Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51876 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #120 on: April 12, 2016, 05:31:19 PM »
Na voljo za vprašanja... Izvolite.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #121 on: April 12, 2016, 05:33:38 PM »
Da ali ne in kako bo?  ;D
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #122 on: April 12, 2016, 05:39:17 PM »
Da ali ne in kako bo?  ;D

Pismo, Neiskrenost, Zvestoba, Uradnik.

Da.  :) Bo pa umirjeno, v smislu zaupanja in discipline. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #123 on: April 12, 2016, 05:42:17 PM »
Super, hvala.  :-*
9ZK 656

Offline tiaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #124 on: April 12, 2016, 05:55:10 PM »

Žarek, lahko, prosim, še meni malo pogledaš, kako kaže na področju ljubezni v bodoče, sem še kar v ednini. ;)

P.S. Nisem nova, registrirala sem se kot tiaa, ker kot tia sem pozabila geslo, moj stari mail pa  več ne obstaja, ker sem že predolgo tu

Nakaže se neko žalovanje, obremenitve, razmišljanje iz preteklosti. Razmisli, kaj te veže za preteklo obdobje. Morda neuslišana ljubezen? Tole boš morala razčistiti sama pri sebi, da lahko greš naprej. Se pa bo situacija spremenila na boljše, kar med drugimi kartami potrdi tudi karta Potovanja. Spremembe torej. Časovno se opredelim na največ mesec in pol. V tem času bo na ljubezenskem področju prišlo do večjih sprememb.  ;)  :)

Hvala. Torej bo poletje ze fantasticno?

Da, pojavlja se karta Veselja, kar nakazuje o fantastičnem poletju. ;)

Torej Potovanje, Veselje, katera pa bo tretja karta?
Thanks

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #125 on: April 12, 2016, 06:00:48 PM »

Žarek, lahko, prosim, še meni malo pogledaš, kako kaže na področju ljubezni v bodoče, sem še kar v ednini. ;)

P.S. Nisem nova, registrirala sem se kot tiaa, ker kot tia sem pozabila geslo, moj stari mail pa  več ne obstaja, ker sem že predolgo tu

Nakaže se neko žalovanje, obremenitve, razmišljanje iz preteklosti. Razmisli, kaj te veže za preteklo obdobje. Morda neuslišana ljubezen? Tole boš morala razčistiti sama pri sebi, da lahko greš naprej. Se pa bo situacija spremenila na boljše, kar med drugimi kartami potrdi tudi karta Potovanja. Spremembe torej. Časovno se opredelim na največ mesec in pol. V tem času bo na ljubezenskem področju prišlo do večjih sprememb.  ;)  :)

Hvala. Torej bo poletje ze fantasticno?

Da, pojavlja se karta Veselja, kar nakazuje o fantastičnem poletju. ;)

Torej Potovanje, Veselje, katera pa bo tretja karta?
Thanks

Ne ne... Zjutraj sem odprl štiri karte, zdaj pa dve. V obeh primerih pa se je pojavila karta Veselja... :) Tako da... Ne skrbi. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline tiaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #126 on: April 12, 2016, 06:18:31 PM »
Kako si ti razlagaš karto veselja?
Je moja razlaga pravilna? Dva plešeta, ne poznata se še dolgo, ker imata neko "distanco", se šele spoznavata, sta nekje istih let,  zdi se, da oba uživata v družbi drug drugega, a sta vseeno previdna, motijo me tisti črni oblaki ob strani in črna obleka na moškem, ta črna barva me vedno odbije ...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #127 on: April 12, 2016, 06:23:21 PM »
No pa dajmo iz firbca (če že na šiht vlačim še svoj komp in zraven prčkam druge zadeve ;D) kaj me čaka v tem solarnem letu. Torej kakšno bo moje 37 ;D :) ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #128 on: April 12, 2016, 06:35:57 PM »
No pa dajmo iz firbca (če že na šiht vlačim še svoj komp in zraven prčkam druge zadeve ;D) kaj me čaka v tem solarnem letu. Torej kakšno bo moje 37 ;D :) ;)

:P :P

Veselje, Obisk, Denar, Dar

Na ljubezenskem področju bo zelo pestor in veselo. Vse, kar se bo dogajalo, bo zastavljeno na trdnih temeljih. Odločitve bodo prihajale iz srca, želje pa se bodo uresničevale eno za drugo. Prihajalo bo tudi do nepričakovanih srečnih, neplaniranih situacij, dogodkov. Super karte. ;)

Pri karieri bodo odločitve prav tako prihajale iz srca. Neke situacije se bodo nekaj časa odvijale drugače, kot si pričakovala (vseeno pozitivno), vendar pa se bo tudi to na koncu uskladilo s tvojimi pričakovanji. Zaradi neke modre odločitve se boš hitro podala na krajšo pot.  Pri karieri sledi neki vzpon. :)

Na finančnem področju pa te čakajo novice, zaradi katerih boš prišla do nekih novih zaključkov, na podlagi katerih se boš odločala o situaciji iz preteklosti. Vsekakor bo finančno področje tema tega leta, saj bo to področje ves čas aktivno. :)

Povzetek je, da bo tudi to leto aktivno leto, polno presenečenj. Kakršnekoli ovire boš uspešno rešila. Lepe karte. 8) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #129 on: April 12, 2016, 06:40:35 PM »

Na ljubezenskem področju bo zelo pestor in veselo. Vse, kar se bo dogajalo, bo zastavljeno na trdnih temeljih. Odločitve bodo prihajale iz srca, želje pa se bodo uresničevale eno za drugo. Prihajalo bo tudi do nepričakovanih srečnih, neplaniranih situacij, dogodkov. Super karte. ;)

Pri karieri bodo odločitve prav tako prihajale iz srca. Neke situacije se bodo nekaj časa odvijale drugače, kot si pričakovala (vseeno pozitivno), vendar pa se bo tudi to na koncu uskladilo s tvojimi pričakovanji. Zaradi neke modre odločitve se boš hitro podala na krajšo pot.  Pri karieri sledi neki vzpon. :)

Na finančnem področju pa te čakajo novice, zaradi katerih boš prišla do nekih novih zaključkov, na podlagi katerih se boš odločala o situaciji iz preteklosti. Vsekakor bo finančno področje tema tega leta, saj bo to področje ves čas aktivno. :)

Povzetek je, da bo tudi to leto aktivno leto, polno presenečenj. Kakršnekoli ovire boš uspešno rešila. Lepe karte. 8) 8)

WoooHooo iz tvojih tipk  ;) :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #130 on: April 12, 2016, 06:50:56 PM »
Je moja razlaga pravilna? Dva plešeta, ne poznata se še dolgo, ker imata neko "distanco", se šele spoznavata, sta nekje istih let,  zdi se, da oba uživata v družbi drug drugega, a sta vseeno previdna, motijo me tisti črni oblaki ob strani in črna obleka na moškem, ta črna barva me vedno odbije ...

Razložim si glede na situacijo ostalih kart. Vedno odpiram najmanj eno plus dodatno, ponavadi pa od tri do pet kart, po potrebi tudi več. Karta Veselja je pozitivna karta. To je družabna karta. Pusti naučene stavke, da se lika ne poznata, oblake, da se šele spoznavata in vse drugo naučeno. Poglej si sliko in si boš sama odgovorila na vsa vprašanja.
Se tebi zdi, da se ta dva ne poznata? Zakaj? Poglej ju pa se vprašaj še enkrat. Držita ona dva kakšno distanco slučajno? Sta previdna? Zakaj neki bi bila previdna? Kaj tebi nakazuje na to, da sta previdna? Kaj počneta? Se tepeta s palicami ali držita za roke? To je karta Veselja, tiaa. To ni neka x y karta z x y pomenom, pač pa pozitivna karta, ki govori o pozitivnih izhodih. Tisti črni oblaki so lahko vse drugo prej kot oblaki. ;) Pa tudi, če so oblaki, kaj pol? Moški ima zgornji del črne barve. Obdaja ju črna barva. To lahko govori o njuni zavezi, a veš. Da je on ne izpusti več od sebe, da jo želi zase, da jo ščiti. Pusti črno barvo. Mene črna na tej karti sploh ne odbija, ker to v tej situaciji sploh ni namen. O karti se da debatirati na tisoč in en način. Važno pa je, kaj karta pomeni tistemu, ki napoveduje, kako jo on dojema, kako jo interpretira. Zame je to pozitivna karta. Drugače jo obravnavam le v izrednih primerih, ko so ostale karte v situaciji pač bolj zgovorne. ;) ;) 8) 8)
« Last Edit: April 12, 2016, 06:54:41 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #131 on: April 12, 2016, 06:52:44 PM »

WoooHooo iz tvojih tipk  ;) :-* :-* :-*

Se strinjam! ;) :P 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #132 on: April 12, 2016, 08:42:08 PM »
Mene pa zanima moje 35.solarno leto:)

Offline tiaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #133 on: April 12, 2016, 09:54:38 PM »

Razložim si glede na situacijo ostalih kart. Vedno odpiram najmanj eno plus dodatno, ponavadi pa od tri do pet kart, po potrebi tudi več. Karta Veselja je pozitivna karta. To je družabna karta. Pusti naučene stavke, da se lika ne poznata, oblake, da se šele spoznavata in vse drugo naučeno. Poglej si sliko in si boš sama odgovorila na vsa vprašanja.
Se tebi zdi, da se ta dva ne poznata? Zakaj? Poglej ju pa se vprašaj še enkrat. Držita ona dva kakšno distanco slučajno? Sta previdna? Zakaj neki bi bila previdna? Kaj tebi nakazuje na to, da sta previdna? Kaj počneta? Se tepeta s palicami ali držita za roke? To je karta Veselja, tiaa. To ni neka x y karta z x y pomenom, pač pa pozitivna karta, ki govori o pozitivnih izhodih. Tisti črni oblaki so lahko vse drugo prej kot oblaki. ;) Pa tudi, če so oblaki, kaj pol? Moški ima zgornji del črne barve. Obdaja ju črna barva. To lahko govori o njuni zavezi, a veš. Da je on ne izpusti več od sebe, da jo želi zase, da jo ščiti. Pusti črno barvo. Mene črna na tej karti sploh ne odbija, ker to v tej situaciji sploh ni namen. O karti se da debatirati na tisoč in en način. Važno pa je, kaj karta pomeni tistemu, ki napoveduje, kako jo on dojema, kako jo interpretira. Zame je to pozitivna karta. Drugače jo obravnavam le v izrednih primerih, ko so ostale karte v situaciji pač bolj zgovorne. ;) ;) 8) 8)

Ful mi je všeč tvoja razlaga :) :) :) :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #134 on: April 12, 2016, 09:55:41 PM »
Mene pa zanima moje 35.solarno leto:)

Dar, Stalnost, Veselje

Na področju kariere se nahajaš med nekimi odločitvami, željami, katere pa boš začela uresničevati, vendar pa se boš med tem spraševala, ali si s tem korakom na pravi poti, kaj pridobiš in kaj izgubiš. Pretehtaj te možnosti že vnaprej, da ne pride do nepotrebnih obremenitev. ;)

Pri ljubezni bo vse tip top. Pestro in umirjeno, brez nekih večjih sprememb. Bolj boš spoznavala situacijo, sama sebe, in nadaljevala pot. ;)

Finance bodo uspešne. Začela boš lahko z uresničevanjem oziroma z izvedbo nekega projekta iz preteklosti za katerega se na neki način že sedaj trudiš. Odločila se boš, da to lahko izpelješ brez težav in tako tudi bo. Ta projekt (odločitev, zamisel, korak) bo uspešen. ;) 8)

Izpostavlja se finančno področje. To bo tvoja zelo znana tematika v prihodnosti. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆