Lep pozdrav spet vsem.

Danes sem spet nekaj novega doživela. Ko sem brskala po straneh na S.S, sem naletela na link , povezan z Angeli. Nimam pojma pravzaprav kje točno je bil ta link,

samo vem da tukaj na S.S. No, ko sem (pravzaprav čisto brez razmišljanja) kliknila na ta link, se mi je odprla stran, kjer lahko izbereš nekaj kart in ....
Na slepo sem izbrala tri karte in evo presenečenja.

Ena od teh kart mi sporoča tole:
Archangel Gabrielle"You have an important life purpose involving communication and the arts. Please don't allow insecurities to hold you back. I will help you."
Additional Message: "I am with you as one of your guardian angels. You may wonder why an archangel is with you. I help many people simultaneously, and you are among them. I help those whose life purpose is in the arts or communication. I will help you polish and trust in your natural talents. Then I will open doors for you to express those talents in a way that will help others."
"What I need from you in return is honesty and cooperation. Tell me about your fears, your hopes, your confusion, your insecurities, and your dreams. Ask me to help you. And then, please walk through the doors of opportunity that I open for you. I am on your side completely! My function is to be your coach, and as such, I may prod you along. Please know that I am only pushing you because I know that you need a little boost from above."
A??? Kaj pravite na to. Nekaj mora pomeniti, če se spomnite nekaj časa nazaj moj "kontakt" z Gabrielom, no sedaj pa tole.

Ne morem verjet, da bi blo kar neko naklučje brez pomena. Zanimivo mi je tudi zato, ker imam dejansko nekaj daru za umetnost, predvsem slikanje in izdelovanje manjših okrasnih predmetov, pa tudi voščilnic mi gre dobro od rok.

Imejte lepo popoldne, tukaj se je pokazalo sončece, želim ga tudi vam

r1ta