Hvala

Ja, kar se mene tiče. S tem prvim nisva bila skupaj ampak je bilo nekaj. In sem ga imela rada. Samo toliko časa je že od tega, da sem šla dalje čeprav ne še povsem. Sploh spomini..kaj bi lahko bilo, če bi bila drugačna do njega. Slaba vest, obžalovanje. Lepo sem se imela.
Ta drugi, je še čisto novo. Zato pa niti ne vem še. Pač..všeč mi je ampak ne poznam ga še tako dobro, da bi lahko vedela..kako bo vnaprej. Pri meni je itak tako, da čim nekoga malo boljše spoznam, me mine. Ampak tu nekako ne pride do prilike. Služba, preveč sveže, da bi jaz ga kontaktirala, ni poguma. No, ta vikend delava skupaj pa bom vedela več

Se pa res težko odločim oz imam ful dvoma vase. Dva otroka imam, mlada sem in nekako nimam več upanja, da bi me kdo hotel. Poleg tega vem kaj hočem in kaj ne in težko je. Mislim, da moram najprej sprement pogled na to ampak ne gre. In me že pošteno obremenjuje.
Sem si pa seveda tudi sama pogledala v karte

Načeloma so lepe za oba. Vsaj po moje

Včeraj sem gledala spet, sem v projektu selitev od bivšega moža. Vem, da to prvega moti. Da sem tu. Pa sem vprašala, če bo najin odnos napredoval po selitvi. Karta ljubezen.
Za tega drugega sem vprašala kaj želi od mene ( to je bilo preden sem prebrala vse teme tukaj gor in sem obrnila 4 karte) :žalost, sporočilo, zvestoba, ljubezen.
Spraševala sem še druge stvari v povezavi z njim oz nama in večkrat je bila karta sreče.
In imela sem še otvoritev 2 po načinu s spletne strani ciganskekarte :
Ena (pozitivna stran situacije): hrepenenje
Dva (negativna stran): upanje
Tri (kako vidi situacijo psraševalec): sovražnik
Štiri (kaj se bo zgodilo na kratek rok): darilo
Pet ( kaj se bo zgodilo na dolgi rok): sreča
Vprašanje je bilo, če bova skupaj.