Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #15 on: April 01, 2016, 04:10:58 PM »
Eno zanimivo: Katera moja lastnost mi dela največ slabe volje in bi se je mogla znebit?
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #16 on: April 01, 2016, 05:30:13 PM »
Žarko, jaz bi pa potipala eno področje, da vidim kako in kaj in kam ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #17 on: April 01, 2016, 05:50:40 PM »
Eno zanimivo: Katera moja lastnost mi dela največ slabe volje in bi se je mogla znebit?

Ja, to je pa res zanimivo vprašanje. 8) Odgovor te bo presenetil oziroma se ti bo zdel brezpredmeten. ;D

Padli sta karti Duhovnik in Sodnik. Ti dve karti govorijo o tem, da premalo poslušaš svoje srce, da bi dosegala cilje, ki jih želiš doseči. ::) Preveč torej deluješ po razumu (po odločitvah, da je pač tisto prav in tako mora biti) in premalo slediš svojim sanjam. Na neki način si tudi prestroga do sebe oziroma ti dve karti lahko predstavljajo tudi to, da v neki situaciji kažeš zunanjo fasado (brez zamere, ni mišljeno negativno - vsi imamo zunanjo fasado  ;) ). :)
V bistvu ti ta odgovor, ki sem ga napisal, res ne pristaja, ker ti si bolj odprt tip osebnosti. Vendar jaz menim, da je nekaj na tem odgovoru. Ni pa mišljen ta odgovor na splošno, ampak je očitno usmerjen v točno določeno situacijo in si zaradi te situacije slabe volje. Obstaja verjetnost, da se glede neke situacije nočeš izražati tako, kot čutiš. V bistvu ti dve karti kar dobro nakazujejo v isto smer. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #18 on: April 01, 2016, 07:00:06 PM »

Ljubimec, Dar, Hrepenenje, Ljubica in Sporočilo. Lepe karte, ki pa govorijo, da delaj na tem področju na polni zagon. Ne čakaj, ampak delaj na tej situaciji. V bistvu karte govorijo točno o tem. Če boš le čakala, lahko ostane zgolj pri željah in namenih. Potrebno bo narediti korak. Karta Hrepenenja ni dobra karta in ni slaba karta. Tale karta meni ni čisto nič všeč. Nasvet kart: delaj na polni zagon, če ne bo ostalo zgolj pri željah in namenih. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #19 on: April 01, 2016, 07:43:47 PM »

Ljubimec, Dar, Hrepenenje, Ljubica in Sporočilo. Lepe karte, ki pa govorijo, da delaj na tem področju na polni zagon. Ne čakaj, ampak delaj na tej situaciji. V bistvu karte govorijo točno o tem. Če boš le čakala, lahko ostane zgolj pri željah in namenih. Potrebno bo narediti korak. Karta Hrepenenja ni dobra karta in ni slaba karta. Tale karta meni ni čisto nič všeč. Nasvet kart: delaj na polni zagon, če ne bo ostalo zgolj pri željah in namenih. ;) :)

Uuu precej zgovorno... :D
Hvala ti. Bom upoštevala tvoje besede.
Tenkju  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #20 on: April 01, 2016, 08:06:40 PM »
No problem! :D Če kaj sovražim pa je to karta Hrepenenja! Brezvezna karta, da je kar joj. :laugh:
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: April 01, 2016, 09:05:16 PM »
Jaz bi tudi. :D
Pa bi kar vprašala, kaj mi karte sporočajo tako na splošno.
Sem v zanimivem obdobju. Kot nek preporod.
Moram kaj posebnega vedeti?
Hvala!  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #22 on: April 02, 2016, 07:09:43 AM »
SREČA - uspeh, veselje, simpatičnost, nepričakovana srečanja, izpolnitev, dobra družba 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #23 on: April 02, 2016, 07:15:01 AM »
Jaz bi tudi. :D
Pa bi kar vprašala, kaj mi karte sporočajo tako na splošno.
Sem v zanimivem obdobju. Kot nek preporod.
Moram kaj posebnega vedeti?
Hvala!  :-*

Padle so Obisk, Zvestoba, Ljubezen, Sodnik. Po teh kartah sklepam, da si z nekom poglobila odnos, ki je v tem trenutku ljubeč in zvest. V bližnji prihodnosti se bo ta odnos še poglobil in postal še bolj izpolnjen (karta Ljubezen). Izpolnile se ti bodo želje in zelo boš zadovoljna. Vedeti moraš, da vsak trud, ki ga vložiš v to situacijo, ne bo zaman. Odločaš se pravilno. Lepe karte, ki ti v prihodnosti napovedujejo uspeh, srečo in veselje. ;) 8) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #24 on: April 02, 2016, 07:19:46 AM »
Lepa karta za danes  ;D hvala Žarek
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #25 on: April 02, 2016, 07:20:33 AM »
Res je lepa karta ::)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #26 on: April 02, 2016, 07:21:40 AM »
Žarek, a te lahko prosim še za en vpogled?
Še za eno področje me zanima, kako kaže.
Hvala  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #27 on: April 02, 2016, 08:43:03 AM »

Ja, to je pa res zanimivo vprašanje. 8) Odgovor te bo presenetil oziroma se ti bo zdel brezpredmeten. ;D

Padli sta karti Duhovnik in Sodnik. Ti dve karti govorijo o tem, da premalo poslušaš svoje srce, da bi dosegala cilje, ki jih želiš doseči. ::) Preveč torej deluješ po razumu (po odločitvah, da je pač tisto prav in tako mora biti) in premalo slediš svojim sanjam. Na neki način si tudi prestroga do sebe oziroma ti dve karti lahko predstavljajo tudi to, da v neki situaciji kažeš zunanjo fasado (brez zamere, ni mišljeno negativno - vsi imamo zunanjo fasado  ;) ). :)
V bistvu ti ta odgovor, ki sem ga napisal, res ne pristaja, ker ti si bolj odprt tip osebnosti. Vendar jaz menim, da je nekaj na tem odgovoru. Ni pa mišljen ta odgovor na splošno, ampak je očitno usmerjen v točno določeno situacijo in si zaradi te situacije slabe volje. Obstaja verjetnost, da se glede neke situacije nočeš izražati tako, kot čutiš. V bistvu ti dve karti kar dobro nakazujejo v isto smer. :) :)

Tole, kar si napisal, je precej do jaja.  :o
Daaaaleč od brezpredmetnega!  :o :o :o
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #28 on: April 02, 2016, 09:19:05 AM »

Tole, kar si napisal, je precej do jaja.  :o
Daaaaleč od brezpredmetnega!  :o :o :o

;) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #29 on: April 02, 2016, 10:51:35 AM »
Žarek, a te lahko prosim še za en vpogled?
Še za eno področje me zanima, kako kaže.
Hvala  :-*

Padle so Sporočilo, Neiskrenost, Zvestoba, Smrt, Žalost, Ljubosumje.

Trenutno na tem področju neko nezadovoljstvo, zaradi nekih predhodnih odločitev, novic. V bližnji prihodnosti se bo to nezadovoljstvo stabiliziralo s trdnimi temelji. Torej sledi uspešen in stabilen vzpon na tem področju. Vseeno pa se znajo pojaviti na tem področju nove priložnosti, zaradi katerih znaš postati zmedena, saj ne boš točno vedela, kako ravnati. V tej situaciji ravnaj v najvišje dobro vseh vpletenih. Predvsem pa izrazi svoje namene, svoje želje. Dajaj in sprejemam. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆