Author Topic: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 35908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #240 on: July 21, 2016, 01:28:41 PM »
Jaz.  :D
Bi vprašala glede naslednjega sejma, ki bo konec oktobra. Na kaj oz. kako se pripraviti, da bom zadovoljna z rezultatom?
Kako kaže na splošno glede tega?
Hvala.  :-*

V splošnem kaže zelo dobro. Mogoče te zna zaznamovat kašen spomin na morebitne ne najbolj uspešne podvige iz preteklosti, ampak rezultat bi moral bit zelo v redu.
Kako se pripraviti - iti tja in zmagati.  8)
V razmislek - kot zadnja karta v dveh polaganjih mi je padla karta 4 diski. Blokiraš kaj? Ne sprejemaš spremembe? Bi morala kaj več vložit, kljub temu, da mogoče težko?
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: July 21, 2016, 02:25:09 PM »
Maja,
V sluzbi imam tezavice. Glede odnosov z nadrejenimi in delitve dela...  sicer mi konec leta potece pogodba.
Se bo kaj spremenilo stanje v sluzbi, na boljse, slabse ali bo ostalo takole do konca?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #242 on: July 21, 2016, 03:14:59 PM »
Maja,
V sluzbi imam tezavice. Glede odnosov z nadrejenimi in delitve dela...  sicer mi konec leta potece pogodba.
Se bo kaj spremenilo stanje v sluzbi, na boljse, slabse ali bo ostalo takole do konca?

Ostalo bo več ali manj tako, kot je. Nekaj je prav, nekaj ni ...
Ste govorili kaj o podaljšanju pogodbe? Ker se pokaže, da bi možnost bila.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #243 on: July 21, 2016, 04:04:16 PM »
Jaz bi prosil, Maja. Ali lahko v roku 3 mesecev pricakujem en kontakt? Hvala  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #244 on: July 21, 2016, 04:11:05 PM »
Jaz bi prosil, Maja. Ali lahko v roku 3 mesecev pricakujem en kontakt? Hvala  :)

Hmmm...
Padli so 4 meči. Mirovanje. Upajva, da ne bo trajalo dlje.  :blank:
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #245 on: July 21, 2016, 04:28:37 PM »

Hmmm...
Padli so 4 meči. Mirovanje. Upajva, da ne bo trajalo dlje.  :blank:

O zanimivo, hvala. 8) Zadovoljen z odgovorom.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #246 on: July 21, 2016, 06:15:59 PM »
Maja, če lahko pogledaš prosim.
Meni se počasi izteka bolniška, a karte kaj kažejo kateri mesec bi začela delat?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #247 on: July 21, 2016, 06:27:07 PM »
Jaz.  :D
Bi vprašala glede naslednjega sejma, ki bo konec oktobra. Na kaj oz. kako se pripraviti, da bom zadovoljna z rezultatom?
Kako kaže na splošno glede tega?
Hvala.  :-*

V splošnem kaže zelo dobro. Mogoče te zna zaznamovat kašen spomin na morebitne ne najbolj uspešne podvige iz preteklosti, ampak rezultat bi moral bit zelo v redu.
Kako se pripraviti - iti tja in zmagati.  8)
V razmislek - kot zadnja karta v dveh polaganjih mi je padla karta 4 diski. Blokiraš kaj? Ne sprejemaš spremembe? Bi morala kaj več vložit, kljub temu, da mogoče težko?

Hvala, Maja. Super zveni.
Glede zadnjih vprašanj - seveda bi morala več vložiti. Ampak vlagam po najboljših močeh. Mislim, da do konca oktobra več kot toliko ne bom uspela. Že zaradi količine drugih obveznosti.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #248 on: July 21, 2016, 07:22:10 PM »
Maja,

Ostalo bo več ali manj tako, kot je. Nekaj je prav, nekaj ni ...
Ste govorili kaj o podaljšanju pogodbe? Ker se pokaže, da bi možnost bila.
Hvala. ;D Se bo treba prilagoditi razmeram, ni druge. Ampak se vedno ne morem vrjet, kok so lahko eni zlobni.
Ni bilo se nic govora. Ponavadi je vse zadnji moment

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #249 on: July 21, 2016, 09:02:55 PM »
Meni se počasi izteka bolniška, a karte kaj kažejo kateri mesec bi začela delat?

Za letos mi najbolje kaže za september ali oktober. Sem kar potegnila po eno karto za vsak mesec.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: July 22, 2016, 07:45:15 AM »
Maja, če nisem prepozna.

Moj mož je dobil eno hudo poslovno ponudbo s strani naftne industrije, kar pa pomeni da bi moral biti vsaj 2 meseca v tujini. Zdej če gre tja, pomeni da mu posel tuki gre v franže, ker bo folk šel h konkurenci in sva ravno v času ko to postavlja in odpira novo poslovalnico.

Zdej kaj narest...

Iti tja, bo uspešno in bo odtehtalo da pusti zadeve v Sloveniji?
Ostati tukaj in se probrati zmeniti tam, da hodi samo malo štukat in jim zadeve pokazat, da ni glavni serviser?
Ali pa iti in probati najti neko zamenjavo v SLoveniji, ki bi ga ta čas nadomeščala. Delo je specifično in takih ki bi to znali delat težko dobiš.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #251 on: July 22, 2016, 01:32:57 PM »
Maja, če nisem prepozna.

Moj mož je dobil eno hudo poslovno ponudbo s strani naftne industrije, kar pa pomeni da bi moral biti vsaj 2 meseca v tujini. Zdej če gre tja, pomeni da mu posel tuki gre v franže, ker bo folk šel h konkurenci in sva ravno v času ko to postavlja in odpira novo poslovalnico.

Zdej kaj narest...

Ostati tukaj in se probrati zmeniti tam, da hodi samo malo štukat in jim zadeve pokazat, da ni glavni serviser?
Ali pa iti in probati najti neko zamenjavo v SLoveniji, ki bi ga ta čas nadomeščala. Delo je specifično in takih ki bi to znali delat težko dobiš.

Evo me.
Če gledam splošno, se tole pokaže kot zelo velika dilema. Rab pogovor in nasvet, da se bo lažje odločil, na koncu pa Sonce, ki obljublja dober izid.
Velike upe in precejšnja pričakovanja ima za tole priložnost.

Kaj storiti?
Vprašala sem kar tako, kot si ti zastavila.
Spet se pokaže pomembnost posvetovanja in izmenjave mnenj. Nasvet, preučiti situacijo ... Da bi odtehtalo, žal, težka. Hudič in Puščavnik.  :-X

Tole se pokaže bolje. Tudi stik s tujino se izpostavi. Tole bi bila zelo pametna odločitev.

Tudi tole zelo dobro pokaže! Malo je za prespat in za razmislit, kdo bi ga tu menjal. Pokaže se, da bi se tole super izšlo.

Če povzamem. Da bi kar vse pustil in šel, ni najboljša opcija. Imeti bo moral obe železi v ognju. Izid se pokaže kot zelo pozitiven.

9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #252 on: July 22, 2016, 01:39:32 PM »
Hvala Maja  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #253 on: July 23, 2016, 06:23:19 AM »

Za letos mi najbolje kaže za september ali oktober. Sem kar potegnila po eno karto za vsak mesec.

Hvala ti. :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #254 on: July 30, 2016, 11:31:36 AM »
OK pa kaj je z eno osebo, neki poslovnega morava resit in ona me cist ignorira. OK sej vem zdej mam 12-to na udaru, standard pac. Ampak cist tko se mula kej zaradi mene (vcasih kej prevec direktno zinem) ali bo prekinila sodelovanje ali pa ma zdej samo Iwanttobealone dni.

Moja astro karta