PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on December 17, 2015, 08:57:24 PMBila v Ljubljani.Na dobri vili pred Mestno hišo - 3x sem šla k njej ... Potem sva pa z mojim plesala pri ansamblu, ki je igral. Sva bila prvi par na plesišču pa potem sem (kot vedno na žurkah) organizirala vlakec ... Wooooo! Wooooooo-hooooooo!!! jaz tudi ponavadi vodim vlakec fajn žurati
Bila v Ljubljani.Na dobri vili pred Mestno hišo - 3x sem šla k njej ... Potem sva pa z mojim plesala pri ansamblu, ki je igral. Sva bila prvi par na plesišču pa potem sem (kot vedno na žurkah) organizirala vlakec ... Wooooo! Wooooooo-hooooooo!!!
Quote from: sanjalka on December 18, 2015, 09:51:15 AMQuote from: Maja on December 17, 2015, 08:57:24 PMBila v Ljubljani.Na dobri vili pred Mestno hišo - 3x sem šla k njej ... Potem sva pa z mojim plesala pri ansamblu, ki je igral. Sva bila prvi par na plesišču pa potem sem (kot vedno na žurkah) organizirala vlakec ... Wooooo! Wooooooo-hooooooo!!! jaz tudi ponavadi vodim vlakec fajn žurati Vse sem spravila v vagone. En otrok se je potem, ko smo končali, drl: "Šeee, šeeee!"
Kje je soncek???
Jutro.Akcija.