Author Topic: 11:11 - splošna razlaga pomena videnja števila  (Read 74930 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
11:11 - splošna razlaga pomena videnja števila
« on: August 04, 2008, 06:10:40 PM »
Glede na to, da nas je vedno več med nami, ki videvamo uro 11:11 in se je o tem že nekaj pisalo v rubriki o angelih, sem iz prispevka objavljenega na Pozitivkah prekopirala del teksta. Več razlage v samih linkih.

Prijetno branje :)

********************************************************************************
sreda, 7. november 2007 @ 23:48 CET
Piše: Pozitivke

KAJ JE 11:11?

http://www.greatdreams.com/eleven/num11.htm
11:11 je zakodiran sprožilec, ki je bil dan v našo celično banko spomina preden smo se spustili v materijo. Ko se ta aktivira pomeni, da je naš čas dopolnitve in vnebovzetja blizu. Vsak posameznik ve, kdaj se ta določena vrata zanj odprejo, ko neprestano videva število 11:11. Aktivacija drugih vrat je simbolizirana z drugimi števili.

http://www.crystalinks.com/11.11.html
Izkusili boste nenadno prebujenje po katerem resničnost ne bo več ista kot prej. Odprla se vam bo nova možnost, da si boste lahko ustvarili jasnost, zdravljenje in ravnovesje. Ne pričakujte od drugih, da potujejo z vami. To bo samo za vas kot pri večini duš, ki bodo to izkusile. Morali si boste poiskati nove prijatelje, ki bodo imeli isto izkušnjo. Ko enkrat odprete ta vrata, ni več poti nazaj. Vaša duša vas bo avtomatično in hitro vodila po nivojih novih izkustev dokler ne boste dojeli. Vaša zavest se bo širila in zaradi tega boste hitreje manifestirali in vaše razumevanje bo večje. Bolj se boste zavedali pomena sinhronosti, sovpadanja, ki se bo dogajalo vse bolj pogosto. Vaša duša, ki je kreator tega procesa, vam bo pomagala, da se spomnite, da ste božanska iskra v fizičnem programu, ki se končuje in evoluira v višjo zavest.

http://www.nvisible.com
“11:11 – Potovanje v Enost”
Sprožilec spomina
Že mnogo let se števila 11:11 skrivnostno pojavljajo milijonom ljudi povsod po svetu. Pogostoma se pojavljajo na digitalnih urah in videnja 11:11 se dogajajo med časom razširjene zavesti ter imajo na tiste, ki jih vidijo, velik učinek. Vsakič, ko vidimo število 11:11, se naše banke celičnega spomina aktivirajo. Globoko znotraj nas se dogaja premik, namig na spominjanje nečesa, kar je davno pozabljeno. Pojav 11:11 je močna potrditev, da smo na pravi poti, vsklajeni z Višjo Resničnostjo. Ponavljajoča se videnja 11:11 se dogajajo milijonom ljudi povsod po svetu. Mnogi hočejo vedeti zakaj se to dogaja, kaj ta števila pomenijo.

Ko vidiš 11:11, je to tvoj klic po prebuditvi. Med tabo in Višjo Resničnostjo se odpre direktna povezava.
11:11 je vstopna točka za Višjo Resničnost da vstopi v sedanjem trenutku.
Ko se to zgodi, je čas, da se ustaviš in POGLEDAŠ ŠIRŠE.
Dogaja se prenos.

Lahko vstopiš v Višjo Resničnost in potuješ globlje v Nevidno. Lahko sediš kakor dolgo želiš, prejmeš vizijo, prosiš za pomoč na kakšnem specifičnem področju tvojega življenja ali enostavno čutiš Nevidno, kako se vključuje v sedanji trenutek. Razodetja, ki jih boš prejel, ne bodo prišla v obliki mentalnih konceptov, temveč bo to povišano stanje bivanja, v katerem boš videl vse z novimi očmi. Obdajalo te bo globlje razumevanje tega, kar je realnost v resnici.
Pojavitev 11:11 je vedno dobrodejno dejanje Božanskega Posredovanja.

Pove ti, da je čas, da dobro pogledaš okrog sebe in vidiš, kaj je resnično in kaj iluzija. To je čas, ko prediramo kopreno iluzije, ki nas drži privezane v neresničen svet. Vsak je izbran, ker je pripravljen na to, da stopi v Višjo Resničnost. Zato, da odpre pot drugim v nov način življenja, v Višjo Ljubezen. Da ascendira iz dvojnosti v Enost.
11:11 je most med dvojnostjo in Enostjo. Je naša pot v Nepoznano.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: 11:11 - splošna razlaga pomena videnja števila
« Reply #1 on: August 07, 2008, 06:31:22 AM »
Hvala Princes.

Če boš uspela še kaj napisati o številih bom z veseljem prebrala

ang: objemček
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #2 on: August 25, 2008, 04:15:00 PM »
Tole o 11:11 je zelo zanimiva tema zame, kajti zadnje čase pogosto pogledam na uro točno ob 11:11. Sem se že spraševala kaj naj bi to pomenilo. In eccola...odgovor na dlani :)

Hvala, Princes :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #3 on: September 29, 2008, 11:32:36 AM »
Ravno danes sem spet videla to stevilo.  ang:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: September 29, 2008, 12:45:59 PM »
Tudi jaz zadnje tri dni videvam na registrskih tablicah same 1111 in na digitalni uri 11:11.

Sedaj pa čakam...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #5 on: September 29, 2008, 01:19:48 PM »
Dobrodošle v klubu 11:11
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #6 on: November 10, 2008, 02:17:07 PM »
Jutri je 11.11. ...
Dunja /Aten/ je razposlala mail, ki zadeva jutrišnji dan. Glede na to da se v tej temi govori o Številki 11.11, bom prekopirala tekst tudi sem :)

In še prošnja: jutri smo 11.11. , ki je prav poseben dan. Ima veliko moč manifestacije. Veliko ljudi po sveto bo dan posvetilo meditaciji in kontemplaciji za mir, za ljubezen do sočloveka in ljubezen do narave. Predlagam, da se jim pridružimo tudi mi, v svojih mislih, namerah, blagoslovih in dejanjih.

Predlagam, da cel dan zavestno posvečate pozornost hvaležnosti, spoštovanju in blagoslavljanju. Povezujte se z izvorno Božansko zavestjo Matere Zemlje in izvorno Božansko zavestjo Očeta Kozmosa in z njuno pomočjo zdravite in spreminjajte to matrico mentalnega sveta v kateri živimo sedaj. Ko točite vodo se zahvalite za to, da imaste vodo, vodi, da vas umiva, odžeja in razveseljuje v svoji pojavnosti rek, jezer in morij. Blagoslovite čistočo in njihovo izvorno življensko moč v vseh vodah na zemlji. Podobno lahko naredite zahvalo in blagoslov rastlinam za hrano, ki jo jeste, zraku, ki ga dihate. In podobno. Ko se spomnite prijatelja se zahvalite za prijateljstvo in soustvarjanje. Blagoslivite njegovo luč, njegovo zdravje in njegovo dobrobit. Ko srečate človeka, ki vas razjezi, se zahvalite za vse prijateljstvo in uspešno soustvarjanje z drugimi ki JE in blagoslovite luč v njemu, ki JE.

Prižgite svečko in blagoslovite luč v vseh ljudeh in vseh bitjih tega sveta. Ob tej priložnosti vam pošiljam meditacijo, ki mi jo je nekoč narekoval Akhenaton.

Sporočilo Akhenatona:

Nežno dihaj vase lepoto Matere zemlje,
vse rože tega sveta, vse kristale tega sveta,
vso prano tega sveta,
ves ogenj tega sveta,
vso vodo tega sveta.
Zahvali se jim, ker ustvarjajo ta prečudoviti svet, v katerem živiš
Blagoslovi njihovo lepoto.
Začuti to hvaležnost in lepoto. Začuti ljubezen do Matere zemlje. 
Zahvali se elementom zemlji, zraku, vodi in ognju, da ustvarjajo tebe.
Blagoslovi svojo lepoto.
Blagoslovi svoje telo in se mu zahvali, da je tempelj tvoje Božanske duše. Povej mu, da ga sprejemaš, ceniš in ljubiš.
Začuti to hvaležnost in lepoto. Začuti ljubezen do svojega telesa. 
Dihaj Boga vase. Da, Boga. Dihaj ga z zavestjo in namero, da dihaš Boga in si ga predstavljaš, kot ti je najbliže.
Zahvali se za njegovo ljubezen in blagoslov, ki prihaja k tebi čez tisoče darov.
Zahvali se za Božansko vodstvo, ljubezen in pomoč Angelov, Mojstrov, Boginj in vsem tvojim učiteljem, ki so ti blizu.
Začuti to hvaležnost in lepoto. Začuti radost. Začuti ljubezen do Boga. 
Začuti Boga v sebi.
Poveži se z zavestjo Enosti vseh ljudi tega sveta. Vse duše nosijo ta zapis Enosti v sebi, četudi je nezaveden, zato si vsi tako želimo nazaj v občutek tihe sreče, ki je nič in nihče ne more izničiti.
Pokliči svetlobo v ljudeh, da zasveti.
Pokliči zavest Enosti v vseh ljudeh tega sveta. S tem ko ljudem pošiljaš signal, da se povežejo v stanje zavesti Enosti izražaš vero v njihovo zavest in jim daješ moč, da to zavedanje prebudijo iz nezavednega.
Blagoslovi božansko v ljudeh in čedalje več ljudi z Božansko zavestjo bo okoli tebe.
Blagoslovi sebe, svojo vero, svojo vztrajnost, svoj pogum, da si kot si, tukaj in sedaj, blagoslov človeštva. Še tako majhen korak ali premik v zavedanju je velik in pomemben pri kreiranju kolektivne zavesti luči, Božanske ljubezni, Božanske resnice, Božanske moči, Božanske radosti - zavesti Enosti.
Verjemi v ljudi in s tem prižigaj luč v njih.
Kreiraj zavest svetlobe za katero se bodo lahko prijeli, ko bodo našli pogum, da se odpovejo teme. Teme nezavednega, teme neznanja.
Ne omejuj se v svoji veri samo na bojevnike luči. Poveži se z vso zavestjo luči, četudi jo ljudje nosijo v svojem nezavednem.
Začuti mir in radost.
Začuti povezave spoštovanja in ljubezni z vsem kar je
Začuti svoje Božansko mesto znotraj te prečudovite mreže luči
Začuti sebe v Enosti.
Začuti Enost.
Enost je v tebi. Ti si v Enosti. Ti si Enost.
Bog je v tebi. Ti si v Bogu. Ti si Bog.

Blagoslavljam luč v vas

ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Princes

• Mojster
« Reply #7 on: November 10, 2008, 05:15:57 PM »
Nekaj na to temo. Vzemite si nekaj minut časa in si oglejte ang:

November 11th 2008 Mass Meditation

11 11 GoldRing 6th Day Celebration

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #8 on: November 11, 2008, 12:40:24 PM »
Kako kaj občutite današnji dotok novih energij??
Jaz moram priznat, da sem se včeraj pred spanjem prav zavestno pripravila na ta dan, bi rekla temu, da sem se nekako naravnala na te frekvence. Lahko rečem, da je prijeten dan, čutim neko milino in hvaležnost v sebi. Naj le tako ostane naprej... ang: :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #9 on: November 11, 2008, 01:22:25 PM »
Težko rečem, ker sem se zbudil komaj pred dvema urama. :) Bom pa napisal več o tem zvečer.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #10 on: November 11, 2008, 02:50:11 PM »
Kako kaj občutite današnji dotok novih energij??
Jaz moram priznat, da sem se včeraj pred spanjem prav zavestno pripravila na ta dan, bi rekla temu, da sem se nekako naravnala na te frekvence. Lahko rečem, da je prijeten dan, čutim neko milino in hvaležnost v sebi. Naj le tako ostane naprej... ang: :)

Tudi meni se zdi dan,kot si ga opisala Nena. Prijeten,lahek,miren. Čutim,hvaležnost v sebi za življenje,za vsakega posameznika,ki je ob meni,čutim  toploto v srcu in milino,skratka nekako sem danes pomirjena sama s sabo,srečna. Hvala za tale dan ang:
Ja,naj ostane tako še naprej,pa ne samo danes ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Princes

• Mojster
« Last Edit: December 21, 2008, 10:00:29 PM by Princes »

DZK 151

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #12 on: December 22, 2008, 11:49:00 AM »
Zelo lep video o lastnostih Lightworker-jev... ang:
Hvala Princes :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: February 01, 2009, 08:59:16 AM »
Moj mož vedno pogleda na uro ko je 11:11 ali 1:11 ipd. Vem tudi, da ima ogromno moč zaznave, čuti aznorazne energije. Včasih ima prebliske v smislu, ne hodi na motor, ga ta oseba ne upošteva in se ji zgodi nesreča. Vendar se sam noče prepustiti temu, ker enostavno misli, da so energije slabe, da če se bo začel s tem ukvarjati da se bo komu kaj slabega zgodilo  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Princes

• Mojster
« Reply #14 on: February 01, 2009, 09:30:00 AM »
Moj mož vedno pogleda na uro ko je 11:11 ali 1:11 ipd. Vem tudi, da ima ogromno moč zaznave, čuti aznorazne energije. Včasih ima prebliske v smislu, ne hodi na motor, ga ta oseba ne upošteva in se ji zgodi nesreča. Vendar se sam noče prepustiti temu, ker enostavno misli, da so energije slabe, da če se bo začel s tem ukvarjati da se bo komu kaj slabega zgodilo  ???

Draga Jane :),

že dejstvo, da videva to uro, ki pomeni univerzalni klic k delovanju, pojasnjuje, da ima določene sposobnosti, ki so in bodo človeštvu potrebni v času, ki prihaja.

11:11 je klic "zbudi se, čas je da prebudiš tvojo spečo sposobnost". Saj ni treba, da takoj nekdo nekaj počne. Samo dopustiti mora, da se ta sposobnost izraža spontano in pri tem nima nikakršnih negativnih misli ali pomislekov. Mogoče on rabi več časa, da bo zaznal to njegovo moč. Bo  prišel že pravi trenutek. Važno pa je, da se temu ne upira. Sicer pa imamo svobodno voljo in lahko mirne duše vsak pri sebi reče "tega se ne grem, tega ne potrebujem..." in pustili ga bodo čisto na miru. Ampak odločiti se mora sam.

DZK 151