Author Topic: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 35996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #45 on: March 07, 2016, 08:06:57 AM »
Mene pa neki zulji, pa ce bo kdo ob priliki uc vrgu. :) pred parimi tedni sem prvic v zivo spoznala neko osebo, k je u bistvu ze dolg kolega moje dobre prjatlce in po nakljucju od nedavnega tut zivi tle pr nas na jugu. Dans bi se morala drugic vidt pa se men ni izslo, njega je pa to precej bl razburl kt je pa to normalno. Gre zanjga za vec k za platonski odnos, kako se bo tole razvijal naprej?

Vnaprej hvala!

Ne bi rekla, da je blazno že zdaj čustveno navezan, ima pa določene predstave. ;) Vas je v odnosu več? Ker se pokažejo tretje osebe ...
Veliko bosta še v stikih, zdaj se še zelo malo poznata in se bosta spoznavala, potem bo jasno, kako bo šlo naprej - sli se bo izplačalo trudit ali bodo razhajanja med vama prevelika.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #46 on: March 07, 2016, 10:26:13 AM »
Mene pa neki zulji, pa ce bo kdo ob priliki uc vrgu. :) pred parimi tedni sem prvic v zivo spoznala neko osebo, k je u bistvu ze dolg kolega moje dobre prjatlce in po nakljucju od nedavnega tut zivi tle pr nas na jugu. Dans bi se morala drugic vidt pa se men ni izslo, njega je pa to precej bl razburl kt je pa to normalno. Gre zanjga za vec k za platonski odnos, kako se bo tole razvijal naprej?

Vnaprej hvala!

Ne bi rekla, da je blazno že zdaj čustveno navezan, ima pa določene predstave. ;) Vas je v odnosu več? Ker se pokažejo tretje osebe ...
Veliko bosta še v stikih, zdaj se še zelo malo poznata in se bosta spoznavala, potem bo jasno, kako bo šlo naprej - sli se bo izplačalo trudit ali bodo razhajanja med vama prevelika.

No no, te 'predstave' cutm!! :) in ja, so tretje osebe 100%; sama sem v odnosu, on mi pa bl k en gigolo deluje tko da je pa tm vec tretjih oseb :) mau se je cudn tale odnos zaceu in nism cis zihr da bi blo pametno tole nadaljevat. :) hvala Maja! :*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #47 on: March 11, 2016, 08:51:15 AM »
Če bo kdo pri kartah. en projekt bi se moral odvit, pa je zdaj malo zastal, pa me spravlja ob živce ČIST. A bo šlo? In kako kaže? Bo uspešno?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #48 on: March 11, 2016, 09:58:46 AM »
Če bo kdo pri kartah. en projekt bi se moral odvit, pa je zdaj malo zastal, pa me spravlja ob živce ČIST. A bo šlo? In kako kaže? Bo uspešno?

Ja, pokazalo se je, da bo najbrž potrebno vložit več energije, dela, česar se niti pod razno ne veseliš, ker te vidim izčrpano in nič kaj pripravljeno na dodatna opravila in obveznosti.
Ma, ja, uspešno pa bo! Niti ne bo tako hudo, kot vidiš zdaj. Znala in zmogla boš izpeljat to!  :-* :-* :-*
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #49 on: March 11, 2016, 10:07:50 AM »
Hvala Maja  :-* Izčrpana sem že zdaj. Danes bi kar na stolu zaspala haha. MAh neke birokratske zadeve, ki mi sedaj onemogočajo, da delam. Samo da je luč na koncu tunela  :) Pa važno, da bo uspešno. HVALA!
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #50 on: March 11, 2016, 10:14:40 AM »
Zelo v redu kaže, Jane. Kar pogumno!
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #51 on: March 13, 2016, 02:45:51 PM »
Drage(i) moji sam za eno karto bi prosila - ja al ne? :-* Hvala!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #52 on: March 14, 2016, 07:28:00 AM »

Ajej, Hudiča sem izvlekla ..  :blank:
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #53 on: March 14, 2016, 01:15:31 PM »

Ajej, Hudiča sem izvlekla ..  :blank:

Ja klinc no! 😖 Hvala useen! 😘

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #54 on: March 29, 2016, 02:30:49 PM »
A mi lahko en pogleda a mi bo uspelo oddati vse bilance do roka. Matr eni še kar čarajo z dokumenti  :o

Sej v mislih imam samo tiste, ki so vse na rok poslali.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #55 on: March 29, 2016, 06:07:59 PM »
A mi lahko en pogleda a mi bo uspelo oddati vse bilance do roka. Matr eni še kar čarajo z dokumenti  :o

Sej v mislih imam samo tiste, ki so vse na rok poslali.

Ja, bo, bo. Samo gasa na polno!
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #56 on: March 29, 2016, 07:34:34 PM »
Hvala, hvala. Trenutno izgleda brezupno  :o

Moja astro karta

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: March 30, 2016, 07:46:56 AM »
Dobro jutro vsem  :-*

Problem imam. Ko sem se nekam prijavila, mi je bilo kristalno jasno, da to hočem. Danes pa že oklevam, ali je to to. Sprašujem se, ali naj ta denar namenim raje kam drugam, saj gre za kar lep denar.

Prosim za odgovor, ali naj grem v to, ali naj vse skupaj prekličem?

Hvala že v naprej :-* :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #58 on: March 30, 2016, 07:56:11 AM »

Problem imam. Ko sem se nekam prijavila, mi je bilo kristalno jasno, da to hočem. Danes pa že oklevam, ali je to to. Sprašujem se, ali naj ta denar namenim raje kam drugam, saj gre za kar lep denar.

Jutro tudi tebi.  :-*

Ja, se vidi tvoje navdušenje in želja, da si to privoščiš. Po razmisleku pa slaba vest in kolebanje. Takole mi pokaže ... Lahko ravnaš drugače, kot ti pravi zdrava pamet, ki ti zdaj šepeta, da bi bilo mogoče pametneje privarčevat - ampak potem lahko zamudiš nekaj posebnega, drugačnega. Ker vidim, da bi zelo uživala v tem, na kar si se prijavila oz. bi imela veliko od tega. Si pa premišljena oseba, hočeš imet precej pod nadzorom in zato ti pomisleki. Dozdeva se mi, kako se boš odločila, ampak nočem vplivat na tvojo odločitev.
Je pa tako z denarjem - seveda, če imaš stalne prihodke - na dolgi rok se ena izredna, neplanirana investicija tako ali tako niti ne pozna.  ;)
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #59 on: March 30, 2016, 08:10:29 AM »

Jutro tudi tebi.  :-*

Ja, se vidi tvoje navdušenje in želja, da si to privoščiš. Po razmisleku pa slaba vest in kolebanje. Takole mi pokaže ... Lahko ravnaš drugače, kot ti pravi zdrava pamet, ki ti zdaj šepeta, da bi bilo mogoče pametneje privarčevat - ampak potem lahko zamudiš nekaj posebnega, drugačnega. Ker vidim, da bi zelo uživala v tem, na kar si se prijavila oz. bi imela veliko od tega. Si pa premišljena oseba, hočeš imet precej pod nadzorom in zato ti pomisleki. Dozdeva se mi, kako se boš odločila, ampak nočem vplivat na tvojo odločitev.
Je pa tako z denarjem - seveda, če imaš stalne prihodke - na dolgi rok se ena izredna, neplanirana investicija tako ali tako niti ne pozna.  ;)

Draga Maja,
hvala srce za vpogled. To znanje si želim že od dooooolgo, vendar je bilo vedno predrago zame. Sedaj se je ponudila priložnost. Na mojo vest trka moj mož, ki pravi, da ne bom znala unovčiti pridobljenega znanja. Tu je največja dilema. Sem ziheraš, imaš prav. Veš, po tihem si želim, da bi vedela oz. da bi mi nekdo prišepnil "to je to, samo naredi".
Če sem trenutno čisto poštena do sebe in prisluhnem moji duši, potem moram na to pot.