Lord,blizu so mi tvoja razmišljanja in v marsičem se strinjam s tabo. Dobro znaš misli spraviti v besede ;)Zelo blizu mi je tudi tvoje razmišljanje moški-ženska,ampak o tem kakšno besedo v drugi temi,ki je temu namenjena.
Tudi jaz prebrala knjigo Zakon privlačnosti,jo dobila kot darilo za roj.dan.Prva misel mi je bila,še en instant učbenik kako biti srečen.Odložila sem jo na polico in po mesecu dni,ker nisem imela druge knjige pri roki,jo prijela in začela brati. Prebrala tako rekoč v trenutku. Po telesu mi je šel srh,ko sem ugotovila,da so se vsi moji najpomembnejši dogodki v življenju dejansko manifestirali iz mojih misli.Vse te misli pa so bile goreče,srčne,stalne ali pa kot preblisk. Poudarek je na tem,da so bile vse zelo goreče,res sem jih čutila. In vse to danes imam. Pravim pa,pazi kaj si želiš!
Prej sem poudarila,da mora biti želja srčna. Moram povedati,da ko sem prebrala knjigo,sem si rekla,no pa preizkusi sanjalka ta zakon privlačnosti. Ker sem finančno trenutno bolj šibka,sem si želela,da bi denar začel pritekati,nekako sem si zamislila,da bi se na mojem računu znašlo 2.000,00 eur.Ampak pazi,zgodilo se mi je ravno obratno. Moj prihranek točno 2.000,00 eur,mi je bil ukraden >:(In ne samo to. S strani socialne sem dobila obvestilo,da so mi zmanjšali otr.dodatek.Skratka, denar mi je začel odtekati,ravno obratno kot sem si zamislila. Kaj sem naredila narobe?Želja ni bila srčna. Bilo je kot,da se malo posmehujem vsemu napisanemu oz. da imam kljub očitnim dokazom iz preteklosti še vedno dvome.Kot,da je to neka čarobna palčka,ki mi bo pričarala tisto kar si bom zamislila. Ne,v to ne verjamem,verjamem pa,če so tvoji občutki in želja močna,da jo občutiš,da se v resnici vidiš v tem,kar si želiš,ja potem si uglašen na pravo vibracijo in takrat zakon privlačnosti deluje.
No,to je moje razmišljanje.