IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
O, hvala Bik7!Samo ne razumem najbolje poti, ki se bodo reševale v biznisu....? Ja, uf s tem ljubimcem...a kar prišel bo?...Ga že poznam...je to moja nova ljubezen....ali kako naj si to razlagam?Hvala, hvala, hvala.......A.
Jaz sem pa učakan,dočakan
Hvala Bik7 za odgovor so mi zelo všeč tvoje rime .... jaz bom pa očitno še morala malo počakati na "ta pravega" princa .. še najbolj pomembno mi je pa to,da me sreča povsod spremljala bo Lep dan ti želim
Po doooolgem času, da vprašam, ljubezen?? kako kaže za prihodnje mesece ? hvala
Quote from: Isabell on January 07, 2009, 06:32:32 PMPo doooolgem času, da vprašam, ljubezen?? kako kaže za prihodnje mesece ? hvala Praviju kdor čaka dočakafala za potrpežljivostFižolčke po mizi zapodilza odgovor izabeli prosilpa so mi takole odgovorililjubezen je bilain tudi odšla ali malo se potuhnilapred vrati pa nova bo prišla al pa se na drugi način pokazalain sigurno te razveselilamogoče čakaš kaki obisal pa nekje blizu potepa seufti kar zavidamby bik7
Po doooolgem ÄŤasu, da vprašam, ljubezen?? kako kaĹľe za prihodnje mesece ? hvalaÂ
dobim povabilo
Evo Bikec imam konkretno vprašanje za tvoje fižolčke...Ali bo tole dodatno delo plačano toliko kot pričakujem ali bo na koncu manj (nekaj cinca...)?lpT.
Pozdravljen Bik7Imam zopet vprašanje za tvoje fižolčke ali mi bo uspelo v tem mesecu narediti vse izpite,ki jih imama na faksu ???Pa še tako na splošne me zanima,kaj se bo dogajalo v tem letu z mano..sem zdele bolj Želim ti en lep zasnežen večer
Bik7, jaz pa te lepo prosim, če fižolčke povprašaš o mojem ljubezenskem življenju. gre za konkretnega fanta in je vse tak zapleteno, nedorečeno...ne vem ali je berzupno ali ne.upam, da imajo fižolčki kaj (spodbudnega) povedat glede tega. Hvala. pa lepe sanje O:)
Quote from: Tejka on January 15, 2009, 01:30:31 PMEvo Bikec imam konkretno vprašanje za tvoje fižolčke...Ali bo tole dodatno delo plačano toliko kot pričakujem ali bo na koncu manj (nekaj cinca...)?lpT.hihi Tejki se po fižolčkih tožifižolček pa praviTejka zasluži sivendar ne bo lih tolko kot si želivendar pa dobitolkoda boš pole zadovoljna mi.by bik7