Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Zakon privlačnosti -The Law of Attraction
nensi:
Pa še ena karta zakona privlačnosti s sporočilom za jutri, naslednje dni ali pa kar tako, za kadar pač to sporočilo potrebujemo:
"I cannot create in the Experience of Another"
Drugim ne moremo predpisovati kaj naj delajo, za njih ustvarjati okoliščin in izkušenj, ker ne moremo misliti namesto njih, naše misli niso njihove.
Kar lahko storimo da jim pomagamo je, da jim s svojim zgledom, svojim vedenjem in reševanjem težav pokažemo način, kako z ljubeznijo in radostjo premagati in reševati stvari.
Postanimo bitje, ki misli samo na stvari ki jih želi doseči, ki govori samo o stvareh, ki jih želi, ter ki tudi počne samo stvari, ki jih želi in so mu všeč - ter tako v svoj svet privlači veselje in srečo.
Naš zgled bo najboljši napotek, ki jim ga lahko damo.
Nena:
Hvala, Nensi ang: :-*
nensi:
"As I Enjoy People, I Attract Enjoyable People"
Uživajte v odnosih, ljudeh.
O tistem, tisti vrsti odnosov ki jih ne želite niti ne razmišljajte. ;)
sonck:
;) tudi jaz berem Zakon privlačnosti, super knjigica...in Delvnica je vsak večer na programu preden zaspim :-).
Se pa veselim tudi nadaljevanja te zgodbe: Prosite, dano vam je ;).
Vsak večer preberem po nekaj strani...zato že nekaj časa ne gledam TV-ja, mi branje bolj paše. Včasih tudi kakšno stran preberem naglas, še za mojega moža...in tudi on pazljivo posluša in se strinja z vsem ;D ;).
Veselo branje želim vsem skupaj,
S
Nena:
Danes sem končno dočakala knjig Skrivnost osvobajnaja. Komaj čakam, da pridem domov in jo vzamem v roke...med službo sem jo samo malce preletela in imam občutek, da mi bo spet razjasnila določena obzorja...Poročam ob priliki :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version