IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
a sem vreden sladkega greha
hehe jaz sem že tako daleč nazaj vprašala, ti lepo pesmico napisala...pol pa si odjadral in pozabil name so odgovori že sami prišli
Quote from: taja6 on August 18, 2008, 11:38:15 AMhehe jaz sem že tako daleč nazaj vprašala, ti lepo pesmico napisala...pol pa si odjadral in pozabil name so odgovori že sami prišli Res sn malo kasno odgovoru odgovor so pa v starem stu- Upam pa da se ti je odvilo v tvoje dobro. pa čeprev si si drugače zamišljala.
No bom pa jaz vprašala, izpiti bodo šli?
O, Bik7!Fajn, da imaš nove fižolčke....torej, nova energija....jaz sem res zamenjala službo v začetku meseca, zaenkrat pa se še nič ne kaže, kako bo. Lahko povedo fižolčki? So še kake nove možnosti do konca leta?Hvala in uživaj lepe dneve, Kasandra
Quote from: kasandra on August 18, 2008, 11:59:50 AMO, Bik7!Fajn, da imaš nove fižolčke....torej, nova energija....jaz sem res zamenjala službo v začetku meseca, zaenkrat pa se še nič ne kaže, kako bo. Lahko povedo fižolčki? So še kake nove možnosti do konca leta?Hvala in uživaj lepe dneve, Kasandra Kar srčno si si želelato si dobilazdej pa vseeno počasi pripravi seker šele začetek jekasneje pa maš obilo sreče.bik7
Quote from: bik7 on August 19, 2008, 09:20:32 AMQuote from: kasandra on August 18, 2008, 11:59:50 AMO, Bik7!Fajn, da imaš nove fižolčke....torej, nova energija....jaz sem res zamenjala službo v začetku meseca, zaenkrat pa se še nič ne kaže, kako bo. Lahko povedo fižolčki? So še kake nove možnosti do konca leta?Hvala in uživaj lepe dneve, Kasandra Kar srčno si si želelato si dobilazdej pa vseeno počasi pripravi seker šele začetek jekasneje pa maš obilo sreče.bik7O, hvala tebi in fižolčkom! Samo nek tak občutek me navdaja, da tu ne bom dolgo. Premalo adrenalina....A fižolčki so povedali, da ostanem tukaj, če prav razumem. Ali...?Lepo se imej, K
a bo treba sexat?,bom zato postal svetnik?