Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51925 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #240 on: May 03, 2016, 07:27:09 AM »
Žarek, ko boš imel čas, lahko prosim pogledaš, ali bo projekt v povezavi s številko 25 uspešen? Ali bo uspešen oziroma bom zadovoljna s projektom v povezavi s številko 6 in projektom v povezavi s številko 9? ;)
.   zarek, mene se vedno zanima😊

Projekt s številko 25 bo več kot odličen in z njim boš zelo zadovoljna. S projektom št. 6 boš sicer zadovoljna, vendar manj kot s projektom št. 25. Še malo manj pa boš zadovoljna s projektom št. 9. Očitno bo projekt s številko 25 res zelo dober. V ta projekt se namreč vidi veliko vloženega truda. Izgleda celo malenkost skrivnosten tale tvoj projekt s št. 25. :) :)
[/quote
Žarek, ko boš imel čas, lahko prosim pogledaš, ali bo projekt v povezavi s številko 25 uspešen? Ali bo uspešen oziroma bom zadovoljna s projektom v povezavi s številko 6 in projektom v povezavi s številko 9? ;)
.   zarek, mene se vedno zanima😊

Projekt s številko 25 bo več kot odličen in z njim boš zelo zadovoljna. S projektom št. 6 boš sicer zadovoljna, vendar manj kot s projektom št. 25. Še malo manj pa boš zadovoljna s projektom št. 9. Očitno bo projekt s številko 25 res zelo dober. V ta projekt se namreč vidi veliko vloženega truda. Izgleda celo malenkost skrivnosten tale tvoj projekt s št. 25. :) :)

Haha, hvala. Poročam, kako se bo izteklo. :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: May 03, 2016, 08:21:29 AM »
Ni panike Zarek.
Tako na splosno kaj mi sporocajo ciganke, me zanima.
In pa glede ljubezni, kaj pravijo. Gre to v pravo smer?
Lp;)

Tebi sporočajo zelo jasno sporočilo. Pozabi preteklost (točno določena situacija) in se osredotoči na sedanjost. Ne razmišljaj več o stvareh, ki so preteklost. Sliši se čudno, ampak s preveč razmišljanja glede te situacije se le obremenjuješ. :)

V ljubezni trenutno gre zelo v pravo smer, vendar bom tudi tukaj dal nasvet, da se osredotoči na sedanjost in ko sklepaš, da nekaj ni tako kot mora biti, potem to jasno nakaži. Ključ vsega bo zaupanje. :)

Žarek, najlepša hvala!! :) ;) :-*
Tole s tole preteklostjo mi ne gre najboljše.
Sem odpustila, pozabila...  Ampak potem mi to na vsem lepem spet pade v glavo. Ravno zadnjič se mi je to naredilo.... In se prav vstrašim svojih misli in mi ni jasno kako pa kaj... In potem se sprašujem, ali ne zaupam??  kot da bi podzavestno hotela, da gre nekaj narobe.
Tako da, najlepša hvala še enkrat, zelo jasno sporočilo - sem se zdajle dva tedna ubadala s to temo. Zadnji čas, da se rešim tega, ker mi gre na živce.
Vse lepo ti želim!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #242 on: May 03, 2016, 08:35:45 AM »
Ni panike Zarek.
Tako na splosno kaj mi sporocajo ciganke, me zanima.
In pa glede ljubezni, kaj pravijo. Gre to v pravo smer?
Lp;)

Tebi sporočajo zelo jasno sporočilo. Pozabi preteklost (točno določena situacija) in se osredotoči na sedanjost. Ne razmišljaj več o stvareh, ki so preteklost. Sliši se čudno, ampak s preveč razmišljanja glede te situacije se le obremenjuješ. :)

V ljubezni trenutno gre zelo v pravo smer, vendar bom tudi tukaj dal nasvet, da se osredotoči na sedanjost in ko sklepaš, da nekaj ni tako kot mora biti, potem to jasno nakaži. Ključ vsega bo zaupanje. :)

Žarek, najlepša hvala!! :) ;) :-*
Tole s tole preteklostjo mi ne gre najboljše.
Sem odpustila, pozabila...  Ampak potem mi to na vsem lepem spet pade v glavo. Ravno zadnjič se mi je to naredilo.... In se prav vstrašim svojih misli in mi ni jasno kako pa kaj... In potem se sprašujem, ali ne zaupam??  kot da bi podzavestno hotela, da gre nekaj narobe.
Tako da, najlepša hvala še enkrat, zelo jasno sporočilo - sem se zdajle dva tedna ubadala s to temo. Zadnji čas, da se rešim tega, ker mi gre na živce.
Vse lepo ti želim!

Da, te podpiram na tvoji poti. :) Na neki trenutek ti bo lepo uspevalo, ampak še vedno se boš ukvarjala s to situacijo. Kljub temu bo končni rezultat uspešen, ampak še boš morala delati malo v to smer.
A veš, pozabiti je eno, sprejeti je pa drugo. Poskušaj to dvoje kombinirati in rezultat je zagotovljen. Vedeti moraš, da tvoja preizkušnja ni bila enostavna in da si močnejša od te preizkušnje. Si na odlični poti na kateri boš to situacijo sprejela. Čeprav je včasih težko, je potrebno vse sprejemati, saj je to ključ in ko se ena vrata zaprejo, se vedno druga odprejo in ta druga vrata ti ponujajo samo boljše. Vse dobro. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #243 on: May 03, 2016, 08:44:00 AM »
ŽALOST - depresija, žalost, pomanjkanje, razmišljanje  ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: May 03, 2016, 08:50:13 AM »
Glede na uro tvojega posta ne bo hudega  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #245 on: May 03, 2016, 09:00:33 AM »
Se strinjam. ;)  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #246 on: May 03, 2016, 09:02:16 AM »
jaz vzamem razmišljanje  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #247 on: May 03, 2016, 09:06:44 AM »
Se strinjam. ;)  8)

tudi tale urca je "huda" ....... bravisimi :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #248 on: May 03, 2016, 09:09:01 AM »
Se strinjam. ;)  8)

tudi tale urca je "huda" ....... bravisimi :)

Hihihi še opazil nisem. :P 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #249 on: May 03, 2016, 09:15:52 AM »
...

Da, te podpiram na tvoji poti. :) Na neki trenutek ti bo lepo uspevalo, ampak še vedno se boš ukvarjala s to situacijo. Kljub temu bo končni rezultat uspešen, ampak še boš morala delati malo v to smer.
A veš, pozabiti je eno, sprejeti je pa drugo. Poskušaj to dvoje kombinirati in rezultat je zagotovljen. Vedeti moraš, da tvoja preizkušnja ni bila enostavna in da si močnejša od te preizkušnje. Si na odlični poti na kateri boš to situacijo sprejela. Čeprav je včasih težko, je potrebno vse sprejemati, saj je to ključ in ko se ena vrata zaprejo, se vedno druga odprejo in ta druga vrata ti ponujajo samo boljše. Vse dobro. :-*

Hvala za vse!  ;)

Offline bilka

• Mojster
« Reply #250 on: May 03, 2016, 10:27:41 AM »
jaz pa pomanjkanje depresije in žalosti :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #251 on: May 04, 2016, 05:56:03 AM »
NEKAJ DENARJA - nezadovoljstvo, previdnost, manjše vsote denarja :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #252 on: May 04, 2016, 07:29:41 AM »
Škoda, ampak ja...tudi take morajo bit  :blank:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #253 on: May 04, 2016, 01:22:32 PM »
Se sama bi se priskledila. :) In sicer dve vprasanjci:

1. Zdravje v tem letu: kej posebnga na vidiku, kej pazt, kako kaze z nosecnostjo?
2. Projekt na katerem delava: bova leto koncala s pozitivno vsoto? Bo dobicek?

Hvala ti!

Za zdravje se nič ne izpostavi. Glede nosečnosti se pojavi karta Poroke, ki nakazuje, da se vse odvija v željeno smer in da na poti ni nobenih ovir.  ;)
Leto bosta končala s pozitivno vsoto. Prav tako bosta imela dobiček.  :) Se pa znajo glede dobička pojaviti neke skrbi. Morda bosta kaj preveč zapravljala in karte pač to nakažejo kot skrb. Drugače pa vse lepo in prav. ;)

Ja kaksne lepe novice mi pa ti posiljas. Fino fino. :-) Hvala ti in sporocim!

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #254 on: May 05, 2016, 07:42:07 AM »
POTOVANJE - pot, potovanje, izlet, počitnice, premiki, selitev, uresničitev je na poti.
9ZK 656