Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hahahaha sem šla našega iskat kar na net, pa ugotavljam, da imajo celo skodelice, nahrbtnike, kravate, gate in podobno šaro z našim družinskim grbom Veliko perja, ščit, meč in viteška čelada. So mi plavo kri že od malega vbijali v butico, pa se me je bolj slabo prijelo
Quote from: Jane on March 29, 2016, 01:31:54 PMQuote from: Tea on March 29, 2016, 01:28:00 PMQuote from: Maja on March 29, 2016, 12:50:54 PMModra kri?Hihi - malo pa res - čisto malo. Lahko pa vseeno vadite kakšen priklek ko se naslednjič vidimo hahaha Joj jaz grem letos do naših dol v Vojvodino, pa vem da je stric tudi delal to drevo, mi je vedno pravil. Si bom vzela čas, da vse naštudirava. Je pa problem,ker je glavnina vseh sorodnikov na Madžarskem, manjšina je prišla takrat v Vojvodino, pa še to šele okrog 1800 leta. In tuki so priimek pač pojugoslovanili, ni več tipičen Madžarski, medtem ko se na MAdžarskem še vedno malenkost drugače pišemo Je pa baje prišel do 1600 leta. Me zanima s katerega dvora sva si mahali hahaha. O, mi tudi izhajamo iz Madžarske po mamini strani. Stara mama se je pisala Hunjadi, ki je na Madžarskem plemiški ... Maham še jaz.
Quote from: Tea on March 29, 2016, 01:28:00 PMQuote from: Maja on March 29, 2016, 12:50:54 PMModra kri?Hihi - malo pa res - čisto malo. Lahko pa vseeno vadite kakšen priklek ko se naslednjič vidimo hahaha Joj jaz grem letos do naših dol v Vojvodino, pa vem da je stric tudi delal to drevo, mi je vedno pravil. Si bom vzela čas, da vse naštudirava. Je pa problem,ker je glavnina vseh sorodnikov na Madžarskem, manjšina je prišla takrat v Vojvodino, pa še to šele okrog 1800 leta. In tuki so priimek pač pojugoslovanili, ni več tipičen Madžarski, medtem ko se na MAdžarskem še vedno malenkost drugače pišemo Je pa baje prišel do 1600 leta. Me zanima s katerega dvora sva si mahali hahaha.
Quote from: Maja on March 29, 2016, 12:50:54 PMModra kri?Hihi - malo pa res - čisto malo. Lahko pa vseeno vadite kakšen priklek ko se naslednjič vidimo hahaha
Modra kri?
Quote from: Tejka on March 29, 2016, 05:01:08 PMHahahaha sem šla našega iskat kar na net, pa ugotavljam, da imajo celo skodelice, nahrbtnike, kravate, gate in podobno šaro z našim družinskim grbom Veliko perja, ščit, meč in viteška čelada. So mi plavo kri že od malega vbijali v butico, pa se me je bolj slabo prijelo Opala - pred tabo bomo delali pa globlje prikleke
Quote from: Maja on March 29, 2016, 01:51:36 PMO, mi tudi izhajamo iz Madžarske po mamini strani. Stara mama se je pisala Hunjadi, ki je na Madžarskem plemiški ... Maham še jaz. Pa ti veš, da je Hunjadi Ulrika II. ubil?
O, mi tudi izhajamo iz Madžarske po mamini strani. Stara mama se je pisala Hunjadi, ki je na Madžarskem plemiški ... Maham še jaz.
Norim od veselja in nasmešek imam do konca vesolja.Hči je včeraj zmagala na mednarodnem glasbenem tekmovanju.
Quote from: Pika on March 31, 2016, 08:11:17 AMNorim od veselja in nasmešek imam do konca vesolja.Hči je včeraj zmagala na mednarodnem glasbenem tekmovanju. čestitke obema
Quote from: Tea on March 29, 2016, 06:17:16 PMQuote from: Tejka on March 29, 2016, 05:01:08 PMHahahaha sem šla našega iskat kar na net, pa ugotavljam, da imajo celo skodelice, nahrbtnike, kravate, gate in podobno šaro z našim družinskim grbom Veliko perja, ščit, meč in viteška čelada. So mi plavo kri že od malega vbijali v butico, pa se me je bolj slabo prijelo Opala - pred tabo bomo delali pa globlje prikleke Hehehe brez priklekov, nekako ne verjamem v prikleke na podlagi enega strica prednika, ki si jih je dejansko zaslužil. Je pa zanimivo videti gate z grbom
Danes pa k meni pride nekdo iz foruma. Ali uganeta kdo?