Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Petnajsti del
Rena:
--- Quote from: Gloria82 on June 15, 2016, 09:30:20 AM ---mimogrede....a je kdo pomislil, kaj neki so počeli (nekoč) tile palčki v rudniku, ko so si po 12 urah (kao) trdega dela pripeli iz rudnika in bili do ušes nasmejani ???? ;D
--- End quote ---
Nisem pomislila... In če prav pomislim, tudi sedaj ne bom :laugh:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jernej on June 15, 2016, 01:59:41 PM ---
--- Quote from: Maja on June 15, 2016, 10:19:53 AM ---
--- Quote from: Jernej on June 15, 2016, 09:13:21 AM ---Dober rebus, Maja ;D
--- End quote ---
RE
--- End quote ---
:P
--- End quote ---
:P
Jernej:
Oh ja, pogosto prevozno sredstvo moje predvozniškoizpitne mladosti.
No, pa je izginil Majin "bus". A ti ni še nihče povedal, da ne smeš hotlinkat grafičnega materiala? ::)
PS: Čudno, zdaj je pa nazaj... ???
Maja:
Vse vas prosim za mnenje.
Razmišljala sem, da bi delala vpoglede iz kart za malo širši krog ljudi, seveda ne brezplačno, ampak ne bi želela v prevelikem obsegu, ker zelo cenim svoj prosti čas. Če kapne kakšen €, ne bo nič narobe, je pa zraven tudi moja želja po pomagati drugim - seveda pod pogojem, da ni 99 % naroda tako zavoženega, da ti potem gnjavi. Ne bom nič olepševala. JBG, vedeževanje potrebuje tudi zrelega spraševalca.
Kaj menite?
Najbolj me skrbi, da bi si nakopala razne psihopate ... Tisti, ki imate opravka s tovrstno dejavnostjo, ste najbrž doživeli marsikaj in me razumete ... Ko potem hočejo, da se še odločaš namesto njih in jih rešuješ iz lastnega dreka ... Kako je najbolje to zastavit, da imaš še vedno mir, hkrati pa kakšen €.
Jane:
O super Maja, itak obvladas tako da super da gres v to. Kar se pa tice ostalega, se pac najdejo pacienti, jaz dolocenim recimo nisem niti odpisala, ce je bilo ze prvo pisanje adijo kaj bi bilo sele naprej. Nekaterim sem pomagala, ko sem videla da se nikamor ne Premakne, sem enostavno prenehala s komunikacijo. Sem pa tudi na zacetku nekaterim povedala, da morajo stvari speljat sami.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version