Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Zakon privlačnosti -The Law of Attraction
Princes:
Apemaya, ker je bila iskrena in srčna želja, se je le-ta tudi manifestirala v realnost.
Prav milo pri srcu mi je storilo, ko sem to prebrala in si v živo predstavljala vašo mucko :)
apemaya:
Res je Princes, zelja je bila iskrena, saj smo vse prisle iz tezkega obdobja in za piko na i nam je se nas takratni muc umrl.
mavrica:
Knjiga, ki jo omenja Nensi, je nadaljevanje in ni tista ki je izšla po filmu. V njej je povedano več in bolje kot v filmu...
Se pa strinjam, da so to dejstva, ki jih že vemo, samo "spomniti" se je treba in vsak razume točno toliko koliko je v tem trenutku pripravljen razumeti.
Večino tega sem spoznala že ko sem čitala knjige M. Kojca. Prav to kar si izpostavila apemaya je bistvo...slediti svojim notranjim željam in ne statusnim simbolom, ki nam jih vsiljuje okolje...da o tistem starem reku "pomagaj si sam in bog ti bo pomagal" ne govorim...
lep mavričen pozdrav vsem :D
apemaya:
Sem zacela brat M.Kojca-Ucbenik zivljenja. Res opisuje ravno zakon privlacnosti, ampak da bi razumela tistih par strani vsakega poglavja, bi morala biti res zbrana, ker je kar zakomplicirano napisano (vsaj jaz imam nekaj tezav in se vracam na ze prebrano).
V filmu The secret pa govori tudi "uciteljica" "Abrahamovega nauka" (Esther in Jerry Hicks), kar je v bistvu opisano v knjigi, ki jo omenja Nensi.
nensi:
--- Quote from: lordwolf on August 04, 2008, 09:07:35 PM ---Tudi sam sem ta zakon spoznal iz filma The Secret in iskreno povedano kljub vsemu ga nisem razumel, kot si upam trditi 90 % vseh, ki so ga gledali.
...
Torej mi hlapci živimo v programu "grešnikov" in to je to ;)
--- End quote ---
Razumeti ta zakon je na prvi pogled enostavno, ko se poglobiš vanj se odpirajo nova in nova obzorja, novi dogodki, je pa od tam še mnogo do faze poskušati živeti ga.
Jaz sem za začetek napisala odpoved iz programa "grešnikov", kot si se simpatično izrazil.
Zdaj pa dalje. Javi se še kaj, te je zanimivo brat. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version