Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bilka

• Mojster
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #105 on: April 11, 2016, 05:53:09 AM »
o, lepa:)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #106 on: April 11, 2016, 08:21:37 AM »
Za danes je pa res lepa.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #107 on: April 11, 2016, 09:52:40 AM »
URADNIK - vztrajnost, zvestoba, disciplina, zmaga, prijatelj :)

ravno to vse je bilo včeraj ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #108 on: April 11, 2016, 01:50:04 PM »
A bi lahko jaz prosila za eno karto zame? Ali pa kar vpogled.
Gre za specifično vprašanje o specifični temi. Razlogi za nekaj. Možnosti glede nečesa.
Ali so te možnosti še vedno odprte zame? Kje so omejitve (prišla sem do zaključka, da niso v moji glavi)?
Torej bi želela eno vodilo, usmeritev za naprej.
Hvala!  :-*

Razlogi so lahko težava pri uresničevanju sanj, načrtov ali sprejemanja. Razlogi so predvsem v tem, da še nisi pripravljena te situacije prenesti v prakso. Mentalno očitno gre, v praksi pa tega še ne izraziš najbolje. Želje so sicer velike. Možnosti so, ampak odvisno je, kakšen pristop boš izbrala v tej situaciji (Uradnik). Možnosti so še vedno odprte, ampak bo potrebno narediti kar močan korak, da tole izpelješ (Vdovec). Omejitve te vežejo iz preteklosti. Držiš se nekih pravil, dejstev, ki jih ne potrebuješ več. Vodilo zate je čisto brezvezno, in sicer komunikacija (Hrepenenje). Izražaj se, edino to je rešitev. Vzami kar je tvoje, ostalo pusti, da gre naprej. Poleg tega bodi pozorna na ostale udeležence (karta Neiskrenost). :)

Tole pa čisto z zamudo odgovarjam.
Hvala, Žarek.
Mislim, da ti bom postavila dodatno vprašanje glede zadnjega stavka.
No, pa tudi kakšnega prejšnjega. :D
Hvala ti! :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #109 on: April 11, 2016, 09:15:58 PM »

Žarek, lahko, prosim, še meni malo pogledaš, kako kaže na področju ljubezni v bodoče, sem še kar v ednini. ;)

P.S. Nisem nova, registrirala sem se kot tiaa, ker kot tia sem pozabila geslo, moj stari mail pa  več ne obstaja, ker sem že predolgo tu gor) :)

Nakaže se neko žalovanje, obremenitve, razmišljanje iz preteklosti. Razmisli, kaj te veže za preteklo obdobje. Morda neuslišana ljubezen? Tole boš morala razčistiti sama pri sebi, da lahko greš naprej. Se pa bo situacija spremenila na boljše, kar med drugimi kartami potrdi tudi karta Potovanja. Spremembe torej. Časovno se opredelim na največ mesec in pol. V tem času bo na ljubezenskem področju prišlo do večjih sprememb.  ;)  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #110 on: April 11, 2016, 09:18:25 PM »
Zarek, pomoc. Na faksu se je grdo zakompliciraa ena situacija in studenti mi milo receno skacejo po glavi. Lahko prosim pogledava, kako se bo to izteklo, bo vplivalo na moj ugled in ali lahko kaj storim, da omilim situacijo? Se mi pa kr mau trga. Hvala vnaprej!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #111 on: April 12, 2016, 04:18:27 AM »
HREPENENJE - odločnost, pogum, motivacija, želje :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #112 on: April 12, 2016, 04:20:00 AM »
Zarek, pomoc. Na faksu se je grdo zakompliciraa ena situacija in studenti mi milo receno skacejo po glavi. Lahko prosim pogledava, kako se bo to izteklo, bo vplivalo na moj ugled in ali lahko kaj storim, da omilim situacijo? Se mi pa kr mau trga. Hvala vnaprej!

Tole se bo izteklo brez kakršnih koli težav. Imava karte Ljubica in Poroke, zato ne bo nobenih nesoglasij. Dodatna še karta Denarja. Pravzaprav to ne bo vplivalo na tvoj ugled. Lepe karte. Ti samo pusti situacijo takšno kot je. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: April 12, 2016, 07:35:41 AM »

hvala :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #114 on: April 12, 2016, 07:47:47 AM »
Dobra. :)
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #115 on: April 12, 2016, 07:59:09 AM »

Tole se bo izteklo brez kakršnih koli težav. Imava karte Ljubica in Poroke, zato ne bo nobenih nesoglasij. Dodatna še karta Denarja. Pravzaprav to ne bo vplivalo na tvoj ugled. Lepe karte. Ti samo pusti situacijo takšno kot je. 8)

Ce bi bla u Slo, bi ti za tole castila en posten drink! :) hvala ti, vcer me je skor kap. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: April 12, 2016, 08:11:27 AM »

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #117 on: April 12, 2016, 09:17:52 AM »
Danes bo pogum, ja.  8)
9ZK 674

Offline tiaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #118 on: April 12, 2016, 04:14:27 PM »

Žarek, lahko, prosim, še meni malo pogledaš, kako kaže na področju ljubezni v bodoče, sem še kar v ednini. ;)

P.S. Nisem nova, registrirala sem se kot tiaa, ker kot tia sem pozabila geslo, moj stari mail pa  več ne obstaja, ker sem že predolgo tu

Nakaže se neko žalovanje, obremenitve, razmišljanje iz preteklosti. Razmisli, kaj te veže za preteklo obdobje. Morda neuslišana ljubezen? Tole boš morala razčistiti sama pri sebi, da lahko greš naprej. Se pa bo situacija spremenila na boljše, kar med drugimi kartami potrdi tudi karta Potovanja. Spremembe torej. Časovno se opredelim na največ mesec in pol. V tem času bo na ljubezenskem področju prišlo do večjih sprememb.  ;)  :)

Hvala. Torej bo poletje ze fantasticno?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #119 on: April 12, 2016, 05:30:53 PM »

P.S. Nisem nova, registrirala sem se kot tiaa, ker kot tia sem pozabila geslo, moj stari mail pa  več ne obstaja, ker sem že predolgo tu

Hvala. Torej bo poletje ze fantasticno?

Da, pojavlja se karta Veselja, kar nakazuje o fantastičnem poletju. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆