Author Topic: Tranzit Jupitra 2. del  (Read 37662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Tranzit Jupitra 2. del
« Reply #60 on: October 16, 2018, 08:41:28 PM »

Jp. Pa lastna vrednost.  :)

in denar ;D

....pa kaj vama naj rečem druga kot da sta ful fajn  :laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #61 on: October 17, 2018, 09:11:44 AM »
Hehe, lepo brat lepe stvari, kajne.  ;D
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #62 on: October 17, 2018, 01:20:25 PM »

Jp. Pa lastna vrednost.  :)

in denar ;D

....pa kaj vama naj rečem druga kot da sta ful fajn  :laugh: :laugh: :laugh:

jupiter je ful fajn ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: October 18, 2018, 10:49:35 AM »
Meni bo pa pričel pot skozi 12. hišo. Našla sem tole:
To je hiša skritih sovražnikov in samo-uničenja. No, tukaj vas lahko Jupiter v tranzitu varuje. Je manj verjetno, da vas bodo oropali medtem, ko je Jupiter v tej hiši.Nekatere knjige pravijo, da ste nagnjeni biti bolj "duhovni", v tem tranzitu. Nikjer ni opredeljeno, kaj "duhovni" pomeni.  Obstaja lahko povečanje  zanimanja za zgodbe, ki so skrivnostne, vendar  se prav tako verjetno počutite dobro sami s seboj s svojim najljubšim hobijem. Kot vedno pri tranzitu Jupitra, pazite na presežek (uživanje v hrani, zapravljanju). Pa ravno razmišljam, da bi še eno obleko si kupila.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #64 on: October 18, 2018, 01:27:06 PM »
To je hiša skritih sovražnikov in samo-uničenja. No, tukaj vas lahko Jupiter v tranzitu varuje. Je manj verjetno, da vas bodo oropali medtem, ko je Jupiter v tej hiši.Nekatere knjige pravijo, da ste nagnjeni biti bolj "duhovni", v tem tranzitu. Nikjer ni opredeljeno, kaj "duhovni" pomeni.  Obstaja lahko povečanje  zanimanja za zgodbe, ki so skrivnostne, vendar  se prav tako verjetno počutite dobro sami s seboj s svojim najljubšim hobijem. Kot vedno pri tranzitu Jupitra, pazite na presežek (uživanje v hrani, zapravljanju). Pa ravno razmišljam, da bi še eno obleko si kupila.  :laugh:

No, jaz ga imam v natalu v 12. hiši.
Žal kar precej skritih sovražnikov :blank:
Sicer pa ga bolj doživljam kot angela varuha :) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #65 on: October 18, 2018, 01:32:54 PM »
Tranzitni mi potuje skozi 3. hišo in ko se je dotaknil N neptuna v škorpijonu, je prišlo v odnosu z bratom kar precej škorpijonskega ven.
Sem se končno postavila zase in seveda odziv na drugi strani ni bil ravno pozitiven.
Pri nas v družini so bile vloge od malega razdeljene nekako tako, da je on dober, jaz pa črna ovca, on žrtev, jaz pa "hudiček".
Ne da se mi več sprejemati teh nalepk in te vloge, tako da bom videla sedaj, kako bo z najinim odnosom.
Je pa res, da si nikdar nisva bila blizu, žal. Sva si precej različna že v samem v pogledu na življenje...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: October 18, 2018, 02:48:52 PM »

No, jaz ga imam v natalu v 12. hiši.
Žal kar precej skritih sovražnikov :blank:
Sicer pa ga bolj doživljam kot angela varuha :) :-*
Oh, tudi skritih sovražnikov verjamem, da bo veliko. Ampak bom bolj pazljiva, ni drugega.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #67 on: October 19, 2018, 03:57:42 AM »
Take zanimive teme se vedno znova spravim analizirati z mojo karto, ko je že pozno za mene.   Očitno bom moral zamenjati red, da bom lahko sodeloval tudi tu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: October 29, 2018, 07:30:36 AM »
Moj je trenutno v sesti hisi direkt na uranu. Nonstop imamo neke tezave z zdravjem doma.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #69 on: October 29, 2018, 11:23:49 PM »
Moj trenutni Jupiter je skupaj z Merkurjem skoraj na isti stopinji v četrti hiši.  Nič čudnega, da sem danes dobil zelo zanimiv mail v zvezi s spiritualnim izletom naslednje leto, ki ga organizira te vrste Američanka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: November 23, 2018, 12:51:26 PM »
Moj tranzitni jupiter pa skupaj s tranzitnim soncem in merkurjem pleše po moji tretji hiši strelca (sicer ujeto znamenje). V torek, ko bosta jupiter in sonce na isti stopinji in bo merkur samo stopinjo vstran imam javno predstavitev, zato upam, da bo ta uspešna. Predstavitev pa bo pred učitelji (merkur)  :P :D ... kako se vse poklopi.  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #71 on: January 01, 2020, 10:08:26 AM »
Jupitrov povratek imam.  :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #72 on: January 01, 2020, 10:48:47 AM »
Čestitam!  ;D

Opažanja? Meni je pred kratkim brez večjih posebnosti prečkal ASC.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #73 on: January 01, 2020, 04:50:06 PM »
Hvala.  :D
Ničesar ne opažam in tudi ne znam interpretirati. Itak.  ::)

Torej, Jupi se vrne na natalno pozicijo. Hm.
Veliki križ.
No ja. 12 let nazaj sem zakuhala nekaj, kar je predstavljalo temelje v kariernem smislu marsičemu, kar se je odvilo in iz tega rodilo v tem obdobju. Tudi profesura temelji na tem.
V skladu s tem, kako je moj jupi zbombardiran, seveda ni šlo brez stresa, je pa veliko odličnih rezultatov, celo vrhunskih.
Trud se izplača ( :Sa).

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #74 on: January 01, 2020, 05:18:47 PM »
Pri tem dejstvu o karieri sem pa presenečena.  Ker je  :J vladar 4 hiše, pa vse skupaj se dogaja v prav tej hiši, bi po teoriji domnevala, da bo v razcvetu prav to področje. Verjetno je Veliki križ nad vsem tem.??