Author Topic: Naša usoda v letu 2016  (Read 19015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Naša usoda v letu 2016
« Reply #45 on: November 10, 2015, 01:18:05 PM »
ohooo, tule je pa gneča  :laugh:
bi jaz tudi nekaj vprašala  ;D zanima me, a mi v novem letu uspe en nakup in  ena menjava.
hvala  :-*

Jaz lahko ponudim tarot za tole ... 3 palice.
hvala Maja  ;D
sam a to gre za prvo a za drugo? ...pismo ja, malce čudno sem vprašanje napisala  ::)

ps. sem že popravila

Bolj na splošno za 2016 glede tega ...  :blank:

ajde važi Maja  ;D  hvala  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #46 on: November 10, 2015, 01:49:37 PM »
Lahko se jaz prosiiiiim  :-* Hvala
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #47 on: November 10, 2015, 01:55:58 PM »
Maja, prosim še zame. Hvala :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #48 on: November 10, 2015, 02:26:48 PM »

Paž čaš - sporočilo, kreativni začetki, sinhronost, plodnost.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #49 on: November 10, 2015, 02:27:37 PM »

In zate ...

3 čaše - optimizem, rast, veselje, proslava, odločnost, zmaga, izpolnitev, nosečnost, sindikat, srečni sklepi, obilje.
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: November 10, 2015, 02:32:50 PM »

In zate ...

3 čaše - optimizem, rast, veselje, proslava, odločnost, zmaga, izpolnitev, nosečnost, sindikat, srečni sklepi, obilje.

Hvala srce. Edino beseda "nosečnost" me je malo iznenadila...glede na moja leta. A je mogoče mišljeno kot nov začetek?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #51 on: November 10, 2015, 02:47:50 PM »
Seveda lahko pomeni to ...  ;)
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #52 on: November 10, 2015, 05:26:52 PM »

Paž čaš - sporočilo, kreativni začetki, sinhronost, plodnost.  :-*

Odlicno...hvala Maja 😚
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #53 on: November 10, 2015, 09:23:32 PM »
Kakorkoli kdo želi in iz česarkoli že si kdo želi, da se mu gleda .....

Ufff, ste bili pa produktivni tale dan, jaz sem bila pa varuška.
Me zanima, ja, leto 2016, karmične prosim.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #54 on: November 10, 2015, 09:39:14 PM »
A lahko še jaz eno karmično za finance v letu 2016, lepo lepo prosim   :)
Hvala  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: November 11, 2015, 03:42:22 AM »
JANE

Do rojstnega dneva si v 6 Ljubimca, po rojstnem dnevu pa v 7 Kočija

VI. LJUBIMCA /število 6 in hebrejska črka »vau«/

Psihološki pomen karte si lahko predstavljamo skozi mitološki lik Parisa, ki je moral po Zevsovem nalogu razsoditi med Hero, Afrodito in Ateno. Hotel se je nalogi izogniti tako, da bi jabolko razdelil na tri enake dele. Vendar njegov predlog ni bi sprejet in moral se je soočiti s posledico svoje odločitve. Kajti za nagrado je dobil Heleno in tako povzročil Špartansko vojno.
Notranji pomen karte Ljubimca je vsekakor v nujnosti in neizbežnosti izbire in odločitve v življenju. Ne gre samo za ljubezen, se pa največkrat srečujemo tam z razumom na eni strani in obeti, ki so na drugi strani.

Pomen Karte:
Načelo Ljubimca predstavlja splošno načelo umetnosti v razmerjih, ki jih negujemo v življenju. Od nas pričakuje, da razumemo prisotnost vseh različnih oseb in njihovih lastnosti, ki jih moramo skozi odnose sprejeti, tudi tiste, ki jih v prvem trenutku ne obravnavamo. Nasprotja se privlačijo pravimo. Torej vsebine nas samih, dojemanje našega notranjega partnerja, bo pogojevalo skozi zrcalo dojemanje drugih oseb, ki bodo prihajale v življenje.
S karto Ljubimca, se srečamo z ljubeznijo, privlačnostjo, približevanjem, spajanjem, osveščanjem, ozaveščanjem skozi odnose in s tem oblikujemo umetnost razmerij, ki jih živimo.
Lahko pa gre tudi za dvom in dvojnost. Za odločitev med dvema partnerjema, za prekinitev ali poglobitev odnosa. Zrela ljubezen temelji na svobodi in spoštuje individualnost partnerja. Najvišja ljubezen pa združuje vse kot eno, ki daje in ničesar ne pričakuje v povračilo.

Vprašanje, ki se nam poraja
Kaj zate pomeni izpolnjen ljubezenski odnos
Kaj zate pomenijo odnosi v skupini

Napotek:
Treba se je odločiti: poroka ali ločitev, poglobitev ali prekinitev
Treba je sprejeti odločitve glede odnosa do otrok, ali starejših in kako se vključiti v skupine in njihovo vodenje

Izreki za potrditev /OSHO/
Uživam v sodelovanju z vsemi ljudmi, dobro znam ravnati z njimi
Cenim načelo prijateljstva in ljubezni
Zavedam se kaj potrebujem v odnosu in česa ne, zato ustvarjam odnose, ki so brez odvisnosti, pričakovanj in potlačitev.
Odnosi z drugimi ljudmi me osrečujejo
Znam usklajevati nasprotja v meni in drugih
Sprejemam vse, tudi drugače misleče

VII KOČIJA /število 7 in hebrejska črka »zajin«/

Psihološki pomen Kočije poiščemo v mitu Aresa, ki je bil bog vojne, sin Here in oplojen brez moškega semena. Njegova moč in lepota sta privlačila Afrodito, boginjo ljubezni in miru. Iz njune ljubezni se je rodila Harmonija, ki je predstavljala uravnoteženje med svojimi starši.
Agresivni smo, ko smo jezni. Depresivni pa, ko potlačimo agresijo. Torej najti moramo ravnotežje. Spopadom se lahko izognemo z izvirnostjo in zavedanjem sebe. Takrat lahko dosežemo kar želimo brez konfliktov. Če si znamo prisluhniti bomo ugotovili kaj spremeniti, da dosežemo razvoj in kako, da ne bomo destruktivni.  Taoistična filozofija pravi, da je sprememba uspešna takrat, ko združimo drevo in vodo, torej enak odmerek stalnosti in dejavnosti.

Pomen karte:
Težave, ki jih imamo lahko premagamo z uravnotežanjem situacije, centriranostjo na cilj, pravičnostjo za vse udeležence ali situacije. Ustvariti si je treba pravo mnenje o stvareh, ki se dogajajo, torej dobro premisliti na kakšen način bomo šli k spremembam. Treba se je odločiti in delovati. Kajti čas je primeren za raziskovalne projekte, premike, daljša potovanja. Vendar se je treba na cilj osredotočiti.
Spremembe bodo povezane tudi z domom /mogoče selitvijo, če jo imate v načrtu/, ali pa spremembe v poslovnem življenju /zamenjava službe, napredovanje/. Vsekakor pa gre za izražanje ustvarjalnega dela svoje osebnosti.
Če se spomnimo na mit o Aresu, potem je treba tu še dodati pomembnost nege telesa, telovadbo, masažo. V tem času torej lahko spremenimo svoj odnos do fizičnega telesa in izgradimo tudi mentalno močnejšo osebo.

Vprašanje, ki se nam poraja:
Na katero področje življenja se nanaša sprememba, ki jo je treba izvesti?
Ali smo pripravljeni začeti novo življenje?

Napotek:
Premislek o spremembah, red v dosedanjem življenju, veliko stvari je treba pustiti za seboj.

Odgovoren sem za tisto kar povzročam s spremembami svojega življenja
Stvari uresničujem dobro in z lahkoto
Na pozitiven način sem motiviran
Znam motivirati druge pri svojih željah
Nisem odvisen od rezultata, nimam potrebe po nadzoru situacije
Pazim na malenkosti in sem v skladu s svojimi emocijami
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: November 11, 2015, 03:45:28 AM »
SAŠA

Ti si do rojstnega dneva v 7 /kočija/, po rojstnem dnevu pa 8 Uravnava pravica

7 si boš prebrala pri Jane

VIII. URAVNAVA – PRAVICA  /število 8 in hebrejska črka »het«/

Opozorilo: v tarotu Waite sta veliki arkani VIII. In XI. Zamenjani. Ni se treba obremenjevati s tem. Navedla sem vrstni red, ki je v večini Tarota naveden. Ko boste mojstri tarota, pa se boste spopadli tudi z tem vprašanjem.

Psihološki pomen karte poiščemo v boginji pravice Ateni, ki se je rodila iz Zevsove glave. Ker ni prišla v stik z materino telesnostjo, torej s fizičnim je bila sposobna objektivnega ocenjevanja. Atena je uvedla sistem sodišč in porote. Sodbe so bile večkrat hladne, vendar pa je bila le odločitev večjega števila ljudi, ki niso bili vpleteni v dogajanje, nepristranska.

Pomen karte:
Če želimo jasno, objektivno in nepristransko ocenjevati situacije, moramo v sebi razviti čut etičnosti in iskrenosti do sebe in drugih. Karta govori o fair playu, ki nam prinese ureditev odnosov in s tem uravnoteženost življenja. Zato je v času, ko smo pod vplivom karte Uravnave/Pravice dobro, da pišemo prošnje, prosimo za denarno pomoč, uredimo raziskovalne in uradniške zadeve, uspešno lahko podamo predloge za izboljšave, predvsem pa je potrebno stvari poenostaviti. Ustvariti si je treba jasno mnenje /brez čustvenih zapletanj/ o stvareh, o katerih se v tem času premišljuje. Dejanja naj bodo dobronamerna, povezana s častjo in krepostjo.

Vprašanje, ki se nam poraja:
Kako naj dosežemo to ravnotežje?

Napotek:
Paziti in se izogniti vseh kaotičnih situacij. Svoje življenje uravnovesiti in se otresti lenobe. Bodimo pošteni do sebe in drugih, predvsem pa uvidevni do vseh nasprotij.

Disciplinirano se podajam v svoj kaos in se z njim soočam
Odmetavam stare vzorce in navade, odpravljam omejitve, ki preprečujejo tok energije in ovirajo vitalnost
Uravnotežen in spoštujem dano besedo
Obilje in lepota narave je odsev moje duše
Cenim resnico in objektivnost
Svoje poštene želje izražam brez manipulacije

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: November 11, 2015, 03:47:19 AM »
PIKA

Ti si do marca še v 6 Ljubimca, potem greš v 7 kočija

Oboje je že napisano
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #58 on: November 11, 2015, 03:49:51 AM »
SANJALKA

Do rojstnega dneva si še 10 /kolo sreče/ in potem 11 /moč sijaj/

X. KOLO SREČE /število 10 in hebrejska črka »jod«/

Psihološki pomen karte iščemo lahko v grški mitologiji. Tri Moire so grške boginje usode: Kloto, ki prede, Laheza, ki odmeri, Atropa, ki odreže nit življenja. Niso bile hčere nobenega boga, pač pa globine Noči. Moire so ob rojstvu napovedale usodo. Če so jo heroji skušali izzvati, so jih bogovi kruto kaznovali.
Ko smo govorili o arkani Pravica, smo videli, da je to tisti del »usode«, ki si ga zaslužimo. Pri arkani Kolo sreče, pa nad tem nimamo vpliva. Tukaj se samo znajdemo v položaju, brez obzira za okoliščine, ali si zaslužimo ali ne nam usoda pripelje tisto kar nam je namenjeno.
Kolo sreče se neprestano vrti. Sreča je odvisna od našega psihološkega zavedanja in notranje zaloge moči, namesto da pustimo, da nas vsak vetrič obrača kot on želi. Moramo sprejeti lastno pogojenost, moramo videti spremembo iz prave perspektive, kajti nobena sprememba ni brez pomena.

Pomen karte:
Odvisno je v kakšnem položaju nas Kolo sreče »ujame«. Tok svojega življenja lahko obrnemo v srečnejšo smer, če smo dovolj pozitivno naravnani in ne vztrajamo togo pri rutini in naučenih stvareh. Prožni moramo biti za nove priložnosti, pa naj bodo to denarne, ljubezenske ali priložnosti v karieri.
Togost, upiranje spremembam, užaljenost, iluzije, pa bi prinesle pomanjkanje in nenavadno izgubo. 

Vprašanje:
Ali smo pripravljeni na spremembo. Smo pripravljeni odreči se stalno ponavljajočim se vzorcem, ki nas ne osrečujejo?

Napotek:
Ustvarjajte nove priložnosti z dejavnimi in ustvarjalnimi potezami. Izražajte svoje bistvo in bodite pristni. Sledite poti srca in razuma in življenje boste obrnili v razcvet.

Življenje se nenehno spreminja, v obdobju sprememb sem prožen
Sreča je sestavljanka iz mnogih drobnih stvari, znam si ustvariti priložnosti
Uživam v svojem notranjem obilju, kajti to sem sam
Sem oseba v razcvetu
V življenju vidim smisel in v njem svoje ustvarjalne potenciale

XI. MOČ – SIJAJ /število 11 in hebrejska beseda »kaf«/

Če hočemo razumeti karto iz psihološkega stališča, potem nam ga mit o Herakleju predstavlja izvrstno. Tudi on je občutil Herin bes in nehote ubil svojo družino. Bogovi so mu naložili kazen in prva naloga je bila, da ubije Nemejskega leva. Nobeno orožje ni pomagalo, pač pa le njegove gole roke. Odrl mu je kožo in postal nepremagljiv.
Na nekaterih torot kartah boste Moč/Sijaj videli naslikano tudi z žensko, ki jaha leva, ali pa deluje, kot da sta prijatelja. V vsakem slučaju pa nam karta želi sporočiti, da lahko premagamo nasprotnika /torej vzeti si moramo stvari, ki nam pripadajo/, samo s svojo notranjo zalogo moči in odločnosti. V našem primeru Lev lahko predstavlja zunanje prepreke, lahko pa tudi notranje strahove in strasti, ki jih je treba ukrotiti. Lahko pa prevedemo karto tudi kot bitko med duhovnim in fizičnim.

Pomen karte:
V življenju se srečujemo z stvarmi, za katere se moramo naučiti potegovati. To je lahko v smislu osamosvojitve od staršev, zaključiti študij, narediti kariero, doseči srečni ljubezenski odnos, imeti otroke, prijatelje. Da vse to dosežemo moramo spodbuditi svojo notranjo kreativnost, talente in moči, pokazati strast, samozavest in pogum, s tem pa zavladati nad svojimi notranjimi strahovi.
Karta Moč/Sijaj nam govori o notranji volji, vitalnosti, hrabrosti, predanosti, energiji, izzivih, ki prinašajo uspeh. Včasih imamo tudi preveč ponosa in nas to ovira, lahko smo ovirani emocionalno, mogoče pot ni naša pot srca, mogoče nismo dobro premislili. Karta nas namreč tudi uči, kako premagati ali obvladovati egoizem, koliko je zdravega ega in koliko tistega, ki nas blokira pri uspešnosti.

Vprašanje:
Ali ste sposobni stopiti na pot ustvarjalnega procesa in premagati strahove?

Napotek:
Poiščite svojo ustvarjalnost v sebi in jo ponudite na uvid drugim ljudem brez strahu in zadrževanja. Vso svojo energijo dajte v zavest o ljubezni in razumevanju, pustite življenju naj vas zapelje.

Izreki za potrditev: /OSHO/
Pogumen sem in uživam v izražanju energije in vitalnosti
Zapuščam preteklost in prihodnosti me ni strah, dejavno in ustvarjalno živim sedanjost
Na razpolago so mi neomejene ustvarjalne možnosti in sposoben sem jih uresničiti brez izgovorov, brez zunanjih krivcev in pogumno stopiti na novo pot

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: November 11, 2015, 03:51:12 AM »
Tea, tudi jaz bi lepo prosila, ker se mi sanja ne, na kaj naj se osredotočim.  :blank:

MAJA
Ti pa z rojstnim dnevom vstopaš v 6 Ljubimca

boš prebrala zgoraj - torej odločitve so pred teboj
www.Astro-Star.net