Author Topic: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 35898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #105 on: April 25, 2016, 10:31:02 PM »
Sanjalka, če kaj pomaga, tudi moja lepa misel je s tabo  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: April 26, 2016, 07:31:04 AM »
Maja, a te lahko prosim, da mi eno kartico potegneš za danes, prosim :-*

Seveda, Tea.
Potegnila sem Hudiča.
Smatram, da sprašuješ za zdravje ... Sem pogooglala, kaj pomeni, da se prehitro ne ustrašimo ... Sama po sebi naj ne bi bila slaba, kaže na kronična stanja, opozarja pa na obsedenost, ki te je lahko ujela v svoje kremplje. Ne pusti, da te trenutno stanje determinira. Prav tako se je treba izognit škodljivim zunanjim psihološkim dejavnikom.
Dodatno sem potegnila Paža diskov. Ta pa prinaša ponovno povezavo z zdravjem in občutkom vitalnosti in mladosti.
 :-* :-* :-*

Hvala Maja  :-* :-* :-*

Evo Maja, sem spraševala za včeraj. Ni bil ravno optimalni dan zame. Precej nemirna sem bila in po pregledu tudi precej slabosti zaradi vbrizgane tekočine. Tudi nekateri načrti glede druženja so zato odpadli, zvečer sem bila pa tudi nekaj zamorjena ....
V glavnem res en hudič hehe

Pa saj tudi lunini aspekti niso bili najboljši ..... danes je nov dan
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #107 on: April 26, 2016, 07:57:38 AM »
Maja hvala❤️Res si dobro opisala situacijo.
Ce sem prav razumela, karte ne pokazejo ali je to prava pot zame oz.prava odlocitev?
Lahko vprasam se kako bi partner sprejel mojo odlocitev?
Nic ne bom delala na vrat na nos, sem pa globoko v tem razmisljanju kako naprej....

Po mojih izkušnjah karte nikoli ne sugerirajo - ali pa jaz ne dobim iz njih takega sporočila - kar mi je čisto OK.  ;D
Iz njih lahko razberem samo možnosti, energije, občutke itd.
Pri tvoji zadevi se mi je pokazalo, da nekaj dobiš, nekaj izgubiš - kaj je zate osebno, glede na tvoje želje boljše, boš pa sama pretehtala.
Partner se v bistvu zaveda, kako svari stojijo. Če bi se odločila oditi, ti ne bi branil. Pa ne zato, ker bi se te rad znebil, ampak ker bi vedel, da je tvoja odločitev, ki je padla, dokončna. Se mi zdi, da bi znala za njo tudi trdno stat. Ne bi nekaj bluzila, da greš, ampak bi samo rekla in šla.
Na splošno se tole zate pozitivno konča.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #108 on: April 26, 2016, 07:58:57 AM »
Evo Maja, sem spraševala za včeraj. Ni bil ravno optimalni dan zame. Precej nemirna sem bila in po pregledu tudi precej slabosti zaradi vbrizgane tekočine. Tudi nekateri načrti glede druženja so zato odpadli, zvečer sem bila pa tudi nekaj zamorjena ....
V glavnem res en hudič hehe

Pa saj tudi lunini aspekti niso bili najboljši ..... danes je nov dan

Hvala za povratne informacije. Ja, čisto v stilu Hudiča. Upam, da bodo izvidi dobri!  :-*

Včeraj je bil res en tak nedefiniran, prazen dan. Tudi pri meni.  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #109 on: April 26, 2016, 08:29:04 AM »
Maja hvala❤️Res si dobro opisala situacijo.
Ce sem prav razumela, karte ne pokazejo ali je to prava pot zame oz.prava odlocitev?
Lahko vprasam se kako bi partner sprejel mojo odlocitev?
Nic ne bom delala na vrat na nos, sem pa globoko v tem razmisljanju kako naprej....

Po mojih izkušnjah karte nikoli ne sugerirajo - ali pa jaz ne dobim iz njih takega sporočila - kar mi je čisto OK.  ;D
Iz njih lahko razberem samo možnosti, energije, občutke itd.
Pri tvoji zadevi se mi je pokazalo, da nekaj dobiš, nekaj izgubiš - kaj je zate osebno, glede na tvoje želje boljše, boš pa sama pretehtala.
Partner se v bistvu zaveda, kako svari stojijo. Če bi se odločila oditi, ti ne bi branil. Pa ne zato, ker bi se te rad znebil, ampak ker bi vedel, da je tvoja odločitev, ki je padla, dokončna. Se mi zdi, da bi znala za njo tudi trdno stat. Ne bi nekaj bluzila, da greš, ampak bi samo rekla in šla.
Na splošno se tole zate pozitivno konča.

Hvala Maja :-*
Se odpirajo zadeve in ja res je, zelo si želim ostati odločna in fokusirana na to, da za tem kar rečem tudi stojim...
Meni osebno je zelo pomemben čusteveni vidik v življenju, zelo pomembno mi je, da se s partnerjem čutim povezana (ali s prijatelji), da vem, da sva midva,
ne glede na različna mnenja...da se lahko odprto in odkrito pogovarjam, ne da potem nekdo ne govori z mano, ker je užaljen in me odreže...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: April 26, 2016, 08:30:00 AM »
Tudi jaz upam, da dobre izvide. Bodo pa šele 3. maja
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #111 on: April 26, 2016, 08:41:01 AM »
Tea, to bo čisto kmalu.  :-*

Sanjalka, vem, da boš tole izpeljala in premagala tako, da bo dobro za vse.
Ja, res je ... Odnosi, kjer kdo drži zamero ali odreže, samo bremenijo, in to obe strani. Sama delam na tem, da nimam nobenega takega odnosa.
Žal se pa najbrž v 100 % tega skozi celo življenje ne da izpeljat, ker imaš raznorazne karakterje ...  ::)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #112 on: April 26, 2016, 09:21:18 AM »
Tea, to bo čisto kmalu.  :-*

Sanjalka, vem, da boš tole izpeljala in premagala tako, da bo dobro za vse.
Ja, res je ... Odnosi, kjer kdo drži zamero ali odreže, samo bremenijo, in to obe strani. Sama delam na tem, da nimam nobenega takega odnosa.
Žal se pa najbrž v 100 % tega skozi celo življenje ne da izpeljat, ker imaš raznorazne karakterje ...  ::)

Ma, sama menim, da zreli in odrasli ljudje bi se morali znati odprto in odkrito pogovarjati in sprejmati različna mnenja in poglede.Saj z različnostjo ni nič narobe, ne zdi se mi pa prav, da se pristaja na partnerski odnos, kjer si za drugačen pogled, ki je sicer za nasprotno stran lahko boleč (ker se pač dotika nečesa, kar nima ozaveščeno), odrezan...
Vsak ma pravico izraziti sebe in svoje občutke, na spoštljiv način seveda....
Verjetno ni realno pričakovati, da bi bili vsi odnosi na ta način odprti, menim pa, da partnerski odnos bi moral biti tak...potrebno se je potruditi in drugemu dopustiti, da ima svoj pogled in če-le ta ni preveč v nasprotju s tvojimi vrednotami, tudi kot tak sprejet...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #113 on: April 26, 2016, 09:31:04 AM »
Je res.  :)
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #114 on: April 26, 2016, 07:35:20 PM »
Sanjalka, prav priklonit se je treba tvojim besedam. Tako močno se strinjam z napisanim.
Moj vsakdan pa je zadnje čase popolno nasprotje. Bom zapisala, da me je imelo, da bi se odselila. Ampak jaz sem riba, po soncu in luni, v ASC pa tehtnica. Bo ostalo samo pri nameri. Lep predpraznični večer vsem  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #115 on: April 28, 2016, 08:47:42 PM »
Sanjalka, prav priklonit se je treba tvojim besedam. Tako močno se strinjam z napisanim.
Moj vsakdan pa je zadnje čase popolno nasprotje. Bom zapisala, da me je imelo, da bi se odselila. Ampak jaz sem riba, po soncu in luni, v ASC pa tehtnica. Bo ostalo samo pri nameri. Lep predpraznični večer vsem  :-*
:-* :-* :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #116 on: April 28, 2016, 10:52:02 PM »
Bi se jaz nekaj vprasala....v cem je finta odnosa z eno osebo...posilja malo mesane signale...jaz sem pa tud malo zmedena ?? Hvalaaaaa  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #117 on: April 29, 2016, 09:22:48 AM »
Bi se jaz nekaj vprasala....v cem je finta odnosa z eno osebo...posilja malo mesane signale...jaz sem pa tud malo zmedena ?? Hvalaaaaa  :-*

Ja, precej je pestro, kar se tiče signalov, ki jih oddaja. Veliko dogajanja je v vajinem odnosu, najbrž te to bega. Drugače pa zelo pozitiven odnos. Oseba je družabna, zabavna, prinaša ti popestritev, poživitev in dobro počutje. Kakšnih opozoril mi karte ne pokažejo.
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #118 on: April 29, 2016, 11:16:55 AM »
Hvala Maja  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #119 on: May 10, 2016, 07:27:12 PM »
Bi prosila za vpogled.
Lani sem zacela nov projekt, ki je dozivel kar precej podtikanj in se posledicno ne premika kot bi zelela oz kot sem si zamislila.
Zanima me ali naj se lotim projekta kljub kar precej metanja polen pod noge ali naj vse skupaj opustim in projekt zakljucim?
Zanima me tudi ozadje in namen teh podtikanj, zakaj to pocnejo?
Projekt je misljen v sirse dobro in sama nimam osebno nobene koristi, vidim pa priloznost za doloceno sirso skupino enako mislecih ljudi...
Hvala :-*