Author Topic: mars  (Read 12463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: mars
« Reply #15 on: June 07, 2018, 02:36:35 PM »
Kaj bi rekli za moškega, ki ima v natalu marsa aspektiranega le z neosebnimi planeti?
In kaj za moškega, ki ima v natalu marsa kvadriranega z venero, drugih aspektov prvega reda pa ta mars nima?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #16 on: June 07, 2018, 07:20:25 PM »
Ja, moški, ki ima v natalu Mars  :kv Venera, je moj mož.
Pripaden svoji ženi, tudi zvest, za to dam roko v ogenj. Vendar do žene prav preveč posesiven, kot da bi bila njegova last. Hoče dominirat, njegova volja obvelja. Čustvovanje je burno, hitro ga razburi situacija, ki ni po njegovi volji. Na drugi strani pozitivne pripadnosti pa je, bom napisala, čeprav mi je hudo, sovraštvo  :blank:. Ne znam povedat, od kje se je to v njegovem odnosu našlo.

Sanjalka, a si ti imela možnost srečati takšnega moškega? Kako si ga videla?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: June 08, 2018, 09:38:30 AM »
Mars kvadrat venera ima moj stric. Kaj naj rečem, svojo ženo ima zelo rad, samo tega ji pa ne zna pokazat. Nonstop so neke vojne.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: June 08, 2018, 03:04:41 PM »
Moj sin ima mars kvadrat venera, svojo punco je imel neizmerno rad, za njo bi in je vse naredil.
Zadnji 2 leti non sto prepiri zaradi nerazumnih dejanj bivse.
Venero ima v ribah (totalna zamegljenost, dolgo, res dolgo je rabil, da je spregledal kaj se v resnici dogaja v odnosu in kaj v resnici pocne njegova sedaj ze bivsa, vedno nasel milijon izgovorov v njen prid) in mars v strelcu, hm ne vem, nikoli ni igral moskega Zeusa v smislu, da bi varal svojo punco, pravzaprav je bilo obratno.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #19 on: June 10, 2018, 07:52:00 PM »
Oh, ja, vpliva znamenje. Pri mojem možu je Venera v levu v 8 hiši, Mars pa v škorpijonu v 11 hiši.
Se mi zdi, da je to kvadrat na kvadrat, da je to zelo izražen kvadrat.
« Last Edit: June 10, 2018, 11:03:49 PM by cvetka »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: June 11, 2018, 08:46:06 AM »
Moj sin ima mars kvadrat venera, svojo punco je imel neizmerno rad, za njo bi in je vse naredil.
Venero ima v ribah (totalna zamegljenost, dolgo, res dolgo je rabil, da je spregledal kaj se v resnici dogaja v odnosu in kaj v resnici pocne njegova sedaj ze bivsa, vedno nasel milijon izgovorov v njen prid) in mars v strelcu, hm ne vem, nikoli ni igral moskega Zeusa v smislu, da bi varal svojo punco, pravzaprav je bilo obratno.

Moj mož ima venero v ribah. Njegovo idelaizacijo in popolnost, ki jo zahteva od svoje žene in je skregana z realnostjo je težko doseč.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #21 on: June 11, 2018, 09:19:11 AM »

Moj mož ima venero v ribah. Njegovo idelaizacijo in popolnost, ki jo zahteva od svoje žene in je skregana z realnostjo je težko doseč.

kje pa ima marsa?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: June 11, 2018, 09:22:55 AM »

kje pa ima marsa?

Mars v dvojčkih v konjunkciji s saturnom in južnim vozlom v prvi hiši.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: June 11, 2018, 10:00:25 AM »

kje pa ima marsa?

Uf, tole je pa iz karmičnega vidika kar precej težko...
Me zanima kako so moški po očetovi liniji funkcionirali, da je tole pokasiral?
Kako ima pa tvoj sin postavljenega marsa?

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #24 on: June 11, 2018, 10:57:22 AM »
Sanjalka, si mi dala z zapisom o dedovanju aspektov za mislit, in zanimivo: oče od moža je imel med Marsom in Venero trigon, res je bil dobričina, eno samo dajanje ga je bilo. Mož, kot rečeno, ima med Marsom in Venero kvadrat, moj najmlajši sin pa ima konjunkcijo. Sin in mož si zelo hitro izmenjata vroče besede, prag tolerance imata oba zelo nizek. No, in prav ta zadeva je med drugimi vzrok, da mi mož očita, da sem otroke z vzgojo odvrnila od njega.

Pa dodajam, mož ima zraven natalne Venere v orbisu 1 stopinje tudi Plutona, kar poudarja zgornji kvadrat.
« Last Edit: June 11, 2018, 11:02:28 AM by cvetka »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #25 on: June 11, 2018, 11:41:21 AM »
Sanjalka, si mi dala z zapisom o dedovanju aspektov za mislit, in zanimivo: oče od moža je imel med Marsom in Venero trigon, res je bil dobričina, eno samo dajanje ga je bilo. Mož, kot rečeno, ima med Marsom in Venero kvadrat, moj najmlajši sin pa ima konjunkcijo. Sin in mož si zelo hitro izmenjata vroče besede, prag tolerance imata oba zelo nizek. No, in prav ta zadeva je med drugimi vzrok, da mi mož očita, da sem otroke z vzgojo odvrnila od njega.

Pa dodajam, mož ima zraven natalne Venere v orbisu 1 stopinje tudi Plutona, kar poudarja zgornji kvadrat.

Seveda Cvetka, pluton na veneri je tisti, ki zahteva popolne transformacije, očiščenje preko partnerskih odnosov, oz kar vseh odnosov ena na ena...
v kolikor je neozaveščen, nezaveden, je lahko zelo podtalen, maščevalen, uničujoč tako za samo osebo, kot tudi z vse tiste, ki so s to osebo v odnosu...
pri plutonu je problem, ker zadeve radi potlačimo, jih skrijemo, se nočemo ukvarjati z njimi (kdo bi se rad ukvarjal z "drekom") in potem izbruhnejo ven in uničujejo...
pri plutoncih je redno čiščenje nujno, najti morajo način kako očiščevati, kako dajati ven, da se drugega in sebe ne poškoduje...
sicer gre pri plutonu tudi za absolutno moč...dostikrat je le ta nezavedna oz delovanje iz te moči je nezavedno...
pluton je prav tako karmična zadeva

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #26 on: June 11, 2018, 12:06:11 PM »
Sama imam  :Ve :kon :PL in bi res rekla, da je to vir mnogih "težav", ki me doletijo v odnosih oz. si jih nakopljem sama.

Kakšen nasvet, kako najbolje čistiti pri tem aspektu?
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: June 11, 2018, 12:22:11 PM »

kje pa ima marsa?

Uf, tole je pa iz karmičnega vidika kar precej težko...
Me zanima kako so moški po očetovi liniji funkcionirali, da je tole pokasiral?
Kako ima pa tvoj sin postavljenega marsa?

Ja je kar težko, sploh ker je moja venera na AC pokasirala tole trojno zadevo. Bolj sem mu razlagala da je v tem življenju naloga da se posveti odnosom (severni vozel v sedmi hiši), bolj se je posvečal sebi in sebe postavljal na prvo mesto. Zdaj ko ima uranovo opozicijo (vladar 10 hiše, uran v šesti) se mu je pa vse sesulo. Zaradi slabih odnosov je dal odpoved v službi na horuk, ker mu je šlo na živce da mora delati po pravilih. Posledično zaradi tega na nek način zgubil najboljšega prijatelja, ker je bil on njegov šef. Ločitev.....

Je pa njegov oče baje bil podobnega karakterja kot on. Sicer je živ, ampak nimata stikov. Ko sta se ločila, ker tašča ni mogla več, se je odrekel otrokom in je rekel da niso njegovi (čeprov so vizualno copy paste) in jih nikoli ni prišel pogledat. Moj mož je enkrat šel tja ko se je rodil najin sin da bi mu pokazal fotke, pa ga ni zanimalo, je rekel da to ni njegov vnuk.

Sin ima pa marsa v četrti hiši v tehtnici v konjunkciji z venero in merkurjem, sekstil na luno, trigon neptun in sekstil pluton
« Last Edit: June 11, 2018, 12:26:18 PM by Jane »

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #28 on: June 12, 2018, 03:44:31 PM »
Sama imam  :Ve :kon :PL in bi res rekla, da je to vir mnogih "težav", ki me doletijo v odnosih oz. si jih nakopljem sama.

Kakšen nasvet, kako najbolje čistiti pri tem aspektu?

Moje izkušnje, res pa je, da je to moška karta, ne vem, če velja isto za žensko.
Pluton hoče dominirat, na vse ali nič. Res je predan, ampak preko meje. Kontrolirat hoče vse in vsakogar, Venera je pri njem zatrta. Tudi žalitev svoje ljubljene osebe pride na površje, v kolikor ni možna dominantnost.
Pa še to moram zapisat, da v zgodnjih in srednjih letih ta aspekt sploh ni bil tako opazen oz. se ni čutil, bolj ko prihajajo leta iz tretjega življenjskega obdobja, bolj se ta aspekt bohoti in dobiva vedno bolj surove oblike.
Je treba s tem aspektom res čistit pri sebi še takrat, ko je to možno, s starostjo ne gre več.

Maja, pa te prosim, da ta zapis prestaviš v Plutona ali Venero, meni ne gre.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #29 on: June 12, 2018, 04:22:41 PM »
Urejeno.
9ZK 656