PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Me veseli. Za obdobje enega meseca sem pa potegnila Kralja mečev. Bo šlo, le moral boš zavzeti intelektualen, racionalen pristop k stvari.
Quote from: Maja on June 27, 2016, 12:38:42 PMMe veseli. Za obdobje enega meseca sem pa potegnila Kralja mečev. Bo šlo, le moral boš zavzeti intelektualen, racionalen pristop k stvari.Kar primerna karta, zanimivo. Hvala ti, sem zadovoljen z odgovorom. Šele zdaj sem opazil, da sem vprašanje postavil v napačno temo. Če boš pri volji in času, kako pa se to kaže v obdobju prihodnjih treh mesecev? Lahko kar z eno karto.
Quote from: Žarek on June 27, 2016, 12:42:07 PMQuote from: Maja on June 27, 2016, 12:38:42 PMMe veseli. Za obdobje enega meseca sem pa potegnila Kralja mečev. Bo šlo, le moral boš zavzeti intelektualen, racionalen pristop k stvari.Kar primerna karta, zanimivo. Hvala ti, sem zadovoljen z odgovorom. Šele zdaj sem opazil, da sem vprašanje postavil v napačno temo. Če boš pri volji in času, kako pa se to kaže v obdobju prihodnjih treh mesecev? Lahko kar z eno karto. Visoka svečenica. V tem obdobju, bi rekla, da boš stvar začel globalno razumet in jo boš s časom tudi intuitivno začutil, lahko boš razrahljal to Kraljevo hladnost in racionalnost, kar ti bo pomagalo pri napredku.
Se bom delala, da nisem prebrala tega.