9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No trdnjava je pri meni neke čudne fore povzročila... Zjutraj se mi je zvtrelo, ujela sem se za ročaj omare in si jo odprla z robom direktno pod oko . Tekla kri in lepo sem "šljivasta"
IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.Danes same avtoritativne, testosteronske karte.
Quote from: Maja on March 28, 2016, 08:07:31 AMIV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.Danes same avtoritativne, testosteronske karte. Da. Ja. Igen. Yes. Si. はい. Ya. Ae. Haa. Ndiyo. Yebo.
Quote from: Pika on March 28, 2016, 09:38:10 AMQuote from: Maja on March 28, 2016, 08:07:31 AMIV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.Danes same avtoritativne, testosteronske karte. Da. Ja. Igen. Yes. Si. はい. Ya. Ae. Haa. Ndiyo. Yebo.Sploh zadnje ...
Glede na to, da je Cesar povezan z in z glavo, mogoče ta karta tudi pozdravlja mojo prihajajočo migreno.
2 diska - radost, napredek, ravnovesje, zadovoljstvo, optimizem, rekreacija, odločitve, uravnoteženje, spreminjanje in nihanje financ.
Super karta!Preslišimo, da sem jaz za danes potegnila Viteza mečev.