Maja, če nisem prepozna.
Moj mož je dobil eno hudo poslovno ponudbo s strani naftne industrije, kar pa pomeni da bi moral biti vsaj 2 meseca v tujini. Zdej če gre tja, pomeni da mu posel tuki gre v franže, ker bo folk šel h konkurenci in sva ravno v času ko to postavlja in odpira novo poslovalnico.
Zdej kaj narest...
Iti tja, bo uspešno in bo odtehtalo da pusti zadeve v Sloveniji?
Ostati tukaj in se probrati zmeniti tam, da hodi samo malo štukat in jim zadeve pokazat, da ni glavni serviser?
Ali pa iti in probati najti neko zamenjavo v SLoveniji, ki bi ga ta čas nadomeščala. Delo je specifično in takih ki bi to znali delat težko dobiš.
Evo me.
Če gledam splošno, se tole pokaže kot zelo velika dilema. Rab pogovor in nasvet, da se bo lažje odločil, na koncu pa Sonce, ki obljublja dober izid.
Velike upe in precejšnja pričakovanja ima za tole priložnost.
Kaj storiti?
Vprašala sem kar tako, kot si ti zastavila.
Iti tja, bo uspešno in bo odtehtalo da pusti zadeve v Sloveniji?
Spet se pokaže pomembnost posvetovanja in izmenjave mnenj. Nasvet, preučiti situacijo ... Da bi odtehtalo, žal, težka. Hudič in Puščavnik.

Ostati tukaj in se probrati zmeniti tam, da hodi samo malo štukat in jim zadeve pokazat, da ni glavni serviser?
Tole se pokaže bolje. Tudi stik s tujino se izpostavi. Tole bi bila zelo pametna odločitev.
Ali pa iti in probati najti neko zamenjavo v SLoveniji, ki bi ga ta čas nadomeščala. Delo je specifično in takih ki bi to znali delat težko dobiš.
Tudi tole zelo dobro pokaže! Malo je za prespat in za razmislit, kdo bi ga tu menjal. Pokaže se, da bi se tole super izšlo.
Če povzamem. Da bi kar vse pustil in šel, ni najboljša opcija. Imeti bo moral obe železi v ognju. Izid se pokaže kot zelo pozitiven.