Author Topic: Nadangel Gabriel  (Read 36122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Nadangel Gabriel
« Reply #30 on: January 07, 2009, 09:12:51 PM »
V imenu celega "angelskega razreda" r1ta hvala za lepe želje, vračamo tudi tebi. Lepo da si spet tukaj med nami.

V življenju vstopamo in sestopamo na mnoge vlake, včasih se peljemo kako postajo premalo, pa moramo potem do konca peš, včasih se že temni in sestopimo kako postajo prepozno, pa gremo malo nazaj, da spet najdemo pravo pot.

Ne sekiraj se pretirano zaradi tega, je že moralo biti tako, da je tisti vlak odpeljal brez tebe. Saj prihajajo novi, če se boš želela vsesti nanje.
Zadnjega vlaka pa nikoli ne zamudimo, če pa že, potem pa prej ali slej pripelje mimo kak avtobus, če ga rabimo.  ::)

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #31 on: January 26, 2009, 01:43:53 PM »

Lep pozdrav spet vsem. :-*
Danes sem spet nekaj novega doživela. Ko sem brskala po straneh na S.S, sem naletela na link , povezan z Angeli. Nimam pojma pravzaprav kje točno je bil ta link,  ::) samo vem da tukaj na S.S. No, ko sem (pravzaprav čisto brez razmišljanja) kliknila na ta link, se mi je odprla stran, kjer lahko izbereš nekaj kart in ....
Na slepo sem izbrala tri karte in evo presenečenja.  :o Ena od teh kart mi sporoča tole:

Archangel Gabrielle
"You have an important life purpose involving communication and the arts. Please don't allow insecurities to hold you back. I will help you."

Additional Message: "I am with you as one of your guardian angels. You may wonder why an archangel is with you. I help many people simultaneously, and you are among them. I help those whose life purpose is in the arts or communication. I will help you polish and trust in your natural talents. Then I will open doors for you to express those talents in a way that will help others."

"What I need from you in return is honesty and cooperation. Tell me about your fears, your hopes, your confusion, your insecurities, and your dreams. Ask me to help you. And then, please walk through the doors of opportunity that I open for you. I am on your side completely! My function is to be your coach, and as such, I may prod you along. Please know that I am only pushing you because I know that you need a little boost from above."

A??? Kaj pravite na to. Nekaj mora pomeniti,  če se spomnite nekaj časa nazaj moj "kontakt" z Gabrielom, no sedaj pa tole.  :-\ Ne morem verjet, da bi blo kar neko naklučje brez pomena.  Zanimivo mi je tudi zato, ker imam dejansko nekaj daru za umetnost, predvsem slikanje in izdelovanje manjših okrasnih predmetov, pa tudi voščilnic mi gre dobro od rok. :)
Imejte lepo popoldne, tukaj se je pokazalo sončece, želim ga tudi vam   ang:  r1ta

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #32 on: January 28, 2009, 06:26:06 PM »
Pravzaprav se pa meni dogaja isto, r1ta. Zadnje čase ponavljam afirmacije, s katerimi se zahvaljujem angelom za pomoč, ki jo želim. Za pomoč sem si izbrala tudi arhangela Mihaela (poleg drugih), ki ga prosim za rezanje odvisnostnih vezi. In zadnje čase se mi spontano, ko mislim zaprosit za pomoč Mihaela, kar izgovori ime Gabrijel. Tolikokrat že, da sem šla prebrat o njemu. In glej, pomaga mi lahko ravno na področju, ki ga trenutno najbolj potrebujem...

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #33 on: January 29, 2009, 09:08:22 AM »
Na spodnji sliki so čudoviti verzi.  Pesem me je tako očarala, da sem jo (res zelo amaterski poskus ::)  prevedla in ekola. Upam da bo všeč tudi vam.

Angel Gabriel
Ne morem leteti
Ampak želim njegova krila.
Lahko svetim tudi v temi
Ampak hrepenim po  luči,
ki jo prinaša.
predajam se pesmi,
ki jo poje
Moj angel Gabriel.

Lahko ljubim
Ampak potrebujem njegovo srce
Sem močna tudi sama
Vendar od njega se nikoli nisem želela ločiti,
on je bil tam od vsega začetka
moj angel Gabriel.

Blagoslovljen dan ko je prišel,
Angelska krila so ga prinesla k meni,
Nebeško.

Lep dan vsem r1ta

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #34 on: February 06, 2009, 08:20:45 PM »
Kako je lep ...
9ZK 656

Offline samotar

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #35 on: February 07, 2009, 02:11:11 PM »
Kako je lep ...

Kaj, tale mišičnjak?
Ti si prava, veš kaj je dober moški!

Samotar

Offline Princes

• Mojster
« Reply #36 on: February 07, 2009, 08:03:57 PM »
Kako je lep ...

Kaj, tale mišičnjak?

Samotar

Dragi Samotar ang:,
vidim, da si res ranjena duša, ki išče tako ali drugačno pozornost. Na tem forumu smo ljudje, ki z veseljem pomagamo, če nekdo iskreno izrazi željo po pomoči. V tej rubriki "angelski svet" ni prostora za bilo kakšen cinizem, kriticizem, sprenevedanje, obsojanje....oziroma bilo kakšno negativno vibracijo.
K pisanju me je spodbudila ura oddaje tvojega posta. Veš, že skozi številke se vidi, kaj kdo misli...oz. kaj mu v tem trenutku angeli sporočajo. Trenutno ti sporočajo, da vsaj malo kontroliraj tvoje misli in jih navdihni z ljubeznijo. Vem, da misliš drugače, sicer ne bi bil tu.

Glej samotar, lahko si v zunanjem, resničnem, osebnem svetu osamljen, mogoče prizadet, mogoče so te nehote drugi ranili, ker ne prepoznajo tvoje nežne notranjosti, ki kliče po ljubezni, pozornosti ali samo bližini. Tu se lahko počutiš drugače, tu ne rabiš osamljenosti. Preprosto si v dobri, ljubeči družbi, ki te bo, če boš odprl dušo razumela in ti poskušala pomagati.

Angeli te vodijo in čuvajo ang:....zato kar pogumno, dobra duša, odpri srce ang:

Z ljubeznijo zate,
Princes
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline samotar

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #37 on: February 07, 2009, 08:43:02 PM »
Kako je lep ...

Kaj, tale mišičnjak?

Samotar

vidim, da si res ranjena duša, ki išče tako ali drugačno pozornost. Na tem forumu smo ljudje, ki z veseljem pomagamo, če nekdo iskreno izrazi željo po pomoči. V tej rubriki "angelski svet" ni prostora za bilo kakšen cinizem, kriticizem, sprenevedanje, obsojanje....oziroma bilo kakšno negativno vibracijo.
K pisanju me je spodbudila ura oddaje tvojega posta. Veš, že skozi številke se vidi, kaj kdo misli...oz. kaj mu v tem trenutku angeli sporočajo. Trenutno ti sporočajo, da vsaj malo kontroliraj tvoje misli in jih navdihni z ljubeznijo. Vem, da misliš drugače, sicer ne bi bil tu.

Glej samotar, lahko si v zunanjem, resničnem, osebnem svetu osamljen, mogoče prizadet, mogoče so te nehote drugi ranili, ker ne prepoznajo tvoje nežne notranjosti, ki kliče po ljubezni, pozornosti ali samo bližini. Tu se lahko počutiš drugače, tu ne rabiš osamljenosti. Preprosto si v dobri, ljubeči družbi, ki te bo, če boš odprl dušo razumela in ti poskušala pomagati.

Angeli te vodijo in čuvajo ang:....zato kar pogumno, dobra duša, odpri srce ang:

Z ljubeznijo zate,
Princes

Kaj tu se vsi samo ljubite, in korajžno se je treba dati nekomu čuvati!?
Kako se odpre duša? Preprosto sem v dobri družbi. To se pa neverjetno lepo sliši. Kje ste? Kolko vas je?
Kako veš kaj je negativna vibracija? In kdaj? Zakaj ljubezen zame? Kaj ne ljubiš svojega moškega? Ni mi do tvoje ljubezni?
Kaj, če so moje pozitivne in tvoje negativne, ki bi me rada odvrnile od nečasa lepega? Katere so prave? Veliko vprašanj si mi odprla?
Samotar

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: February 08, 2009, 12:09:29 PM »
Kako je lep ...

Kaj, tale mišičnjak?

Samotar

Z ljubeznijo zate,
Princes

Draga Princes, tole si zelo lepo napisala. A včasih je škoda vlagati energijo, kjer ni rezultatov.  ;)
Z ljubeznijo zate  :-* 
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #39 on: February 08, 2009, 12:33:23 PM »
Kako je lep ...

Kaj, tale mišičnjak?

Samotar

Z ljubeznijo zate,
Princes

Draga Princes, tole si zelo lepo napisala. A včasih je škoda vlagati energijo, kjer ni rezultatov.  ;)
Z ljubeznijo zate  :-* 

Hvala Neely :-*l
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151