Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Zakon privlačnosti -The Law of Attraction
Tea:
Jaz sem izdredno vesela Lord, da si med nami. Tvoji prispevki dajo marsikomu mislit.
Mogoče je meni vseeno malo lažje. Skozi moje delo s strankami se vidim v ogromno zrcalih. Na ta način se seveda tudi lažje prepoznavam. Jaz v "starem svetu" enostavno nisem mogla funkcionirat. Sem se "morala" podati na pot, pa čeprav je bila makedamska, z luknjami in neoznačenimi križišči. V tistem času sem pa res imela takooo malo sogovornikov. Ta pot ni bila najlažja Lord, sem bila včasih potolčena, umazana, brez občutka zavetja, varnosti, padec v luknje in čofotanje po mlakah je bil kar pogost. Danes se je ta pot precej zravnala in tistih "čof" je precej manj. Še vedno hodim proti cilju. Nekam. Ne vem čisto točno kam, kajti puščam si odprte možnosti, ne postavljam si pravil, ne podlegam novodobnim gurujem in razsvetljencem, pa tudi ne takim, ki nam ponujajo rešitve čez noč. Le-teh enostavno ni.
Kajti če nisi v zavedanju, da je taka romarska pot najčudovitejša stvar, ki ti jo ponuja življenje, potem se je ne moreš veseliti. Sreča je sestavljena iz tako drobnih stvari, da jo sploh ne moremo opisati. Je tudi drobec občutka v trenutku, ko se ti spodrsne in padeš na rit. Ko se lahko nasmehneš, za trenutek se nehaš premikati skozi čas in prostor in si sam s sabo. Je trenutek spoznanja kako čudovito je življenje.
Tea:
Hvala Lipicanka
Tale Lordova mi je še posebno všeč ...... upam, da ne zameriš Lord
taja6:
Tea, ni slikce ::)
taja6:
jaz samo križec vidim :D mogoče pa pri meni ne štima kaj ::)
Princes:
Prebrala sem knjigo Zakon Privlačnosti.... Dobra...V ničkoliko knjigah do sedaj sem zasledila isto, ampak malo drugače napisano. V tej knjigi je to bolj udarno. Ampak pri vsem skupaj mi je najbolj pri srcu pojasnilo v zvezi z našo dušo, intuicijo, notranjo bitjo, ali kakorkoli poimenovano.
Pravijo, da smo se ob odhodu na ta svet dogovorili s Vsem-kar-je, da se ne bomo spomnili nič iz naših predhodnih življenj, ampak bomo obdržali vez s Vsem-kar-je tako, da bomo občutili skozi občutenja in čustva dobro ali slabo. Ob dobrem občutku vemo, da delamo in mislimo, skratka vibriramo pozitivno, ob negativnem občutenju pa nismo usklajeni z našo notranjo bitjo. Vse to se nanaša tudi že na samo misel, saj je misel sama po sebi že dejanje. Opazuj, kako se počutiš že ob samih mislih.... :)
Da povzamem, če skrbno opazujemo naše občutenje... "filing" po celem telesu ob določeni misli ali dejanju... potem smo se že spomnili nekaj od takrat, ko smo to že v popolnosti vedeli. Ne rabimo stalno koregirati misli, ampak bodimo osredotočeni na naše občutenje.
Tudi to je nekaj :) za popolne začetnike.......
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version