Ni panike Zarek.
Tako na splosno kaj mi sporocajo ciganke, me zanima.
In pa glede ljubezni, kaj pravijo. Gre to v pravo smer?
Lp;)
Tebi sporočajo zelo jasno sporočilo. Pozabi preteklost (točno določena situacija) in se osredotoči na sedanjost. Ne razmišljaj več o stvareh, ki so preteklost. Sliši se čudno, ampak s preveč razmišljanja glede te situacije se le obremenjuješ. 
V ljubezni trenutno gre zelo v pravo smer, vendar bom tudi tukaj dal nasvet, da se osredotoči na sedanjost in ko sklepaš, da nekaj ni tako kot mora biti, potem to jasno nakaži. Ključ vsega bo zaupanje. 
Žarek, najlepša hvala!!

Tole s tole preteklostjo mi ne gre najboljše.
Sem odpustila, pozabila... Ampak potem mi to na vsem lepem spet pade v glavo. Ravno zadnjič se mi je to naredilo.... In se prav vstrašim svojih misli in mi ni jasno kako pa kaj... In potem se sprašujem, ali ne zaupam?? kot da bi podzavestno hotela, da gre nekaj narobe.
Tako da, najlepša hvala še enkrat, zelo jasno sporočilo - sem se zdajle dva tedna ubadala s to temo. Zadnji čas, da se rešim tega, ker mi gre na živce.
Vse lepo ti želim!
Da, te podpiram na tvoji poti.

Na neki trenutek ti bo lepo uspevalo, ampak še vedno se boš ukvarjala s to situacijo. Kljub temu bo končni rezultat uspešen, ampak še boš morala delati malo v to smer.
A veš, pozabiti je eno, sprejeti je pa drugo. Poskušaj to dvoje kombinirati in rezultat je zagotovljen. Vedeti moraš, da tvoja preizkušnja ni bila enostavna in da si močnejša od te preizkušnje. Si na odlični poti na kateri boš to situacijo sprejela. Čeprav je včasih težko, je potrebno vse sprejemati, saj je to ključ in ko se ena vrata zaprejo, se vedno druga odprejo in ta druga vrata ti ponujajo samo boljše. Vse dobro.