Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #585 on: June 22, 2016, 09:10:25 AM »

Poročam. Razplet ni bil pozitiven.

Hvala za feedback, če ne ravno pozitiven... ::)

Tole je bila samo časovna dezinformacija. Sicer so pa karte videle prav .... samo v času se je nekaj zataknilo
Torej kar še ni, še bo - če je bilo tako napovedano
 :)

Hvala Tea, se strinjam. :) Na dolgi rok bo v tej situaciji uspeh, kajti karte so tako nakazovale. Lahko, da je s trenutnim neuspehom povezana "skrivnost", ki sem jo omenil. Kljub trenutnemu neuspehu in zaključku situacije, menim, da se situacija nadaljuje v neki drugi luči in bo na koncu prinesla pozitivne zaključke, ki morda na prvi pogled ne bodo tako očitni in povezljivi s to situacijo in boš zadevo povezala šele kasneje.  :) :)

Tako je. Sicer kart nisem videla, vendar pa sem začutila skozi vajino komunikacijo.
Včasih se zgodi da smo časovno dezinformirani, pa velik dejavnik je tudi, ko na vsak način nekaj želimo, pa čas še ni zrel.
Takrat ne gre za materializacijo, ampak za zatikanje v času in prostoru.

Sem v svoji praksi imela nekaj takih primerov. Ko je stranka že pozabila in smo se s tem nehali ukvarjat, se je pa zgodilo .......
Kot voda, ki jo nikakor ne moreš ujeti v pest. Bolj ko si želiš in bolj ko stiskaš, bolj polzi med prsti .......

Jah, saj vem. Pridejo dnevi, ko pač enostavno odpovem in zaidem v neko negativo, ali kako bi človek temu rekel. Najtežje je enostavno pozabiti na vse skupaj in iti s tokom.

Razumljivo glede na tvoje aspekte. Pobož in velik objem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #586 on: June 22, 2016, 09:24:56 AM »
Hvala, :-* Tea.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #587 on: June 22, 2016, 10:49:29 PM »
Žarek,
lahko pogledaš - me septembra že čaka nova služba ali še ne bom menjala?  in na sploh, kako kaže na splošno do konca leta?

Septembra si še na tem delovnem mestu, na poslovnem področju zamenjava službe, finančno bo šlo super, odnosi bodo tudi super. Dobre karte, vse se bo odvijalo po tvojih načrtih, nič kaj ne izstopa. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #588 on: June 23, 2016, 07:19:43 AM »
MISLEC - premišljevanje, načrtovanje, neodločnost :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #589 on: June 23, 2016, 07:23:37 AM »
Hvala Žarek

Sem se prav nasmehnila zdajle. Moja dvojčkasta in tvoja bi ali ne bi - ja malo sem res .............
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #590 on: June 23, 2016, 11:54:04 AM »
Hehe ;D ja prav zanimive karte so padle  :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #591 on: June 23, 2016, 03:12:57 PM »
Žarek, pred časom sem te spraševala, kako bo s službo in glede ljubezni... Takrat sem bila čisto raztresena zaradi nekih čudnih informacij in tudi pravil si, da so tudi karte raztresene  ;D oz. nekako tako je bilo...

Da poročam.. Ciganke so pravile, da mi ne bodo podaljšali službe. Baje da mi jo bodo, to sem danes zvedela... Po  eni strani sem vesela, ker bo delo in denar, po drugi, pa ne.
Glede ljubezni so se pa stvari tudi malo premaknile.

Nekako ugotavljam, da ni prav, da sprašujem za vpoglede, kadar sem čisto raztresena oz. zjeb***  :laugh:   

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #592 on: June 23, 2016, 07:14:52 PM »
hannah, ne skrbi glede postavljanja vprašanj. Postavi pač, ko postaviš. ;)
Službo ti kar naj podaljšajo, mislim, da je to še najboljša rešitev. Če pa bo sila pa boš kasneje kaj drugo poiskala. V ljubezni pa kar tako naprej. ;)
Če boš kaj potrebovala pa kar napiši.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #593 on: June 24, 2016, 08:05:04 AM »
SODNIK - odločitev, komunikacija, izbira :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #594 on: June 24, 2016, 08:53:04 AM »
A se lahko jaz spet zagrebem?  :D
Zanima me nek odnos oz. naveza. Bo še lahko kaj od te naveze ali sem dolgoročno zasrala vse možnosti?

A lahko še eno vprašanje?  :D
En drug odnos. Se bo ohranila naveza in kakšna bo ta naveza?

Me še cel kup odnosov in navez zanima pa bom postopoma spraševala, da ne bo preveč naenkrat.
Hvala!  :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #595 on: June 24, 2016, 09:08:53 AM »
Žarek, hvala :)
Pika, tvoje objave na forumu so pa zmer tako simpatično smešne  ;D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #596 on: June 24, 2016, 10:07:17 AM »
Zanima me nek odnos oz. naveza. Bo še lahko kaj od te naveze ali sem dolgoročno zasrala vse možnosti?

Me še cel kup odnosov in navez zanima pa bom postopoma spraševala, da ne bo preveč naenkrat.

V prvem odnosu te je oseba povabila oziroma te bo povabila na neko srečanje.  Zdi se skrivnosten, ampak je iskren in te ne želi prizadeti. Kljub temu je očitno nedostopen in je tudi po karakterju bolj mirna oseba. S tabo mu je v redu, vendar med vama dvema ni komunikacije, ker sta oddaljena v vsakem pomenu besede. Možno je (poslovno) srečanje, ampak ta odnos na žalost ne bo napredoval v nekaj več. :)

Drugi odnos je bolj kompliciran in te skrbi ter obremenjuje, saj v odnosu vladajo težave in to v pravem pomenu besede. Želiš si komunikacije s to osebo, ampak moraš razmisliti, kaj želiš s tem doseči. Oseba izgleda nedostopna in se ne da kar tako. Zna biti sicer dobra in pametna, ampak bi rekel, da mora ta oseba imeti vedno zadnjo besedo. Menim, da si želiš ta odnos spraviti na normalni nivo, kar pa ti sčasoma lahko uspe. Možno je, da gre za poslovni odnos. :)

Lahko postaviš vprašanja in bom odgovoril, ko bom pač pri kartah. ;) Lahko postaviš tudi dodatna vprašanja glede na odgovore.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #597 on: June 24, 2016, 10:19:12 AM »
Žarek, a lahko prosim za finance - do vključno naslednjega leta, kar sem si zastavila - kako bom izpeljala?
« Last Edit: June 24, 2016, 12:23:33 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #598 on: June 24, 2016, 10:41:12 AM »

V prvem odnosu te je oseba povabila oziroma te bo povabila na neko srečanje.  Zdi se skrivnosten, ampak je iskren in te ne želi prizadeti. Kljub temu je očitno nedostopen in je tudi po karakterju bolj mirna oseba. S tabo mu je v redu, vendar med vama dvema ni komunikacije, ker sta oddaljena v vsakem pomenu besede. Možno je (poslovno) srečanje, ampak ta odnos na žalost ne bo napredoval v nekaj več. :)

Drugi odnos je bolj kompliciran in te skrbi ter obremenjuje, saj v odnosu vladajo težave in to v pravem pomenu besede. Želiš si komunikacije s to osebo, ampak moraš razmisliti, kaj želiš s tem doseči. Oseba izgleda nedostopna in se ne da kar tako. Zna biti sicer dobra in pametna, ampak bi rekel, da mora ta oseba imeti vedno zadnjo besedo. Menim, da si želiš ta odnos spraviti na normalni nivo, kar pa ti sčasoma lahko uspe. Možno je, da gre za poslovni odnos. :)

Lahko postaviš vprašanja in bom odgovoril, ko bom pač pri kartah. ;) Lahko postaviš tudi dodatna vprašanja glede na odgovore.

Hvala, Žarek.
Ti dam kar feedback.
Glede prve... itak mi ni v interesu, da bi napredovalo v "kaj več", tako da nič "na žalost". :) Mi je do poslovne naveze in do prijateljstva. Ja, si prav razbral, da je ta oseba bolj mirnega oz. vase zaprtega značaja in se ne počuti z vsakim človekom prav sproščeno. Ob meni se počuti dobro. Oseba me je že povabila na srečanje, na katerega me pa ni bilo. Komunikacije trenutno ni, ker sem bila neodzivna.

Drugi odnos me ne obremenjuje, oseba je zelo dostopna in celo zelo vztrajna v komunikaciji. Jaz si želim prijateljske in/ali poslovne naveze. Kar se tiče ugotovitve, da želi imeti vedno "ta zadnjo", bi znalo držati. No zdaj je že dolgo nima in mogoče ji to dela težave, meni jih ne. :) Da se ne da kar tako, je tudi res.
Kot sem že rekla, jaz kakih hudih težav v tem odnosu nimam, mogoče jih ima pa ta oseba in se je to pokazalo.

Hvala ti! :-*

Bom pa res še podvprašanja postavila.
Prva oseba: bi lahko poslovno sodelovala z njo? Šla v skupni projekt, na primer? Predvidevam, da je individualist, ampak vseeno vprašam.
Druga oseba: kaj bi se zgodilo v primeru zadnje besede te osebe? (blesavo vprašanje, ampak reeeeeeees me zanima)

Hvala! :-*
« Last Edit: June 24, 2016, 11:08:11 AM by Pika »

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #599 on: June 24, 2016, 10:50:17 AM »
Se bom postavila v vrsto.
Tako na splošno me zanima, kaj mi sporoča duša?  :D