Maja, mene je veckrat zanasalo, imela sem taksno obdobje in tudi v desno. Imem sicer zelooo nizek pritisk:50/90 ali se manj. Imela sem tudi taksne hude vrtoglavic, ko sem zjutraj vstala nisem smela glave obrniti, ker sem imela obcutek, da bom padla, pa sem lezala...
No, sla sem seveda k zdravniku in so mi ugotovili, da mi ravnoteznostni center ne funkcionira ok, ta tekocina se mi nekaj ne pretaka vedno ok. Prvic se mi je to zgodilo pri 28-ih in potem se kar nekajkrat, sedaj ze par let teh problemov nimam vec, ne vem sicer kako to?
Zelo, zelo, zelo zoorn obcutek, sem vcasih od groze zakricala, ko me je potegnilo v ta obcutek, da bom padla.
Sem sedaj razmisljala, ce je bilo to mogoce povezano tudi s hormoni. Takrat sem bila najbolj sportno dejavna in moj testosteron je bil nenormalno visok, sem dobila celo zdravila za znizanje.
Ne vem, samo razmisljam. No, uradna diagnoza je bila v okvari ravnoteznostnega centra. Nihce mi ni nikoli pojasnil zakaj naj bi sicer do te okvare prislo?
Ko sem imela ta zanasanja in obcutek, da bom padla, ko je bilo najhuje, sem morala imeti glavo cisto pri miru, niti za milimeter levo ali desno, potem sem delala neke vaje. Obstaja knjizica za te vaje, ki mi jo je dala zdravnica.