Author Topic: Žarkova Brozga  (Read 37897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Žarkova Brozga
« Reply #30 on: January 23, 2016, 08:24:23 AM »
Jp, prosim, ravnokar čakam nanj. Zaspala, ne vem kdaj, okrog 2 morda, se zbudila ob pol petih in šla gledat tv  :o

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #31 on: January 23, 2016, 12:01:01 PM »
Zdajle bom še eno do kraja spil. Če imaš Pika še kakšno vprašanje, povej. Ali pa kdorkoli drug. Časa ni več veliko in še ohladila se je že. :D

Potem pa kar navalim, preden se za prvi odgovor zahvalim. :D

Skenskala sem en sejem v marcu, pa me vneto vabijo nazaj.
Danes se bom odločila.
Kaj poreče brozga?
Hvala!

Brozga pravi naslednje. :D Za sedanjost eno veliko deblo, ki ponovno nakazuje na odločitve, potovanje. Nato lahko naprej vidimo eno veliko, res veliko, zelo pisano kravo na res velikih, dolgih (zelo ravnih - kot steber - prav tako uspeh ::) ) nogah, kar pa nakazuje o pozitivnem napredku situacije.  8) :)

Krava?
Da me brozga slučajno ne zmerja. ::)
Namreč za predstavitev te najprej pošteno pomolzejo, kar je razlog, da sem skenslala.
Dolge in ravne kravine noge si pesimistično razlagam v to smer, da delajo prostor zelo polnim vimenom, ki obetajo izčrpno molžo v prid organizatorjem, ne meni.
Stebri me asociirajo na statičnost, torej v primeru potrditve sodelovanja se krava ne bo mogla rešiti in bo nepremično podvržena obilni molži.

Bom videla, kako bom razpoložena jutri, ko jim zamukam odgovor.
Hvala, Žarek! :-*

Krava je bila obrnjena narobe. Dobesedno. :laugh: :laugh: Kar bi lahko govorilo o tem, da so jo stebri napajali... :D ;) Je pa zanimivo, da je bila krava brez jošk. Sem se trudil, da bi jih videl, ampak preprosto jih ni bilo. ::) Ampak šlo je za kravo. ;D
Tudi tebi hvala, Pika. Me veseli ;)

Brez jošk?
Si prepričan, da ni bil vol? ::)
V tem primeru... hmmm... nakazuje na brezplodnost?

Veš kaj, Žarek. S tole kravo ne bomo nikamor prišli. :D
Dej no prosim še en kofe prevrni, a boš?
Pa če bo spet govedo noter, se takoj prijavim.
Hvala ti! :-*

Zate Pika, žaba v skoku na temni podlagi. Pred njo je pokončni steber. To situacijo lahko premagaš, če boš to želela in lahko pride do pozitivnih sprememb glede situacije. Za stebrom je praznina, kar pomeni novo obzorje, novi začetek, spremembe. Lahko, da se namerno zaletavaš v ta steber, namesto, da bi ga preskočila (žaba) ali pa odskakljala okrog njega. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #32 on: January 23, 2016, 12:19:42 PM »
O Žarek, ti po novem kofetkaš in izkofetkaš?  ;D :laugh:

Še meni prosim  :-*. Danes bom poslala prijavo na en šiht... (spet)  :laugh:

(lahk pa svojo temo odpreš...lalala)

Rena, zate morska deklica, ki nakazuje ponudbe in skušnjave, ki so videti drugačne, kot so v resnici. Spodnja polovica morske deklice je zamaknjena v prihodnost, kar nakazuje, da s to situacijo preveč hitiš, da nisi seznanjena o dejstvih, da glede zadeve nisi prizemljena. Znalo bi priti do pogovora na katerem pa se bodo odkrivale neke skrivnosti. Tale morska deklica pa bi znala nato iti nazaj v morje, kjer se bo počutila najbolje. Pred njo namreč ni morja, vode. Prišlo bo do nekega novega spoznanja in počutila se boš dobro. ;) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #33 on: January 23, 2016, 01:29:21 PM »
Tudi jaz pristavim svoje vprašanje, če smem. Žarek, kaj in kako kaže za mojih naslednje 3 mesece

Tea, zate eno veliko sonce, kar nakazuje izpolnitev, uspeh, srečo, zadovoljstvo. Pojaviti se zna velika kreativnost, razsvetljenstvo, zagon za nove projekte ali nadaljevanje prejšnjih. ;) ;) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #34 on: January 23, 2016, 03:07:14 PM »
:D Jaz bi en zdriz :D

Zate, bilka, božično drevo s pikicami, ki govori o pomembnih dogodkih, ki ti prihajajo naproti. Za ta dogodek znaš porabiti tudi veliko denarja. Glede na to, da so pikice pred božično smreko, pa lahko to namiguje, da ta denar že zapravljaš. Zanimiva situacija. Namreč desno od smreke se na vrhu nakaže neki lepi simbol iz katerega pada rahla, navpična črta. Iz tega sklepam, da zelo dobro veš, kaj si želiš, da vlagaš v razvoj neke situacije, ki se bo obrestovala. Sreča, veselje in uspeh se nakaže pri tej situaciji, predvsem pa nove priložnosti, ki jih lahko dosežeš in uresničiš. ;) ;) ;) :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #35 on: January 23, 2016, 04:01:05 PM »

Rena, zate morska deklica, ki nakazuje ponudbe in skušnjave, ki so videti drugačne, kot so v resnici. Spodnja polovica morske deklice je zamaknjena v prihodnost, kar nakazuje, da s to situacijo preveč hitiš, da nisi seznanjena o dejstvih, da glede zadeve nisi prizemljena. Znalo bi priti do pogovora na katerem pa se bodo odkrivale neke skrivnosti. Tale morska deklica pa bi znala nato iti nazaj v morje, kjer se bo počutila najbolje. Pred njo namreč ni morja, vode. Prišlo bo do nekega novega spoznanja in počutila se boš dobro. ;) ;)

Mhmmm, hvala. Odgovor čisto po mojih občutkih. Me sicer zelo vleče drugam, a čutim, da ni še vse na svojem mestu oz. optimalno. Plača bi bila nižja. Sicer skoz pravim, da če bo šiht po mojem srcu, takoj kompenziram. Se bom pustila presenetit glede novega spoznanja in dobrega občutja.

Thank you very much  :-* :-* :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #36 on: January 23, 2016, 04:59:45 PM »
Žarek, ko boš pri volji, dej spij še eno zame prosim.
Ena poslovna zadeva me zanima, in kako se bo odvijala.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #37 on: January 23, 2016, 06:57:03 PM »

Mhmmm, hvala. Odgovor čisto po mojih občutkih. Me sicer zelo vleče drugam, a čutim, da ni še vse na svojem mestu oz. optimalno. Plača bi bila nižja. Sicer skoz pravim, da če bo šiht po mojem srcu, takoj kompenziram. Se bom pustila presenetit glede novega spoznanja in dobrega občutja.

Thank you very much  :-* :-* :-*

Ni za kaj, Rena. Vse dobro in naj se zgodi v tvoje najvišje dobro. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #38 on: January 23, 2016, 07:38:44 PM »

Zate, bilka, božično drevo s pikicami, ki govori o pomembnih dogodkih, ki ti prihajajo naproti. Za ta dogodek znaš porabiti tudi veliko denarja. Glede na to, da so pikice pred božično smreko, pa lahko to namiguje, da ta denar že zapravljaš. Zanimiva situacija. Namreč desno od smreke se na vrhu nakaže neki lepi simbol iz katerega pada rahla, navpična črta. Iz tega sklepam, da zelo dobro veš, kaj si želiš, da vlagaš v razvoj neke situacije, ki se bo obrestovala. Sreča, veselje in uspeh se nakaže pri tej situaciji, predvsem pa nove priložnosti, ki jih lahko dosežeš in uresničiš. ;) ;) ;) :P

woohoo :))) seveda se pa moram paziti , da mi ciganski tat vsega ne odnese :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #39 on: January 23, 2016, 07:54:44 PM »
Zdajle bom še eno do kraja spil. Če imaš Pika še kakšno vprašanje, povej. Ali pa kdorkoli drug. Časa ni več veliko in še ohladila se je že. :D

Danes se bom odločila.
Kaj poreče brozga?
Hvala!

Brozga pravi naslednje. :D Za sedanjost eno veliko deblo, ki ponovno nakazuje na odločitve, potovanje. Nato lahko naprej vidimo eno veliko, res veliko, zelo pisano kravo na res velikih, dolgih (zelo ravnih - kot steber - prav tako uspeh ::) ) nogah, kar pa nakazuje o pozitivnem napredku situacije.  8) :)

Krava?
Namreč za predstavitev te najprej pošteno pomolzejo, kar je razlog, da sem skenslala.
Dolge in ravne kravine noge si pesimistično razlagam v to smer, da delajo prostor zelo polnim vimenom, ki obetajo izčrpno molžo v prid organizatorjem, ne meni.
Stebri me asociirajo na statičnost, torej v primeru potrditve sodelovanja se krava ne bo mogla rešiti in bo nepremično podvržena obilni molži.

Krava je bila obrnjena narobe. Dobesedno. :laugh: :laugh: Kar bi lahko govorilo o tem, da so jo stebri napajali... :D ;) Je pa zanimivo, da je bila krava brez jošk. Sem se trudil, da bi jih videl, ampak preprosto jih ni bilo. ::) Ampak šlo je za kravo. ;D

Brez jošk?

Zate Pika, žaba v skoku na temni podlagi. Pred njo je pokončni steber. To situacijo lahko premagaš, če boš to želela in lahko pride do pozitivnih sprememb glede situacije. Za stebrom je praznina, kar pomeni novo obzorje, novi začetek, spremembe. Lahko, da se namerno zaletavaš v ta steber, namesto, da bi ga preskočila (žaba) ali pa odskakljala okrog njega. ;)

Žarek, hvala ti!
Žal sem prehitro stegnila krake in organizatorju natipkala odgovor, preden sem prebrala tvoje žabje novice.
Organizatorju sem sporočila takole:
"Rega rega nak nak nak."
Torej negativen odgovor.

Prihranila si bom dobrega jurja denarja, žal pa tudi kakšno prijetno osebno izkušnjo. Pride tko.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #40 on: January 23, 2016, 07:55:49 PM »

woohoo :))) seveda se pa moram paziti , da mi ciganski tat vsega ne odnese :D

;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #41 on: January 23, 2016, 08:01:07 PM »

Danes se bom odločila.
Kaj poreče brozga?
Hvala!

Krava?

Brez jošk?

Žarek, hvala ti!
Žal sem prehitro stegnila krake in organizatorju natipkala odgovor, preden sem prebrala tvoje žabje novice.
Organizatorju sem sporočila takole:
"Rega rega nak nak nak."
Torej negativen odgovor.

Prihranila si bom dobrega jurja denarja, žal pa tudi kakšno prijetno osebno izkušnjo. Pride tko.

Draga Pika, naredila si tako, kot si čutila in znala. Torej naredila si najboljše!  :-* Zelo dobro veš, da sem proti temu, da se na podlagi mojih napovedi dela kakršne koli odločitve. In tisto kar ti začutiš, veš, znaš, tisto je pravilno. Zapomni si to. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #42 on: January 23, 2016, 09:37:57 PM »
Malo sem zmeden in bi tako potreboval dodatne napotke kako brozgo podati do Žarka? Gre za kavo ali pomije v umivalniku ali kaj čisto tretjega?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #43 on: January 23, 2016, 09:39:29 PM »
Malo sem zmeden in bi tako potreboval dodatne napotke kako brozgo podati do Žarka? Gre za kavo ali pomije v umivalniku ali kaj čisto tretjega?

Andres

Kavni potonki. :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: January 23, 2016, 09:40:46 PM »
Žarkovi predlogi za prihodnost iz kavne usedline. :D