. Andres
Mogoce bom v retro veneri imela operacijo - sterilizacijo. Kolk slabo je lahko v veneri?
Quote from: Jane on October 10, 2016, 06:43:47 AMMogoce bom v retro veneri imela operacijo - sterilizacijo. Kolk slabo je lahko v veneri? V R Veneri ... Hm ... Pa ženski organi?
Quote from: Jane on October 10, 2016, 06:43:47 AMMogoce bom v retro veneri imela operacijo - sterilizacijo. Kolk slabo je lahko v veneri?mi boš dala datum, bova pogledale