Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Zakon privlačnosti -The Law of Attraction
lordwolf:
--- Quote from: someone girly on February 02, 2009, 06:01:32 PM ---Samo kako pa veš , kaj ti vesolje zares dostavi - da niso samo slučajna naključja ?
:-*
--- End quote ---
Sej SO SLUČAJNA NAKLJUČJA, če verjameš seveda... ;)
A ti je pomembno to "zakaj" ali ti je pomembno dobit to kar hočeš?
Jane:
Ta zakon privlačnosti res deluje, pravkar preizkušeno. Opravila izpit, ki mi je res delal preglavice, vendar se nisem pustila motit slabim energijam, ves čas sem imela v mislih kako dobim SMS,kjer piše da je izpit opravljen. In tako je bilo ;D Zdaj grem pa vizualizirat kaj drugega.
someone girly:
V bistvu je stvar taka , da sama vem , kar natanko hočem , samo finta je v tem , da se mi to uresniči na vseh področjih .....šola , delo .....mam pa težave v ljubezni..............čeprov zaupam vesolju in si vizualiram.............včasih se mi zdi cilj sreča blizu , včasih pa tako daleč....sploh newem zakaj gre tu narobe.........
lordwolf:
--- Quote from: someone girly on February 02, 2009, 06:34:33 PM ---V bistvu je stvar taka , da sama vem , kar natanko hočem , samo finta je v tem , da se mi to uresniči na vseh področjih .....šola , delo .....mam pa težave v ljubezni..............čeprov zaupam vesolju in si vizualiram.............včasih se mi zdi cilj sreča blizu , včasih pa tako daleč....sploh newem zakaj gre tu narobe.........
--- End quote ---
To je najbolj zabavni del vsega. Če se spomneš zgodbe o aladinu, mu duh reče, da lahko vse naredi, samo ne more nikogar ubit in ne more storit, da bi se kdo zaljubil vanj.
Zdaj pa malo razmisli, glede sebe. Ne moreš nekoga prisilit, da je s teboj, če bi s teboj mogoče bil nezadovoljen.
Ko boš ti v sozvočju sama s sabo in bila srečna sama s sabo, potem boš dobila, ali bolje rečeno "slučajno" privlekla k sebi enega, ki bo fantastičen, točno tako, kot boš ti sama.
simpl k pasulj....
someone girly:
Sem zadovoljna samo sabo ;)
Torej to deluje kot ene vrste privlačnost - kot magnet -podobno privlači podobno?
al pa nasprotje privlači nasprotje ?
;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version