Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Zakon privlačnosti -The Law of Attraction
someone girly:
--- Quote from: nensi on January 28, 2009, 08:30:40 AM ---Še ena od resnic zakona privlačnosti:
V svoje življenje privabljamo zlasti dve vrsti dogodkov:
1. tiste, v katere verjamemo
2. tiste, ki se jih bojimo
Vizualizacija tega kar si želimo deluje kot magnet.
--- End quote ---
Zanima me , kaj to pomeni - rabila bo podrobnejšo razlago - če vam ni odveč , ter kako lahko vizualiziramo to , kar si želimo ? In potem dobimo kaj hočemo - oziroma vsaj podobno ?
LP :-*
Tita:
someone girly, na spodnjem linku imaš prvih 20 min filma, po katerem je bila potem knjiga napisana. Sicer je v angleščini, ampak verjetno boš razumela.
Gaia:
--- Quote from: someone girly on January 29, 2009, 01:36:14 PM ---Zanima me , kaj to pomeni - rabila bo podrobnejšo razlago - če vam ni odveč , ter kako lahko vizualiziramo to , kar si želimo ? In potem dobimo kaj hočemo - oziroma vsaj podobno ?
--- End quote ---
Someone girly, ves čas vizualiziramo. Če te nekdo vpraša, kako se pride do X, boš v mislih videla točno pot, kako prideš do določenega kraja. No in na enak način v mislih vidiš slike tistega, kar si želiš, npr. določenega tipa, hišo, avto ipd. Temu se reče manifestacija in resnično deluje.
:-* Goga
lordwolf:
--- Quote from: someone girly on January 29, 2009, 01:36:14 PM ---Zanima me , kaj to pomeni - rabila bo podrobnejšo razlago - če vam ni odveč , ter kako lahko vizualiziramo to , kar si želimo ? In potem dobimo kaj hočemo - oziroma vsaj podobno ?
--- End quote ---
Po mojih izkušnjah in tem, kar sem doživel, je poanta v tem, da privlačiš to o čem razmišljaš. to pa ni pogojeno s tem, kar si želiš, ampak dobesedno to kar imaš v glavi. Primer dolgovi. Ti si lahko želiš, da bi imela en kup denarja, ampak to je pogojeno s strahom. Dejansko pa čustva vsmerjaš v strah, da NIMAŠ DENARJA, in to oddajaš. torej bi morala razmišljat in se veselit, da bo denar prišel. Da ga boš zaslužila toliko, kolikor ga rabiš in še več. Ne pa o dolgovih, ki jih moraš odplačat!
V tvojih mislih so še vedno dolgovi in to oddajaš. In dolgovi se kopičijo. Seveda je to primer, lahko to gledaš na karkoli. Torej, kako spremenit svoje misli? Soočit se moraš s strahovi kot prvo. Najbolje je vzet zvezek in napiši vse kar te muči. Analiziraj zakaj se bojiš. Upaj si priznat vse svoje strahove in jih sprejmi, da pač so in da so, ker te skrbi zate. Rada se imaš in strah te je, da ti ne bo dobro. To je vse uredu. Potem pa razišči, kako bi se počutila varno. Kaj dejansko rabiš, da bi določeno težavo lahko rešila. vizualiziraj rešitev ali enostavno vprašaj vesolje, naj ti kot prvo željo pove, kaj sploh hočeš od življenja. Ko boš našla stvar, ki te veseli delat, boš našla tudi način, kako prit do tega, kar ti rabi.
Torej ko imaš idejo, kaj boš delala, da boš v srcu srečna, se zahvali za vse to. Občutek hvaležnosti, da je nekdo tam gor, ki skrbi zate in ti bo pomagal priti do tega, je zelo močna energija. Ko boš imela to spoznanje, torej, česa me je strah, kaj me veseli delat, bodo strahovi izblinili in takrat se komaj odpreš vesolju, da ti lahko pomaga! Težava večine je v tem, da jih je strah dobit to kar hočejo! In logično, da potem ne deluje. Vendar moraš najdet to kar ustreza tvoji duši! Al je to ples, al je to kleklanje, ali je to likanje srajc, ali je to risanje, glasba, ustvarjanje z glino, z vsem tem lahko služiš denar. In pomisli, koliko ljudi bi raje prišlo k tebi, ker delaš kar delaš res z veseljem in entuziazmom! Ko iz svojega hobija narediš posel, si se realizirala.
V takem primeru, boš v sozvočju s svojo dušo in tvoje misli bodo samo pozitivne! TO je pa to, kar rabiš, da začneš privlačevat v svoje življenje to kar si iskreno želiš. Strahovi bodo še vedno, a globoko v sebi boš vedela, da si na pravi poti in da bo lahko samo dobro, karkoli bo! To pa je the secret. Tvoje misli bodo privlačile to, o čem razmišljaš! torej to, kar te veseli. Pozabi na vse slabo, na vse kar lahko gre narobe. To je drugi najtežji del, ki ga moraš zavestno obvladat. ODKLOPIT UM. torej ne dovolit si razmišljat o bilokaki drugi varjanti kot to, da bo vse dobro in tako kot mora bit!
Torej sedaj obvladaš svoje strahove, veš kaj te veseli in enostavno se prepuščaš temu, da te vesolje osreči. Kaj pa moraš narediti naslednje? To je najbolj pomemben del procesa!
SPREJETI MORAŠ, KAR TI VESOLJE DOSTAVI!
Stvar je v tem, da ti vesolje najde svojo pot, da ti dostavi kar si si zaželela in verjemi mi, da ni nikoli kot si si zamislila! Zato se moraš naučit enostavno prepustit. Da pa nebi sprejela prav vse odločitve imaš eno izjemno pomoč, ki ti pove, kaj moraš in kaj ne, in temu se reče INTUICIJA. Umiriš se v duši in ko imaš tišino v sebi, slišiš ta glasek, ki te samo pravilno vodi.
Vse ostalo je sama MAGIJA. To vem za sigurno.
Sprobano ;)
lordwolf:
Lahko bi naredil delavnico na to temo... ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version