Author Topic: Žarkova Brozga  (Read 37847 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Žarkova Brozga
« Reply #60 on: January 25, 2016, 04:18:35 AM »
Žarek bo zjutraj potegnil.
Očitno je prekucnil dan in noč.
Preveč smo ga s kavo prepojili.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #61 on: January 25, 2016, 04:20:47 AM »
Žarek bo zjutraj potegnil.
Očitno je prekucnil dan in noč.
Preveč smo ga s kavo prepojili.

:laugh: Hahaha seveda, Pika. :P 8) ;) Če osvetljujem nebo, se moram prej vstati, da prepodim oblake hihi. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #62 on: January 25, 2016, 05:13:08 AM »
Žarek, ali lahko še zame pogledaš eno situacijo, kam kaj gre in kaj moram vedeti.

Seveda, Maja. ;) 8) Jutri zjutraj je prva kavica zate. ;)

Prikazani so trije ljudje. Dva se držita za roke in sta trdno skupaj. Gledata v prihodnost iz katere prihaja en močnejši lik človeka, temnejši. Pričakuješ lahko prijetne novice, družbo, obiske. Ti trije ljudje stojijo na prostorninskem majhnem prostoru, kar nakazuje na neko soočenje med temi tremi ljudmi.  Leva dva lika nista prepričana kam in kako, tretji pa je prepričan kam in kako. Lahko ima rešitve za prva dva lika, ki nekako stojita na mestu. Vendar pa je potrebna tudi previdnost, kajti tretji lik je črne barve. ;) :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #63 on: January 25, 2016, 06:16:48 AM »
Žarek ...  :o :o :o :o :o :o

Tole je pa zelo zanimivo.
Ta človek lahko škoduje, misliš?
Ali pa je bolje ne it v to prihodnost?
« Last Edit: January 25, 2016, 07:40:39 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #64 on: January 25, 2016, 10:04:04 AM »
Žarek spi.  :D

Jaz bi pa tudi pogledala eno situacijo, ko boš utegnil.
Kam gre in kaj moram vedeti o vsem skupaj?
Hvala!  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #65 on: January 25, 2016, 10:53:03 AM »
Žarek ...  :o :o :o :o :o :o

Tole je pa zelo zanimivo.
Ta človek lahko škoduje, misliš?
Ali pa je bolje ne it v to prihodnost?

Ne, ni nujno, da lahko skoduje, ampak previdnost ni odvec. Morda je ta oseba prevec zadrzana, ne izrazi tisto, kar tudi v resnici misli. V vsakem primeru se je zelo razlikoval od oseb na levi strani. Morda tej osebi manjka samo komunikacija... :) Ravnaj po obcutku. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #66 on: January 25, 2016, 11:24:37 AM »
Huh ... Si mi dal za mislit ...  :blank:
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #67 on: January 25, 2016, 12:57:44 PM »
Maja, jaz pa mislim, da je žarek v brozgi videl ljubimca  :P  :laugh:
Moški stoji zraven para ki se držita za roke....pa v prostorsko majhnem prostoru so, kar pomeni gužvo "eden je preveč" - čisto jasno, da gre za ljubimca  ;)
ja ja Maja, pripravi se  8)  :P  :P
saj je rekel, da ni nujno da je slab...le njegovi nameni so drugačni kot jih kaže navzven....
Kaj praviš Žarek?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #68 on: January 25, 2016, 12:59:07 PM »
Maja, jaz pa mislim, da je žarek v brozgi videl ljubimca  :P  :laugh:
Moški stoji zraven para ki se držita za roke....pa v prostorsko majhnem prostoru so, kar pomeni gužvo "eden je preveč" - čisto jasno, da gre za ljubimca  ;)
ja ja Maja, pripravi se  8)  :P  :P
saj je rekel, da ni nujno da je slab...le njegovi nameni so drugačni kot jih kaže navzven....
Kaj praviš Žarek?

Sm jes isto pomisnla takoj k sm prebrala. 😆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #69 on: January 25, 2016, 01:00:38 PM »
A ne da?
jasno kot beli dan  :laugh:
Maja, se ti kdo dobrika? Prilizuje?
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #70 on: January 25, 2016, 04:30:44 PM »
Huh ... Si mi dal za mislit ...  :blank:

::) Ja, žal sem ti dal misliti. :blank: Jaz upam, da razumeš, da ni bilo namerno. Jaz sem interpretiral situacijo takšno, kot sem jo razbral. Vse drugo bi bilo nesmiselno.

Glede na to, da Missy in Gloria namigujeta na to, da sem videl ljubimca, bom pojasnil še par stvari. Sicer mi je situacija do zdaj že malo bleda, ampak vseeno vem, zakaj se je šlo. Da, lahko bi šlo za "ljubimca", zakaj pa ne, ampak jaz nisem dobil tega vtisa. Zdajle bom tole še bolj zakompliciral. Kljub temu bi še vedno lahko nakazovalo na verzijo "ljubimca", če smo že pri tem.

Ta oseba se močno razlikuje od oseb na levi strani. Je drugačna oseba in pika. Ne gre le za to, da je ta lik črne barve. Gre za nekaj čisto drugega. Ta lik je bil močnejši od levih dveh, višji in brez dvoma je simboliziral Hudiča, identičnega tistemu, ki ga lahko vidimo v tarotu. Ampak ta oseba sama po sebi naj ne bi škodovala, ker jaz nisem dobil takšnega vtisa. Ta oseba ni nujno, da je negativna, lahko je pozitivna, ampak če pride do težav, potem bo negativen. Kot sem rekel, ta oseba lahko ima neke rešitve ali karkoli pozitivnega, on je pozitivna oseba na neki način.
Je pa težava v tem, da leva lika gresta proti njemu, kajti on je bil na koncu poti, onadva pa sta nekaj poti že prehodila v njegovo smer. In ta dva lika sta bila v "megli", ki ju obkroža (simbolično). Kot da ne vesta poti. Medtem ima črni lik prosto pot, nobenih ovir. On je na svojem teritoriju. Jaz nisem zasledil, da bi on imel slabe namene, kar še enkrat poudarjam kljub vsemu napisanemu.
Dejstvo pa je, da mi ni bil niti malo všeč in to pri interpretaciji pove vse. Se pravi, nima slabih namenov, ampak ni mi všeč in za povrhi je še identičen Hudič. Lahko ima informacije za ti dve osebi. Te osebe se bodo srečale, prišlo bo do kontakta in komunikacije, ampak leva dva bosta še vedno v "megli". Črni lik bi lahko prevzel nadzor nad situacijo, če bi ga leva dva lika "biksala" ali pa mu kakorkoli drugače stopila na žulj, če se tako izrazim. V glavnem ni pomembno, kaj točno je on. Lahko je pozitiven, ampak isto je lahko negativen. Dejstvo je, da lahko zakomplicira stvari, če bi imel za kaj takšnega razloge.

Oprosti, Maja. :-* :-* :-* Upam, da te s tem nisem prestrašil. ::) Bere se kot kakšen horror pa vendarle ni niti približno tako. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #71 on: January 25, 2016, 04:37:04 PM »
Žarek, hvala za obširno tolmačenje.

Zmedo mi dela samo vprašanje, kdo je lahko katera oseba.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #72 on: January 25, 2016, 04:51:28 PM »
Žarek, hvala za obširno tolmačenje.

Zmedo mi dela samo vprašanje, kdo je lahko katera oseba.

Na levi so torej dve osebi. Ena si torej ti. Lahko, da je to ena in ista oseba (leva stran), kar bi še dodatno pojasnjevalo, da je ta oseba v premikanju. :)
Oseba na skrajno desni pa predstavlja razvoj situacije, če se tako izrazim. Tudi, če ne bi bile vpletene osebe in bi na desni bila takšna oseba, bi za razvoj kakršne koli situacije priporočal prizemljitev in namenjanje večje pozornosti situaciji, ki se lahko zakomplicira.
Sigurno pa skrajno desna oseba nisi ti, ker nisem dobil takšnega vtisa, niti ni logično. Ti se ne gibaš v smeri preteklosti, temveč v smeri prihodnosti. ;) Čim manj kompliciraj in se ravnaj po občutkih. To je bistvo. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #73 on: January 25, 2016, 05:23:04 PM »
 :o žarek, ti pa razturaš  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #74 on: January 25, 2016, 05:25:53 PM »
:o žarek, ti pa razturaš  ;D

;D Maja bi me verjetno za tole interpretacijo s palico po glavi... :laugh: :D Drugače pa hvala za kompliment, hihihihi. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆