Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Petnajsti del

<< < (59/71) > >>

Maja:
Ker tu vam je vsem res užitek vpoglede delat ...
Veliko naroda je pa omejenega, nestrpnega, nerazgledanega, ne poznajo življenja in pa sistema vedeževanja.  :blank:

Sem res v dvomih že prvi dan, ker sem ponudila prst in skoraj izgubila roko  :laugh: - sem po vpogledu namesto feedbacka dobila nazaj 100 neumnih vprašanj, na katera sem že odgovorila, vključno s tem ali bi bil zanjo boljši osebek A ali osebek B.  ::) ::) ::)
Eno izmed mojih prvih pravil je, da ne dajem sugestij.  ::)
Na sploh, ko dobim tako vprašanje, se zgrozim.  :o

Gloria82:
Uvaaav Maja.
Le pogumno!
Norci se pa itak najdejo vsepovsod...v vsaki "službi" ...
pa jih moramo prav tako ignorirat ali pa enostavno odrezat.

Rena:

--- Quote from: Maja on July 04, 2016, 04:05:39 PM ---Vse vas prosim za mnenje.
Razmišljala sem, da bi delala vpoglede iz kart za malo širši krog ljudi, seveda ne brezplačno, ampak ne bi želela v prevelikem obsegu, ker zelo cenim svoj prosti čas. Če kapne kakšen €, ne bo nič narobe, je pa zraven tudi moja želja po pomagati drugim - seveda pod pogojem, da ni 99 % naroda tako zavoženega, da ti potem gnjavi. Ne bom nič olepševala. JBG, vedeževanje potrebuje tudi zrelega spraševalca.
Kaj menite?
Najbolj me skrbi, da bi si nakopala razne psihopate ... Tisti, ki imate opravka s tovrstno dejavnostjo, ste najbrž doživeli marsikaj in me razumete ... Ko potem hočejo, da se še odločaš namesto njih in jih rešuješ iz lastnega dreka ... Kako je najbolje to zastavit, da imaš še vedno mir, hkrati pa kakšen €.

--- End quote ---

Veš kaj Maja. Poslušaj sebe in je. Nekdo ti bo rekel ja, drug ne. Mislim, da si pametna punca, ki se ne boš dala preveč potegnit noter. Najbolj me moti, ko ljudje želijo, da jim nekdo drug pove, kaj naj naredijo. Naj ti gre dobro.  :-*

Tea:
Maja, odlično za pogum  :-*

Saj ljudje kličejo, ker ne vedo, kaj naj naredijo. Drugače ne bi spraševali, a ne  ;) Vedno znova pridemo v take in drugačne dileme in pomoč v takih trenutkih je dragocena. Jaz verjamem vate, da boš znala diplomatsko, psihološko, srčno in še kako drugače prisluhnit. Saj velikokrat je le dobra beseda in spodbuda tista, ki da ljudem upanje.

Vmes se najde sem pa tja kakšen dan ko nam ne gre, ali pa osebek, ki ga dobimo na naš slab dan .... ja tudi to je del življenja, kot sonce in dež. Ampak lepota tega poslanstva je, da ljudi predvsem znamo poslušat. Odgovor sam ni tako pomemben, če dobijo občutek, da jih razumeš v njihovi koži.

Srečno Maja ........... praksa ti bo dala veliko veselja. Pa tudi tvoj razvoj. Zato je tudi hvaležnost za vse preizkušnje, ki te čakajo na tej lepi, pa vendarle težki poti, na mestu.

V celoti te podpiram in želim uspešno, kreativno in izpolnjeno pot naprej  :-* :-* :-*

sanjalka:
Navadno pridejo do nas ljudje, ki so v tistem trenutku korak do tega kar smo se mi ze naucili.
Nic ni nakljucje, tako tudi ljudje, ki vstopajo v nasa zivljenja ne, tudi nasi klienti pridejo k nam z nekim razlogom in tudi mi se od njih ogromno naucimo.
Vse kar ti lahko recem je, da bodi odprta, predvsem poslusaj in cim manj ali nic ne svetuj... Ni nasa naloga svetovati, ceprav bi drugi to od nas radi dobili, nasa naloga je v trenutku, ko pridejo k nam, jim stati ob strani in zdrzati njihovo stisko, jim pomagati, da gredo lahko naprej... Odlocitve so njihova domena... Na to je se posebo treba biti pozoren, to je moj pogled....
Ne pozabi nase, vedno si pomembna tudi ti :-*
Drugace pa tako kot je ze Tea napisala, mocno vrrjamem vate in vem, da si super za delo s klienti, tako da me zate res ni nic strah. Imas glavo in srce na pravem mestu, znas postaviti mejo in zascititi tudi sebe, to je vse kar rabis v tem poslu ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version