Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui
Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki, tretji del
Andres:
Vojko je na njegovi strani objavil nove predvide.
Andres
Gloria82:
Tile predvidi pa so od jaja :laugh: presenečajo me iz meseca v mesec ;D
Hvala Andres 8)
Vojko:
--- Quote from: Andres on January 09, 2016, 11:45:37 PM ---Vojko je na njegovi strani objavil nove predvide.
Andres
--- End quote ---
Hvala ti, Andres.
... in Gloria. Ko si boš dovolila osebni predvid, takrat pa se boš lahko pognala svojim zmagam naproti z novo energijo....
Vojko
Maja:
--- Quote ---No, ne gre za tisto zunanjo zimo, ki jo vidimo v naravi. Gre za zimo, ki jo preživljate vse od 4. februarja 2009 dalje. Zimo, ki je letos postala najbolj ostra in še posebej ostra je sedaj, na koncu. No, ni še čisto pravi konec, vendar ne bo več tako ostra. Pravi konec pride s 4. februarjem 2018.
--- End quote ---
:o :o :o
2009 je bila res zima, ja ... Tisto leto sem prespala, ker se mi niti ni zdelo vredno živet. Delala sem samo ponoči, da je šlo vse mimo mene. Prva zanimivost je to, da se je te dni dogajalo nekaj, kar je obudilo spomin na tisto obdobje. Februarja 2018 se bo pa zgodil prehod :Sa čez ASC. Kaj je ta "še ne pravi konec zime" me izredno zanima, vsekakor tudi pravi konec v 2018.
Gloria82:
--- Quote from: Vojko on January 10, 2016, 04:28:06 PM ---
--- Quote from: Andres on January 09, 2016, 11:45:37 PM ---Vojko je na njegovi strani objavil nove predvide.
Andres
--- End quote ---
Hvala ti, Andres.
... in Gloria. Ko si boš dovolila osebni predvid, takrat pa se boš lahko pognala svojim zmagam naproti z novo energijo....
Vojko
--- End quote ---
Hvala Vojko :-*
Kako se pa to dobro sliši :o ;D
Kako pa priti do osebnega predvida? Veš da si ga dovolim, želim...
Tvoji predvidi res trgajo gate :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version