Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #525 on: June 15, 2016, 10:21:20 AM »
That's amoooreeee.  ;D
9ZK 674

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #526 on: June 15, 2016, 11:46:13 AM »
Lepa karta  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #527 on: June 15, 2016, 12:07:28 PM »
Pa nobenemu povedat glede na astrološko karto  :laugh:

Oujeeeeee!  8)

Pa pazite da ne zanosite glede na tarot hahahaha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #528 on: June 15, 2016, 02:55:29 PM »
Me je tak sexy tip postregel v kafiču, da bi mu najraje naročila kavo s sexom ali pa njega s smetano.  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #529 on: June 15, 2016, 03:18:14 PM »
Me je tak sexy tip postregel v kafiču, da bi mu najraje naročila kavo s sexom ali pa njega s smetano.  :laugh:

;D ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #530 on: June 15, 2016, 04:02:25 PM »

:laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #531 on: June 15, 2016, 06:14:13 PM »
Žarek, kaj si jedel?  :o
Pride mož domov in mi razloži situacijo.
Kot da bi tvoj odgovor bral.
Skratka, zabil si žebljico tako globoki, da je nobene kombinirke ven ne potegnejo.
Hvala!  :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #532 on: June 15, 2016, 09:41:25 PM »
Žarek, kaj si jedel?  :o
Pride mož domov in mi razloži situacijo.
Kot da bi tvoj odgovor bral.
Skratka, zabil si žebljico tako globoki, da je nobene kombinirke ven ne potegnejo.
Hvala!  :)
Hehe Pika ;D
Želim, da se mu tole izteče po njegovih načrtih, željah, v njegovo najvišje dobro in da mu uspe. Resnično se bo potrudil. Vse dobro. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #533 on: June 15, 2016, 09:42:36 PM »

:laugh: :laugh: 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #534 on: June 15, 2016, 09:45:38 PM »
Hej Žarek...ena poslovna zadeva/projekt je odplaval po vodi, pa me zanima kako kaže kaj naprej glede tega projekta.
Tenkju  ;D

Prehitro je šlo vse skupaj, zato je prišlo do tega, projekt ni bil po želenih kriterijih. Vse skupaj je zastalo in začeli boste znova, kar pa bo potekalo pod večjim pritiskom kot trenutno. Pri tem projektu lahko prične zmanjkovati kapitala ali pa ga je že zmanjkalo, cilji so še vedno veliki, zato bo potrebno začeti na začetku, stvari dobro premisliti. Pojaviti se znajo nestrinjanja, ampak če se boste organizirali boste projekt izpeljali... :)
...v nulo Žarek, kaj naj rečem.
Hvala ti za vpogled in nasmešek, ker še ni vse izgubljeno.
Bomo šli od začetka  ;D
Hvala ti :-*

Super, kar pogumno naprej. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #535 on: June 16, 2016, 08:27:25 AM »
Žarek,
hvala za lepe želje.  :-*

Upam, da si danes spet tisto jedel.
Prosim za en vpogled.
Na terenu 1 se dogajajo (meni) čudne stvari. Ne vem, ali si domišljam ali se moram res pripraviti na kaj, kar mi ne bo všeč.
Prosim za vpogled glede nadaljevanja dogodkov. Bo prišlo do kakih sprememb? Kakšne bodo te spremembe? Na kakšen način bodo vplivale name?
Hvala ti za odgovor!  :)

Offline Biba12

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #536 on: June 16, 2016, 11:44:50 AM »
Hvala 😊
Bom si nabavila, to je že v planu ampak naslednji mesec, ta mi finančno ne bo šlo, če mi uspe en velik življenski projekt-selitev :)

Bi imela tudi jaz vprašanje, če lahko Žarek pogledaš :)
In itak..ljubezen. Malo sem že sita te situacije, mi povzroča že nemir. :)
Mi lahko prosim pogledaš kaj mi kažebna ljubezenskem področju? Bo kaj to poletje? V mislim imam dva določena 😄😄 z enim je nekaj že bilo ampak se je zaključilo, mi pa ne da miru čeprav sem na nek način že obupala. Ampak mi ne da mira njegovo obnašanje in nimam lih občutka, da je to zakljičenota drugi pa, vse je še sveže. Morala bi ga sicer bolj spoznat, da bi vedela kaj točno mi predstavlja.
No, to me zanima..kaj kaže za ta dva.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Hvala 😊

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #537 on: June 16, 2016, 01:37:06 PM »
Hvala 😊
Bom si nabavila, to je že v planu ampak naslednji mesec, ta mi finančno ne bo šlo, če mi uspe en velik življenski projekt-selitev :)

Bi imela tudi jaz vprašanje, če lahko Žarek pogledaš :)
In itak..ljubezen. Malo sem že sita te situacije, mi povzroča že nemir. :)
Mi lahko prosim pogledaš kaj mi kažebna ljubezenskem področju? Bo kaj to poletje? V mislim imam dva določena 😄😄 z enim je nekaj že bilo ampak se je zaključilo, mi pa ne da miru čeprav sem na nek način že obupala. Ampak mi ne da mira njegovo obnašanje in nimam lih občutka, da je to zakljičenota drugi pa, vse je še sveže. Morala bi ga sicer bolj spoznat, da bi vedela kaj točno mi predstavlja.
No, to me zanima..kaj kaže za ta dva.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Hvala 😊

Če se učiš karte bi lahko sama napisala, katere karte si izvlekla in bi ti jih morda katera poskusila pojasniti.
Sem sicer pogledal vprašanji in to je moje mnenje iz kart. :)

Prvi odnos je nekaj kar je prišlo in šlo, prisotnih nobenih čustev ali zaupanja, izgleda nekaj na hitro. Situacija je zaključena iz njegove strani, iz tvoje strani bo zaključena kmalu.

Drugi odnos nič kaj drugačen, pričakuješ neke informacije, ampak on ni osredotočen na ta odnos, niti ne gleda na ta odnos tako kot ti, ampak če je odnos še svež se bo nadaljeval. Najprej moraš vedeti, kaj si sploh želiš, ker ne v enem in ne v drugem odnosu iz tvoje strani ni čustev in ti se nasplošno težko odločaš. Iz tega odnosa zelo težko, da bo kakšna zveza. Morda prijateljstvo, ampak po kartah gresta vidva vsak svojo pot.

Moška oseba pride v osmih mesecih, lahko torej že poleti in potem se kaže lep odnos, ki te bo osrečeval. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Biba12

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #538 on: June 16, 2016, 01:59:34 PM »
Hvala :)

Ja, kar se mene tiče. S tem prvim nisva bila skupaj ampak je bilo nekaj. In sem ga imela rada. Samo toliko časa je že od tega, da sem šla dalje čeprav ne še povsem. Sploh spomini..kaj bi lahko bilo, če bi bila drugačna do njega. Slaba vest, obžalovanje. Lepo sem se imela.
Ta drugi, je še čisto novo. Zato pa niti ne vem še. Pač..všeč mi je ampak ne poznam ga še tako dobro, da bi lahko vedela..kako bo vnaprej. Pri meni je itak tako, da čim nekoga malo boljše spoznam, me mine. Ampak tu nekako ne pride do prilike. Služba, preveč sveže, da bi jaz ga kontaktirala, ni poguma. No, ta vikend delava skupaj pa bom vedela več :)
Se pa res težko odločim oz imam ful dvoma vase. Dva otroka imam, mlada sem in nekako nimam več upanja, da bi me kdo hotel. Poleg tega vem kaj hočem in kaj ne in težko je. Mislim, da moram najprej sprement pogled na to ampak ne gre. In me že pošteno obremenjuje.

Sem si pa seveda tudi sama pogledala v karte :)
Načeloma so lepe za oba. Vsaj po moje :)
Včeraj sem gledala spet, sem v projektu selitev od bivšega moža. Vem, da to prvega moti. Da sem tu. Pa sem vprašala, če bo najin odnos napredoval po selitvi. Karta ljubezen.

Za tega drugega sem vprašala kaj želi od mene ( to je bilo preden sem prebrala vse teme tukaj gor in sem obrnila 4 karte) :žalost, sporočilo, zvestoba, ljubezen.
Spraševala sem še druge stvari v povezavi z njim oz nama in večkrat je bila karta sreče.
In imela sem še otvoritev 2 po načinu s spletne strani ciganskekarte :
Ena (pozitivna stran situacije): hrepenenje
Dva (negativna stran): upanje
Tri (kako vidi situacijo psraševalec): sovražnik
Štiri (kaj se bo zgodilo na kratek rok): darilo
Pet ( kaj se bo zgodilo na dolgi rok): sreča
Vprašanje je bilo, če bova skupaj.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #539 on: June 16, 2016, 02:44:21 PM »
Kot je Gloria svetovala si nabavi knjigo, ker to je osnova. Notri je vse lepo razloženo. Da karte enkrat razumeš rabiš kar nekaj časa in knjigo za začetek. Morda ti katera druga razloži o kartah, ki si jih odprla, ker meni se res ne da. Ampak drugače pa knjiga, knjiga in še enkrat knjiga. To je osnova. :)

Priporočam to knjigo:
http://www.emka.si/kako-vedezujemo-iz-ciganskih-kart-plus-karte/PR/160256
« Last Edit: June 16, 2016, 02:47:18 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆