Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #540 on: June 16, 2016, 02:51:40 PM »
Glorija, Žarek, hvala, ker pohvalita mojo knjigo  :-*

Biba

Za začetnika vlečeš preveč kart.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #541 on: June 16, 2016, 03:00:11 PM »
Ja, meni je ta knjiga res pojasnila vse o cigankah in mi je zelo všeč. Notri je napisano ogromno, potem pa sčasoma iz izkušenj še sam kaj dodaš in je to to. :)

Na začetku sigurno bi se moglo vlečti po eno karto, ampak če si Biba prebrala vse teme o cigankah, kot si rekla, potem bi to že moralo biti jasno. Počasi in če boš imela voljo boš spoznala te karte. Ampak za začetek si kupi to knjigo, ker je daleč najboljša. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #542 on: June 16, 2016, 03:45:24 PM »
Žarku sem presedla.  ::)

Offline Biba12

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #543 on: June 16, 2016, 03:52:09 PM »
Knjigo bom nabavila :)

Ja, zdaj vem, da se vleče samo eno karto. Sam preden sem naletela na ta forum, sem gledala po youtubu posnetke in druge forume pa spletne strani in vsepovsod jih je več. Pa moja mam jih je tudi več. Zato se zdaj načeloma držim samo ene oz se bolj preizkišan s karto za dan :) danes se je odprla vdovec. Bomo videli kako bo :)

Drugače, sem pa tudi za tale odnos z drugim poskusila z samp eno in je prišla karta: sreča.

Žarek, če si od volje, se ti da pogledat še kako kaže glede te selitve? Bojim se kako mi bo finančno zneslo, kako se bom sploh znašla, nimam niti avta.  A bibši je vedno bolj nasilen in vem, da moram to naredit.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #544 on: June 16, 2016, 08:01:37 PM »
Hvala :)

Ja, kar se mene tiče. S tem prvim nisva bila skupaj ampak je bilo nekaj. In sem ga imela rada. Samo toliko časa je že od tega, da sem šla dalje čeprav ne še povsem. Sploh spomini..kaj bi lahko bilo, če bi bila drugačna do njega. Slaba vest, obžalovanje. Lepo sem se imela.
Ta drugi, je še čisto novo. Zato pa niti ne vem še. Pač..všeč mi je ampak ne poznam ga še tako dobro, da bi lahko vedela..kako bo vnaprej. Pri meni je itak tako, da čim nekoga malo boljše spoznam, me mine. Ampak tu nekako ne pride do prilike. Služba, preveč sveže, da bi jaz ga kontaktirala, ni poguma. No, ta vikend delava skupaj pa bom vedela več :)
Se pa res težko odločim oz imam ful dvoma vase. Dva otroka imam, mlada sem in nekako nimam več upanja, da bi me kdo hotel. Poleg tega vem kaj hočem in kaj ne in težko je. Mislim, da moram najprej sprement pogled na to ampak ne gre. In me že pošteno obremenjuje.

Sem si pa seveda tudi sama pogledala v karte :)
Načeloma so lepe za oba. Vsaj po moje :)
Včeraj sem gledala spet, sem v projektu selitev od bivšega moža. Vem, da to prvega moti. Da sem tu. Pa sem vprašala, če bo najin odnos napredoval po selitvi. Karta ljubezen.

Za tega drugega sem vprašala kaj želi od mene ( to je bilo preden sem prebrala vse teme tukaj gor in sem obrnila 4 karte) :žalost, sporočilo, zvestoba, ljubezen.
Spraševala sem še druge stvari v povezavi z njim oz nama in večkrat je bila karta sreče.
In imela sem še otvoritev 2 po načinu s spletne strani ciganskekarte :
Ena (pozitivna stran situacije): hrepenenje
Dva (negativna stran): upanje
Tri (kako vidi situacijo psraševalec): sovražnik
Štiri (kaj se bo zgodilo na kratek rok): darilo
Pet ( kaj se bo zgodilo na dolgi rok): sreča
Vprašanje je bilo, če bova skupaj.

Biba imam dva otroka od prej in novo leto in pol staro vezo. Nimam avta, še izpita ne in v kratkem se selim. Prvi del je, da ti dam upanje, drugi pa da se malo nasmeješ koliko podobnosti sem našla v enem samem tvojem zapisu  ;) ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #545 on: June 16, 2016, 08:43:33 PM »
Žarku sem presedla.  ::)

:laugh: Haha Pika, ti si komik. :P 8) Če imaš vprašanja kar izvoli. Glede "ne da se mi" je bilo mišljeno, da se mi ne da nekoga učiti karte, ker res vse piše v knjigi in na netu in niti nimam časa, da bi si kaj takšnega privoščil. Zato sem tudi napisal odgovor v to smer, ampak smo ga torej različno dojeli. ;)

Biba, odgovorim, ko bom pri kartah. To bo verjetno jutri, nič pa ne obljubim.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #546 on: June 16, 2016, 09:03:22 PM »
Žarek,
hvala za lepe želje.  :-*

Upam, da si danes spet tisto jedel.
Prosim za en vpogled.
Na terenu 1 se dogajajo (meni) čudne stvari. Ne vem, ali si domišljam ali se moram res pripraviti na kaj, kar mi ne bo všeč.
Prosim za vpogled glede nadaljevanja dogodkov. Bo prišlo do kakih sprememb? Kakšne bodo te spremembe? Na kakšen način bodo vplivale name?
Hvala ti za odgovor!  :)

Žarek me je spregledal. ::)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #547 on: June 16, 2016, 09:38:47 PM »
Žarek,

Prosim za en vpogled.
Na terenu 1 se dogajajo (meni) čudne stvari. Ne vem, ali si domišljam ali se moram res pripraviti na kaj, kar mi ne bo všeč.
Prosim za vpogled glede nadaljevanja dogodkov. Bo prišlo do kakih sprememb? Kakšne bodo te spremembe? Na kakšen način bodo vplivale name?

Pa res sem te spregledal. ;) Bolj na brzaka pogledam forume, ker sem s časom bolj tako tako.
Vidijo se novosti, ki jih pa ti ne sprejemaš dobro. Vse to te je zmedlo in zdaj ne veš, kako bi se odločila. Verjetno so tudi cilji dokaj visoki. Vidijo se torej manjše težave, lahko tudi finančni primanjkljaj, ampak ja, potrebna bo neka organizacija in razjasnitev situacije, ker tole v bližnji prihodnosti izgleda bolj v nizki brzini in mislim, da zaradi okoliščin ne boš zmogla prestaviti v višjo brzino, pa boš zato zabremzala, kolikor se bo le dalo. Pri tem ne boš nobenega povozila, kajti drugi bodo gledali vstran. Pojaviti se znajo tudi nestrinjanja, tako da pri tej situaciji ti priporočam čim več informiranja, ker če ne bo boš tudi bremzo zažgala. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #548 on: June 16, 2016, 09:39:25 PM »
Še dobro, da si naredila citat, ker drugače bi popolnoma tole spregledal. Veš za drugič. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #549 on: June 16, 2016, 09:44:20 PM »
Knjigo bom nabavila :)

Ja, zdaj vem, da se vleče samo eno karto. Sam preden sem naletela na ta forum, sem gledala po youtubu posnetke in druge forume pa spletne strani in vsepovsod jih je več. Pa moja mam jih je tudi več. Zato se zdaj načeloma držim samo ene oz se bolj preizkišan s karto za dan :) danes se je odprla vdovec. Bomo videli kako bo :)

Drugače, sem pa tudi za tale odnos z drugim poskusila z samp eno in je prišla karta: sreča.

Žarek, če si od volje, se ti da pogledat še kako kaže glede te selitve? Bojim se kako mi bo finančno zneslo, kako se bom sploh znašla, nimam niti avta.  A bibši je vedno bolj nasilen in vem, da moram to naredit.

Karte nakažejo, da se boš preselila, finančno bi kasneje znal biti manjši primanjkljaj. Malo boš zmedena, vse bo očitno potekalo bolj na hitro. Tako da to je v bistvu to. Ne bo ravno enostavno, ampak karte kažejo, da se bo izšlo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #550 on: June 17, 2016, 02:59:45 AM »
Žarek,

Prosim za en vpogled.

Pa res sem te spregledal. ;) Bolj na brzaka pogledam forume, ker sem s časom bolj tako tako.
Vidijo se novosti, ki jih pa ti ne sprejemaš dobro. Vse to te je zmedlo in zdaj ne veš, kako bi se odločila. Verjetno so tudi cilji dokaj visoki. Vidijo se torej manjše težave, lahko tudi finančni primanjkljaj, ampak ja, potrebna bo neka organizacija in razjasnitev situacije, ker tole v bližnji prihodnosti izgleda bolj v nizki brzini in mislim, da zaradi okoliščin ne boš zmogla prestaviti v višjo brzino, pa boš zato zabremzala, kolikor se bo le dalo. Pri tem ne boš nobenega povozila, kajti drugi bodo gledali vstran. Pojaviti se znajo tudi nestrinjanja, tako da pri tej situaciji ti priporočam čim več informiranja, ker če ne bo boš tudi bremzo zažgala. :) :)

Uf Žarek. Torej bom bremzala.
Še podvprašanje bi prosila, potem dam mir.
Me nameravajo obdržat?
Tole stran gledanje drugih in finančni primanjkljaj mi malo smrdi.
Hvala! :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #551 on: June 17, 2016, 08:22:20 AM »
OTROK - nov začetek, nosečnost, naivnost, še v povojih, neizkušenost, novi začetki, skrb za nekoga.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #552 on: June 17, 2016, 09:37:30 AM »
Ta mi je tudi všeč.  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #553 on: June 17, 2016, 09:38:43 AM »
 :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #554 on: June 17, 2016, 09:20:08 PM »
Žarek,

Prosim za en vpogled.

Uf Žarek. Torej bom bremzala.
Še podvprašanje bi prosila, potem dam mir.
Me nameravajo obdržat?
Tole stran gledanje drugih in finančni primanjkljaj mi malo smrdi.
Hvala! :)

Ne skrbi, Pika. Ti boš vse rešila. Ne dobesedno vzeti vsega, ker mi to ni všeč. ;) Bodo nesoglasja, ampak ti boš na koncu vse rešila.
Brez dvoma ostaneš pri njih. Odlične karte so padle. Ti jim veliko pomeniš, a veš. Tako da vse good.  ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆