Jajca na sopari morš stepat tak, da se voda ne dotika posode z jajci, pa ta sopara tud ne vdarja ravno ful ob posodo, kjer stepaš. V takšnem primeru se ti sesiri, ker se delno skuha. Včasih zna pa to stepanje trajat tudi do 10 minut..Pa fajn je no, da niso jajca glih ful stara.
pa preden namažeš oblate, počakaj, da se krema konkretno ohladi, ker bo tudi gostejša in ti ne bo teklo vse ob strani ven... 
Upam, da rata.
Posoda se ni dotikala vode, čeprav, ko sem na netu iskala nasvete, so nekateri celo napisali, da naj bo dno posode v vodi. Sem pa verjetno res pustila vodo spodaj premočno vreti, ker se mi je zdelo, da preden bo para segrela maso, da mora biti vrenje bolj na hard. Mešala sem z metlico za stepanje, kasneje, ko sem premešala še z žlico, sem pa videla, kako mi metlica za stepanje sploh ni vredu "dvignila" mase od dna, ampak je del mase ostajal na dnu. Potem še razmišljam, da je morda rjav sladkor (kokosov) bil "pretežek", zmes z navadnim belim sladkorjem se mi le zdi bolj penasta. Pa snahico bom še vprašala, ker dela veliko sladic in vem da za nekatere kreme uporablja tudi termometer. Tudi jaz ga imam. In včasih ni druge, kot pomagat si s kakšnim pripomočkom.
Včasih kdo reče, jz nič ne tehtam. In res je, so peciva, ko ni treba. Spet drugič se pa natančnost splača. Še v Master Chefu so poudarjali, kako oni sladic nikakor ne delajo brez točnih meric sestavin.
Tako da, ne bo druge, kot trenirat in žrtvovat kakšenkrat še jajca, da dobim občutek. Drugače pa, itak ja, da bi vmešala maslo v to kremo, se krema itak mora ohladit.
Hvala Bilka.